kaip, keramikės, ar dalyvaujat Kaziuke? Pagalvojau, kad namie taip keletas darbelių prisikaupę, gal pabandyt ..? šiaip būtų smagu pažiūrėt, kaip kiti vertina ir pan. ale spėju taip paprastai nepateksi Kaziukan, a?
kas papasakotų?Nmante, tu juk esi dalyvavusi ane? Bet tu tai dailininkė.. o ten tokiems mėgėjams kaip?.
laba visom
apie muges yra cia temute - ten imeciau visa info apie Kaziuka vilniuje
manau reik turet ne keleta darbeliu o visa kruva, ir tokiu ale populiariu (tik nezinau kokiu) kad pirktu ir nebrangiai , nes siais laikais niekas nenori moket daug uz mena tinka ir kinietiskos papiguskes
Crassula - zinau kad turnete puodo nenuziesi bet jau susiradau kazka panasaus apie ka Nmante pasakojo - bus patogiau darant darbeli ji is visu pusiu pasukioti
ar uztenka keletos dienu dziuti nuglazuruotam darbeliui ? labai knieti kuo greiciau nunesti isdegimui
apie muges yra cia temute - ten imeciau visa info apie Kaziuka vilniuje
manau reik turet ne keleta darbeliu o visa kruva, ir tokiu ale populiariu (tik nezinau kokiu) kad pirktu ir nebrangiai , nes siais laikais niekas nenori moket daug uz mena tinka ir kinietiskos papiguskes
Crassula - zinau kad turnete puodo nenuziesi bet jau susiradau kazka panasaus apie ka Nmante pasakojo - bus patogiau darant darbeli ji is visu pusiu pasukioti
ar uztenka keletos dienu dziuti nuglazuruotam darbeliui ? labai knieti kuo greiciau nunesti isdegimui
[/quote]
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
Uztenka keletos valandu.
[quote=www.keramikams.lt,2010 01 21, 10:12]
[/quote]
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
sian buvau keramikos centre
sako Kursenu glazura balta su melyna ir geltona su zalia galima maisyt - gausis zydra ir ale salotine
tai nz kaip cia su tuo maisymu,, raudonu ir kitu sake nemaisyt nesimaiso, o sitos tipo maisosi
[/quote]
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
sako Kursenu glazura balta su melyna ir geltona su zalia galima maisyt - gausis zydra ir ale salotine
tai nz kaip cia su tuo maisymu,, raudonu ir kitu sake nemaisyt nesimaiso, o sitos tipo maisosi
[quote=mama_gulbe,2010 01 21, 12:05]
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
[/quote]
na, melyna su balta tai as maisau. gaunasi tokia zydra maisau is akies
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
[/quote]
[quote=brumbrumai,2010 01 21, 14:33]
[/quote]
[/quote]
aga
ten ir parodyde jau "Gatava" spalvyte, reiks ir man susmaisyt
ir prie manes kita moterele sako noriu salotine pasdaryt - ir pilste ten geltona ir zalia
[/quote]
[/quote]
aga
ten ir parodyde jau "Gatava" spalvyte, reiks ir man susmaisyt
ir prie manes kita moterele sako noriu salotine pasdaryt - ir pilste ten geltona ir zalia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 21, 13:05)
Ir žalia su balta maišosi. Bet man neitin graži, tokia šalta šalta gavosi. Gražesnė su bespalve sumaišius - permatoma, skaidri žalsva. Dėl geltonos- nežinau , smalsumo apimta pamėginsiu, bet kuršėniškė sakė, kad būtent geltona ir raudona nesimaišo su kitom spalvom Arba kažką ne taip supratau... O ir šiaip, ką jau ten bedaryt iš tos Kuršėnų geltonos salotinę, ji jau ir taip pusiau salotinė
QUOTE(Crassula @ 2010 01 20, 22:15)
Turnetemis puodu nenuziesi.
Poglazuriniai 18 lt. Bet as dar isbandysiu. Gal ka primaisiau.
Poglazuriniai 18 lt. Bet as dar isbandysiu. Gal ka primaisiau.
O kokia talpa,Crassula
Nmante, susirask ornamentu puslapi.
Mano akimis tai turbut 2 arbatiniai saukstukai nesigauna. Bet jie tikriausiai akvarelobrazai.
O del glaz. maisymo-- tai oi kaip megstu. Idomiausiai gaunasi kai tas menines su kuo nors pamaisai. Bet as taip megstu. O tiems kam reikia aiskaus rezultato be bandymu geriau nesizaisti
Mano akimis tai turbut 2 arbatiniai saukstukai nesigauna. Bet jie tikriausiai akvarelobrazai.
O del glaz. maisymo-- tai oi kaip megstu. Idomiausiai gaunasi kai tas menines su kuo nors pamaisai. Bet as taip megstu. O tiems kam reikia aiskaus rezultato be bandymu geriau nesizaisti
QUOTE(Globaliste @ 2010 01 21, 08:16)
kaip, keramikės, ar dalyvaujat Kaziuke? Pagalvojau, kad namie taip keletas darbelių prisikaupę, gal pabandyt ..? šiaip būtų smagu pažiūrėt, kaip kiti vertina ir pan. ale spėju taip paprastai nepateksi Kaziukan, a?
kas papasakotų?Nmante, tu juk esi dalyvavusi ane? Bet tu tai dailininkė.. o ten tokiems mėgėjams kaip?.
Tikrai,reikia leidimu,pagalvok,ar apsimokes,jei nedaug darbu turi.
Gal su kazkuo junkis...
As tai siemet nedalyvausiu-kazkaip pabodo masiskai stampuot savus darbus.
QUOTE(nmante @ 2010 01 22, 18:02)
Tikrai,reikia leidimu,pagalvok,ar apsimokes,jei nedaug darbu turi.
Gal su kazkuo junkis...
Gal su kazkuo junkis...
as isivaizduoju kiek daug ju reikia pristampuot
Labas visoms ir visiems
Visai netiketai radau jusu temuke ir labai apsidziaugiau nors dabar su moliu nedirbu , bet mano specialybe yra keramike- dekoruotoja
Cia kazkas klause, del dekoravimo ratuko. Tai pigiausias variantas butu nueiti pas tekintoja ir uzsakyti, kad istekintu... O jeigu tekontojas dirba privaciai, o ne firma kokia, tai dar pigiau.
Visai netiketai radau jusu temuke ir labai apsidziaugiau nors dabar su moliu nedirbu , bet mano specialybe yra keramike- dekoruotoja
Cia kazkas klause, del dekoravimo ratuko. Tai pigiausias variantas butu nueiti pas tekintoja ir uzsakyti, kad istekintu... O jeigu tekontojas dirba privaciai, o ne firma kokia, tai dar pigiau.