Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

man irgi gražu,neperkrauta... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 25 spalio 2010 - 09:59
aciu blush2.gif

tik galvoju kad glazura reiktu dar viena sluoksni uztept, nes vietomis ji "isplonejus" tokia (jai taip galima issireikst)

Atsakyti
aciu wub.gif

dar vienas pabandymas eksperimentas (del taskeliu) bigsmile.gif

blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 05 lapkričio 2010 - 15:19

! 
Necituokite nuotraukų. Visos žinutės, kuriose yra paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be asmeninio perspėjimo.
Atsakyti
Mane labai sudomino porcelianas,visur ieskojau info.kaip gaminami dirbiniai ,bet niekur nieko neradau.
Gal kas papasakos,labai ydomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 10 02, 16:40)
Ačiū smile.gif jau mačiau, todėl ir ieškau naudotų, nes kainos tikrai didelės smile.gif

Pasiskambinkite i Utena, i Umega. Ten lentyneles gaminamos vietoje is samotinio molio (jei tokios tinka). Ir kainos tikai nera dideles.
Papildyta:
Sveikos mergaites!
Man labai, labai reikai Jusu pagalbos! Gal kuri galetumete issamiai pasidalinti, kaip reikia nustatyti krosnele (su automatiniu termoreguliatoriumi) norint isdegti molio biskvita. Kaip nuosekliai yra keliama temperatura ir koks islaikymas?
Labai Jums buciau dekinga!
Isitaisiau krosnele, bet niekad nera teke tiesiogiai susidurti su molio isdegimu. Lipdyt lipdau jau senokai, bet visada naudojausi kitu isdegimo paslaugomis. Dabar vat turiu ta issvajota daikta, bet net nezinau "is kurios puses prie jo prieiti" blush2.gif Zinau tik tiek, kad temperatura reikia kelti palaipsniui, bet kaip tiksliai net nenumanau. O sugadinti viska pirmu nevykusiu bandymu taip nesinoretu... blush2.gif
Labai lauksiu zinuciu! Galima ir i az. Na, kaip Jums patogiau.
Papildyta:

Mama-gulbe- o su kokia priemone (kreidele, piestuku) ar glazura yra ispiesiami tie nuostabus paukstukai?
Papildyta:
QUOTE(yyla @ 2010 11 16, 10:01)
Mane labai sudomino porcelianas,visur ieskojau info.kaip gaminami dirbiniai ,bet niekur nieko neradau.
Gal kas papasakos,labai ydomu bigsmile.gif

Na, cia pati nieko neismanau, bet karta buvau nuvaziavusi i Baltaxija. Ten labai siule isigyti porceliano. Jei tuos vyrukus graziai pakalbinus, gali daug ka papasakoti. rolleyes.gif Va, tik man paciai jie per toli. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 30 lapkričio 2010 - 12:43
Del termoreguliatoriaus valdymo turetu buti paaiskinimu instrukcija(jei krosnis nauja) prie peciuko prideta,jei ne-tai tenka klausti to,is kurio pirkai,nes nezina,koks ten regulaitorius.
Gel rezimo- ziurint,kokios talpos peciukas.
Atsakyti
mano paukstukai engobo technika ispiesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 11 30, 16:42)
Del termoreguliatoriaus valdymo turetu buti paaiskinimu instrukcija(jei krosnis nauja) prie peciuko prideta,jei ne-tai tenka klausti to,is kurio pirkai,nes nezina,koks ten regulaitorius.
Gel rezimo- ziurint,kokios talpos peciukas.

Nusireguliuot nusireguliuosiu, tik nezinau koks turetu buti temperaturos laipsniskumas. Juk iskart negalima kelti iki 900-1000 laipsniu? Ar klystu? Technikai apie temperaturos kelimo ir islaikymo zingsnius nieko negalejo pasakyti.
o peciuko dydis 300x400x300.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 01 gruodžio 2010 - 14:40
A,toki as turejau,tai degdavau apie 4-4,5valandos.Apie 2-2,5val iki 400laipsniu,ir likusias iki 920 arba 1020laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 12 01, 19:13)
A,toki as  turejau,tai degdavau apie 4-4,5valandos.Apie 2-2,5val iki 400laipsniu,ir likusias iki 920 arba 1020laipsniu.

Aciu, aciu labai, labai!!!!!!!! 4u.gif
Bandysiu. Jei nepavyktu, vel kalbinsiu. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Labai noriu, kad atsiliepti sio mokslo atstoves smile.gif
Noriu mylimiems zmonems /Vilniuje/ padovanoti keramikos kursus, taciau neissirenku kokius. Bukit geros - rekomenduokit. Internete pasiulymu nemazai, taciau norisi tokiu, kuriuose butu miela ir gera zmonems.
Galbut kuri esate lankiusisi SKOMANTES keramikos dirbtuveje? Kokie atsiliepimai?
Is anksto nuosirdus aciu!!!
Atsakyti