Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

gal pravers nuorodėlė - priemonės rankdarbiams už pusę kainos - https://www.dyl.lt/a...ms-rankdarbiams
Atsakyti
paskutinis darbelis wub.gif

Komplektas "Angelo ziedas"

user posted image

user posted image
Atsakyti
mama gulbe-labai grazu thumbup.gif

Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti.
Papildyta:
Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike verysad.gif , tai net noro nera ju klausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudojilape: 10 spalio 2011 - 11:53
ir aš noriu paklaust, vilnietės, o kur jūs nusiperkat molio pigiau nei keramikos centre? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2011 10 11, 07:42)
ir aš noriu paklaust, vilnietės, o kur jūs nusiperkat molio pigiau nei keramikos centre? 4u.gif  ax.gif

Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt
Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 10 10, 12:52)
mama gulbe-labai grazu thumbup.gif

Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti.
Papildyta:
Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike verysad.gif , tai net noro nera ju klausti

kai idegs pasvieses

jai pikai ruda, tai isdegus bus toks gelsvas
o jai butum emus raudonaji, tai toks raudonesnis tamsesnis

pamoku neorganizuoju kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 10 11, 10:35)
Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt
Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. 4u.gif

4u.gif o keramikams.lt veža už papildomą mokestį? ax.gif ir gal galima būtų Kuršėnų kontaktų, neatsirenku internete, kurie čia yra doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2011 10 12, 08:53)
4u.gif  o keramikams.lt veža už papildomą mokestį? ax.gif  ir gal galima būtų Kuršėnų kontaktų, neatsirenku internete, kurie čia yra doh.gif  4u.gif

Ankscia keramikams.lt veze nemokamai. Dabar apmokestino moli.
Baltaxija veza nemokamai. Reikia pasiskambinti ir susitarti. Ju molis cekiskas. Nesu bandziusi, bet labai giria.
Kursenai veza i Vilniu, kai prirenka uzsakymu. Kartais ispuola greit, kartais tenka palaukti ilgokai. Ju tel-8688 85291. Plyta 20kg.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti. rolleyes.gif Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 09:34)
Sveikos  4u.gif  Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti.  rolleyes.gif  Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū  4u.gif

Sveikute!
Del kainos tai nepasakysiu. Nebepamenu, kokios jos. Jei gaminys nedidelis, tai ikandama. Atvezi, palieki ir lauki. Pasako mazdaug kada bus peciaus ikrovimas. Dega tada, kai prirenka pilna peciu. Pasiskambini ir atsiimi. Tas pats su glazuravimu.
Gal kazkuri neseniai dege ir zino sios dienos kainas?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 08:34)
Sveikos  4u.gif  Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti.  rolleyes.gif  Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū  4u.gif

Šios dienos kainos 2 lt už 1 kubinį cm, o su glazūra 2,2 lt .....
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2011 10 14, 11:11)
Šios dienos kainos 2 lt už 1 kubinį cm, o su glazūra 2,2 lt .....

Už cm??- bepročiai jie ten)) gal už dcm ?
tai kad savikaina degimo ~4Lt pvz uternos pečiaus- gryšiu po trijų savaičių į Lietuvą - galėsiu nemokamai išdegt jei dar kam reiks
Atsakyti