Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

kaip, keramikės, ar dalyvaujat Kaziuke? Pagalvojau, kad namie taip keletas darbelių prisikaupę, gal pabandyt ..? šiaip būtų smagu pažiūrėt, kaip kiti vertina ir pan. blush2.gif ale spėju taip paprastai nepateksi Kaziukan, a?
kas papasakotų?Nmante, tu juk esi dalyvavusi ane? Bet tu tai dailininkė.. o ten tokiems mėgėjams kaip?. g.gif
Atsakyti
laba visom

apie muges yra cia temute - ten imeciau visa info apie Kaziuka vilniuje rolleyes.gif

rolleyes.gif manau reik turet ne keleta darbeliu o visa kruva, ir tokiu ale populiariu (tik nezinau kokiu) kad pirktu ir nebrangiai , nes siais laikais niekas nenori moket daug uz mena doh.gif tinka ir kinietiskos papiguskes cool.gif

Crassula - zinau kad turnete puodo nenuziesi lotuliukas.gif bet jau susiradau kazka panasaus apie ka Nmante pasakojo - bus patogiau darant darbeli ji is visu pusiu pasukioti thumbup.gif

ar uztenka keletos dienu dziuti nuglazuruotam darbeliui ? rolleyes.gif labai knieti kuo greiciau nunesti isdegimui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 21 sausio 2010 - 08:46
ar uztenka keletos dienu dziuti nuglazuruotam darbeliui ? rolleyes.gif labai knieti kuo greiciau nunesti isdegimui blush2.gif
[/quote]

Uztenka keletos valandu.
Atsakyti
[quote=www.keramikams.lt,2010 01 21, 10:12]
[/quote]

Uztenka keletos valandu.
[/quote]
aciuks.gif aciuks.gif

sian buvau keramikos centre
sako Kursenu glazura balta su melyna ir geltona su zalia galima maisyt - gausis zydra ir ale salotine
tai nz kaip cia su tuo maisymu,, raudonu ir kitu sake nemaisyt nesimaiso, o sitos tipo maisosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 21 sausio 2010 - 12:25
[quote=mama_gulbe,2010 01 21, 12:05]
Uztenka keletos valandu.
[/quote]
aciuks.gif aciuks.gif

sako Kursenu glazura balta su melyna ir geltona su zalia galima maisyt - gausis zydra ir ale salotine
tai nz kaip cia su tuo maisymu,, raudonu ir kitu sake nemaisyt nesimaiso, o sitos tipo maisosi g.gif
[/quote]

na, melyna su balta tai as maisau. gaunasi tokia zydra smile.gif maisau is akies biggrin.gif
Atsakyti
[quote=brumbrumai,2010 01 21, 14:33]
aciuks.gif aciuks.gif

[/quote]

na, melyna su balta tai as maisau. gaunasi tokia zydra smile.gif maisau is akies biggrin.gif
[/quote]
aga
ten ir parodyde jau "Gatava" spalvyte, reiks ir man susmaisyt

ir prie manes kita moterele sako noriu salotine pasdaryt - ir pilste ten geltona ir zalia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 21, 13:05)
tai nz kaip cia su tuo maisymu,, raudonu ir kitu sake nemaisyt nesimaiso,  o sitos tipo maisosi  g.gif

Ir žalia su balta maišosi. Bet man neitin graži, tokia šalta šalta gavosi. Gražesnė su bespalve sumaišius blush2.gif - permatoma, skaidri žalsva. Dėl geltonos- nežinau g.gif , smalsumo apimta pamėginsiu, bet kuršėniškė sakė, kad būtent geltona ir raudona nesimaišo su kitom spalvom unsure.gif Arba kažką ne taip supratau... O ir šiaip, ką jau ten bedaryt iš tos Kuršėnų geltonos salotinę, ji jau ir taip pusiau salotinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 01 20, 22:15)
Turnetemis puodu nenuziesi.

Poglazuriniai 18 lt.  Bet as dar isbandysiu. Gal ka primaisiau.

O kokia talpa,Crassula
Atsakyti
Nmante, susirask ornamentu puslapi.
Mano akimis tai turbut 2 arbatiniai saukstukai nesigauna. Bet jie tikriausiai akvarelobrazai.

O del glaz. maisymo-- tai oi kaip megstu. Idomiausiai gaunasi kai tas menines su kuo nors pamaisai. Bet as taip megstu. O tiems kam reikia aiskaus rezultato be bandymu geriau nesizaisti
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2010 01 21, 08:16)
kaip, keramikės, ar dalyvaujat Kaziuke? Pagalvojau, kad namie taip keletas darbelių prisikaupę, gal pabandyt ..? šiaip būtų smagu pažiūrėt, kaip kiti vertina ir pan.  blush2.gif ale spėju taip paprastai nepateksi Kaziukan, a?
kas papasakotų?Nmante, tu juk esi dalyvavusi ane? Bet tu tai dailininkė.. o ten tokiems mėgėjams kaip?.  g.gif

Tikrai,reikia leidimu,pagalvok,ar apsimokes,jei nedaug darbu turi.
Gal su kazkuo junkis... 4u.gif
As tai siemet nedalyvausiu-kazkaip pabodo masiskai stampuot savus darbus.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 01 22, 18:02)
Tikrai,reikia leidimu,pagalvok,ar apsimokes,jei nedaug darbu turi.
Gal su kazkuo junkis... 4u.gif
As tai siemet nedalyvausiu-kazkaip pabodo masiskai stampuot savus darbus.

as isivaizduoju kiek daug ju reikia pristampuot blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labas visoms ir visiems 4u.gif

Visai netiketai radau jusu temuke ir labai apsidziaugiau thumbup.gif nors dabar su moliu nedirbu ax.gif , bet mano specialybe yra keramike- dekoruotoja smile.gif

Cia kazkas klause, del dekoravimo ratuko. Tai pigiausias variantas butu nueiti pas tekintoja ir uzsakyti, kad istekintu... O jeigu tekontojas dirba privaciai, o ne firma kokia, tai dar pigiau.
Atsakyti