Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Krakle, krakle. smile.gif tik idomu ar nuo uztepimo storio priklauso trukiu tankumas, ar ne.
Atsakyti
o ar iskart susikrakliavo?ar reikejo palaukt kita diena...nes man tai po keliu dienu tusa geriausia tept gaunasi.Iskart tai jokio ,,tinklelio,, nebuna.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 05 19, 18:15)
o ar iskart  susikrakliavo?ar reikejo palaukt kita diena...nes man tai po keliu dienu tusa geriausia tept gaunasi.Iskart tai jokio ,,tinklelio,, nebuna.

As iskart irgi issigandau, nes buvo tik vos keli usiniai trukiai. Bet, kai gaminys atsalo iki tikro saltumo, krakle sutrukinejo. Ir as trukius ryskinau tik kita diena.
Nmante, o kaip del tankumo? Ar priklauso nuo uztepto krakles storio?
Atsakyti
Manau,kad priklausys,,,tik ,kai storai labai uztepu-as-tai beveik visai nesicikuoja.
Atsakyti
O is kuriu pardaveju tavoji krakle? as tai pirkau maza indeli paruostos ir baltaxijos. Siaip tokia fainuole, tepasi liuks.
Atsakyti
Is ten pat...
Atsakyti
gal kuri labiau patyrusi galetu pasakyt ar sitas daiktas palengvina darba
dirbant engobo technika bigsmile.gif

nes radau aprasyma kad spec . engobas kuris skirtas raizymui g.gif

filigrana

Atsakyti
keliam tema i virsu smile.gif ir rodausi biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vajeeeee,kooookios buduarinės nuotraukos,ohoho:)
Atsakyti
Nostalgie - wub.gif thumbup.gif labai grazu

sakykit, ar esat susidurusios su tokiu dalyku, kad nelimpa glazura ant isdegto biskvito g.gif

man ant keliu gaminuku tiesiog nekimba ir tiek, nubega kaip koks vanduo unsure.gif
o ant kitu tuo paciu kartu isdegtu viskas gerai, kaip ir iprastai g.gif

del ko taip galetu buti? viena maziuka induka net su fairy nuploviau, galvoju gal vaikai spejo pazaisti...
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 06 12, 14:45)
Nostalgie wub.gif  thumbup.gif  labai grazu

sakykit, ar esat susidurusios su tokiu dalyku, kad nelimpa glazura ant isdegto biskvito  g.gif

man ant keliu gaminuku tiesiog nekimba ir tiek, nubega kaip koks vanduo  unsure.gif 
o ant kitu tuo paciu kartu isdegtu viskas gerai, kaip ir iprastai  g.gif

del ko taip galetu buti? viena maziuka induka net su fairy nuploviau, galvoju gal vaikai spejo pazaisti...

Gal riebaluotas pavirsius...arba kaip tik-labai dulketas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 06 09, 15:17)
vajeeeee,kooookios buduarinės nuotraukos,ohoho smile.gif

4u.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 06 12, 13:45)
Nostalgie wub.gif  thumbup.gif  labai grazu

sakykit, ar esat susidurusios su tokiu dalyku, kad nelimpa glazura ant isdegto biskvito  g.gif

aciu 4u.gif

neteko su tuo susidurti unsure.gif g.gif o nubega visos glazuros ar tik viena kokia nors?

gal reiktu pamegint pasiausti pavirsiu svitriniu popierium g.gif blogiau tikrai nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 birželio 2011 - 17:12