QUOTE(mama_gulbe @ 2011 01 24, 22:54)
o kodel nepatartina siu engobu dengti glazura?
jusu tinklapy nurodyta " ši engoba nedengtiama glazūra, bet norint išgauti blizgų paviršių ar sodresnę spalvą galima dengti skaidre glazūra"
tai kaip yra is tikruju? esu kelias spalvas nusipirkusi bet dar nebandziau , tai dabar nebezinau kaip su jom dirbti, ar kaip su iprastinem ar kaip su ypatingom?
jusu tinklapy nurodyta " ši engoba nedengtiama glazūra, bet norint išgauti blizgų paviršių ar sodresnę spalvą galima dengti skaidre glazūra"
tai kaip yra is tikruju? esu kelias spalvas nusipirkusi bet dar nebandziau , tai dabar nebezinau kaip su jom dirbti, ar kaip su iprastinem ar kaip su ypatingom?
Nepatartina del to kad sias engobas sunku dengti bespalve glazura, bespalve glazura nesigere i sia engoba. Jeigu norite dengti engoba bespalve glazura naudotite paprastas engobas
Papildyta:
QUOTE(dziugintele @ 2011 01 24, 23:11)
As irgi dar turiu klausimeli apie ta pacia silko blizgesio engoba. Praskiedziau ja su vandeniu, taip, kaip parasyta instrukcijoje. Bet kazkas man isejo ne taip. Ar praskiedziau negeru santykiu (siaip gavosi sklysta mase, panasi konsistencija,kaip ir Kursenu engoba), ar degimo temperatura reikejo nustatyti aukstesne degant biskvita. Nes, tepant ja, mase sluoksniuojasi, tepasi netolygiai, o ypac, jei bandai tepti antra sluoksni. Gal galetumete kazka issamiau apie ja patarti?
Siaip buciau nedengusi jos isvis bespalve glazura, bet gautas rezultatas man nepatiko.
Siaip buciau nedengusi jos isvis bespalve glazura, bet gautas rezultatas man nepatiko.
Engobos puikiai dengesi ant nekepto molio, ant biskvito tepti yra sunkiau.
Nezinau kokiu santikiu jus atskiedziate sia engoba, bet jeigu skiedziant nurodytu santykiu mums gaunasi tirstoka, mes skiedziame daugiau nei nurodyta musu puslapyje. Cia priklauso nuo jusu, su kokio tirstumo spalva jus dirbate ir kokiu budu dengiate.