Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(nmante @ 2011 02 17, 17:43)
Trifaze nebutina,bet galinguma laidu reiks padidinti-cia jau elektrikai gales pasidarbuot:)

g.gif kie kdomejausi buna ir vienfaziu ir trifaziu tu peciu (pastarieji super galingi)
as pastenkinciau ir vienfaziu, bet va ziurejau viena kurio galia 3,6 kW, tai reikia pasitart su elektrikais kurie kazka sumontuoja rolleyes.gif ir gali naudotis....
tik peciu reik turet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 17, 19:42)
g.gif  kie kdomejausi buna ir vienfaziu ir trifaziu tu peciu (pastarieji super galingi)
as pastenkinciau ir vienfaziu, bet va ziurejau viena kurio galia 3,6 kW, tai reikia pasitart su elektrikais kurie kazka sumontuoja  rolleyes.gif  ir gali naudotis....
tik peciu reik turet  lotuliukas.gif

Pas mane tokia buvo,yra-tiesiog galingesnius laidus,rozete ir dar ten kazka profesionalus elektrikas padaro-cia jiems labai suprantami dalykai buna:)
Atsakyti
Nmante, tu teisi. Pasirodo mano pecius irgi prasesi vienfazio laido. Tik, kai pajunge paciu, jo laidai vizualiai atrodo taip pat, kaip trifazio. blush2.gif
Atsakyti
irankis
biggrin.gif

kazi kaip situ naudotis g.gif

Atsakyti
Cia gal toks, i kuri pilamas dazas ir taip rasoma?
Atsakyti
vietos ipilti yra super mazai, kokie 2-3 laseliai, susigundziau nes buvo parasyta kad galima rasyti poglazuriniais dazais unsure.gif

ko gero reikes grazinti sia preke, nes ji visai netinkama mano nuomone keramikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 24, 15:35)
vietos ipilti yra super mazai, kokie 2-3 laseliai, susigundziau nes buvo parasyta kad galima rasyti poglazuriniais dazais  unsure.gif

ko gero reikes grazinti sia preke, nes ji visai netinkama mano nuomone keramikai  verysad.gif

O tai gal ten labai po mazai susinaudoja,kai rasai-kad tik keli lasai pilami.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 02 24, 18:11)
O tai gal ten labai po mazai susinaudoja,kai rasai-kad tik keli lasai pilami.

as maniau kad ten daugiau, ipili ir gali rasyt storiau, visokiom linijom piesti maniau naudosiu, nareikes ko gero imti ir isbandyti

Atsakyti
gal kuri bandet/mokat pagaminti svilpuka is molio bigsmile.gif
labai uzsigeidziau isbandyti , bet praktiskai nerandu jokios info kai preiktu pagalminti kad svilpukas svilptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 24, 18:58)
gal kuri bandet/mokat pagaminti svilpuka is molio  bigsmile.gif
labai uzsigeidziau isbandyti , bet praktiskai nerandu jokios info kai preiktu pagalminti kad svilpukas svilptu  g.gif

as tai nemoku...bet man pasakojo,kad ten kazkoki ,,liezuveli,,labai reik moket padaryt-jo pasvirimo kampa,nuo kurio priklauso,svilps ar ne...,tipo,ne visiems gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 24 vasario 2011 - 20:10
aisku, manau svilpukas tikrai yra sunki uzduotis g.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar menine glazura gali deformuoti degimo metu gamini? na, ar gali itakoti vienoki ar kitoki daikto iskrypima?
Atsakyti