Žiūriu temelė nebaisiai gyvybinga
Tai aš čia pazysiu dėmesio ir patarimų tada
Žodžiu, ten parduotuvėlėj ant kampo gavau nusipirkt pilko molio, pardavėja sakė, kad nėra tikra ar KMC dabar dirba, bet sakė skambint rytais, gal pavyks ką pagauti. Apėjom pastatą iš visų pusių, ten lyg ir studijėlių visokių, ale paties KMC - nėr
Slepiasi
Dailės parduotuvėj glazūros litrais, nu kam man litras glazūros už beveik 100 litų?
Mergaičiai, klausimas - kur vis dėl to paprastai perkat glazūras? Užsisakot internetu iš keramikams.lt ar jie kartais vežioja jas? Kokiais kiekiais?
Brač, aš tai šiaulietė, tik kad Vilniuj 10 metų, gal geriausia būtų aplankyt mamą ir tuo pačiu į Kuršėnus palėkt? Glazūravus esu kartelį, prieš... 15 metų, tai labai jau knieti vėl pabandyt, tik normaliai, su norimom, o ne esamom spalvom.
Ir dar - gal pas ką nors galėčiau pasiprašyt degt darbelių, jei KMC ir toliau nuo manęs slėpsis?... Vilniuje?
Tuo pačiu mano pora darbiukų, tokių naujesnių, kelių metų senumo, ne iš vaikystės (nebaisiai matos, kad ne iš vaikystės, nu bet
)
Švilpukas. Turėjo pagal užmanymą čiulbėt vandens įpylus, bet sako, kad tik išdegus pasimato, ar čiulbės. Man nečiulba
, bet švilpia vis tiek
Beje, gal kas galit pasakyt, ar tie patamsinimai čia nuo bespalvės glazūros? Nes lipdžiau aš, o prieš degimą kažkuo nutepė motera, kurios dabar pasiklaust nebelabai galiu...
O čia indas medui
Juodoji keramika yra grožis neišpasakytas...
Vyras bando mane išsivest žmonių pažiūrėt, pavakarieniaut šiandien, bet turiu negerą jausmą, kad šiandien tas gabalas molio virtuvėje mane už nuosavą vyrą labiau domina