Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 16:23)
Atveža, bet kad vežimo kaina didesnė nei molio, o kai to molio noris visai nedaug... Tiesiog užsimaniau lipdyt kaip... nu kaip žinot ko, kai palaukt negali biggrin.gif Draugė šalia kmc gyvena, sakė, patikrins, bet jei nedirba, tai reiks prašyt, gal kuri jūsų kokį kilogramą kitą parduot turėsit...  4u.gif

lotuliukas.gif

Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. lotuliukas.gif
Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. lotuliukas.gif Menininkai vis gi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2011 08 08, 16:26)
lotuliukas.gif

Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. lotuliukas.gif
Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. lotuliukas.gif Menininkai vis gi. lotuliukas.gif

Na aš irgi tikiuos, kad gal rankos molinuotos, tai ir ragelio nekelia biggrin.gif Jei dirba tai jau ir ryt molio turėsiu, nereiks nei trečiadienio laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 15:58)
Na aš irgi tikiuos, kad gal rankos molinuotos, tai ir ragelio nekelia biggrin.gif Jei dirba tai jau ir ryt molio turėsiu, nereiks nei trečiadienio laukt biggrin.gif

BET GI PERNAI TAI PUSE VASAROS ATOSTOGAVO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2011 08 08, 18:20)
BET GI PERNAI TAI PUSE VASAROS ATOSTOGAVO smile.gif

Tai vava, tas ir neramina. Nieko, draugė nuėjo, bet po 17 val., sakė, paveiksliukai sukabinti, prekės sudėtos, jokių raštelių apie ilgas atostogas nėr, nurašė du numerius, skambinsiu ryte ir eisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 17:48)
Tai vava, tas ir neramina. Nieko, draugė nuėjo, bet po 17 val., sakė, paveiksliukai sukabinti, prekės sudėtos, jokių raštelių apie ilgas atostogas nėr, nurašė du numerius, skambinsiu ryte ir eisiu  thumbup.gif

jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2011 08 08, 21:38)
jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite smile.gif

Oooo, dėkui, man 5 kg kaip tik biggrin.gif Čia dar draugei vienai kitai užsiminiau, tai atrodo bus su kuom pasidalinti. Uf, ryt į kmc cool.gif
Atsakyti
Žiūriu temelė nebaisiai gyvybinga biggrin.gif Tai aš čia pazysiu dėmesio ir patarimų tada ax.gif 4u.gif
Žodžiu, ten parduotuvėlėj ant kampo gavau nusipirkt pilko molio, pardavėja sakė, kad nėra tikra ar KMC dabar dirba, bet sakė skambint rytais, gal pavyks ką pagauti. Apėjom pastatą iš visų pusių, ten lyg ir studijėlių visokių, ale paties KMC - nėr schmoll.gif biggrin.gif Slepiasi biggrin.gif Dailės parduotuvėj glazūros litrais, nu kam man litras glazūros už beveik 100 litų? ax.gif
Mergaičiai, klausimas - kur vis dėl to paprastai perkat glazūras? Užsisakot internetu iš keramikams.lt ar jie kartais vežioja jas? Kokiais kiekiais? g.gif Brač, aš tai šiaulietė, tik kad Vilniuj 10 metų, gal geriausia būtų aplankyt mamą ir tuo pačiu į Kuršėnus palėkt? Glazūravus esu kartelį, prieš... 15 metų, tai labai jau knieti vėl pabandyt, tik normaliai, su norimom, o ne esamom spalvom.

Ir dar - gal pas ką nors galėčiau pasiprašyt degt darbelių, jei KMC ir toliau nuo manęs slėpsis?... Vilniuje? blush2.gif

Tuo pačiu mano pora darbiukų, tokių naujesnių, kelių metų senumo, ne iš vaikystės (nebaisiai matos, kad ne iš vaikystės, nu bet tongue.gif ) blush2.gif
Švilpukas. Turėjo pagal užmanymą čiulbėt vandens įpylus, bet sako, kad tik išdegus pasimato, ar čiulbės. Man nečiulba verysad.gif , bet švilpia vis tiek biggrin.gif Beje, gal kas galit pasakyt, ar tie patamsinimai čia nuo bespalvės glazūros? Nes lipdžiau aš, o prieš degimą kažkuo nutepė motera, kurios dabar pasiklaust nebelabai galiu... unsure.gif
user posted image

O čia indas medui biggrin.gif Juodoji keramika yra grožis neišpasakytas...
user posted image

Vyras bando mane išsivest žmonių pažiūrėt, pavakarieniaut šiandien, bet turiu negerą jausmą, kad šiandien tas gabalas molio virtuvėje mane už nuosavą vyrą labiau domina blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Na, ka... As tai ne profas, bet jei jau profes tyli...
Greiciausiai svilpukas yra itrintas tamsia glazura ir nuvalytas. del to gavosi tokie liuks patamsejimai.
Kas dar? A! Glazura! Internetu is keramikams.lt-atveza kiekviena treciadieni i Vilniu, Tie patys Kursenai-veza, kai prirenka uzsakyma. atsiimti reikia is kiemo KMC, Baltaxia-Kaunas, pristato mazdaug kas antra savaite, o kartais ir kas savaite, ornamentai-Kaunas, pristato kurjeriu tiesiai i namus.
Dazniausiai glazuros parduodamos litrais arba kilogramais. Taip tikrai pigiau. Baltaxijoj ir ornamentuose yra nedideliu kiekiu jau paruostos firmines glazuros. Tik jau kainos didesnes uz mazesni kieki.
Kas dar? A pecius. Yra galimybe...
Jei dar kuo galiu padet-klausk.
Atsakyti
LABUKAS ax.gif
Ar į tą temą papuoliau? Noriu vyrui staigmeną padaryti gimtadienio proga ir nusivesti į keramikos pamoką, bet Kaune. Gal kas esate susidūrę su tokiomis pamokėlėmis iš kauniečių? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
oi su svilpukais tai mistika, cia neuztenka daryt visko pagal instrukcija,
esu padarius pora, svilpia, bet ne taip stipriai kaip norisi, reikia gerai padirbet ties tom skylutem visokiom

o KMC glazuru ir moliu kainos yra trigubai didesnes nei kad jie gauan is tu paciu Kursenu doh.gif

Atsakyti
Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 08 24, 10:30)
Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks

Jis greičiausiai bus jautrus drėgmei ir vandeniui, kaip ir modelinas.

Štai keletas mano naujesnių darbelių. Pirmosios avelės ir angeliukas iš krosnies.

user posted image
Atsakyti