Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Smėlio kopos @ 2010 07 28, 18:57)
o kiek pilna krosnis gautusi, litais  ax.gif

Ziurint,kokio dydzio krosni degsite,mano rodos tokia apie 40x40x40(mazdaug) apie 60-70lt(ten nuolat kazkaip kinta tos kainos).
Atsakyti
tai tu daiktu brangumas gaunasi, nuo krosnies? (jei pati neturi, o nesi kitur degt),
beje nmante darbeliai nuostabus, ziuriu issiziojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2010 07 28, 19:15)
tai tu daiktu brangumas gaunasi, nuo krosnies? (jei pati neturi, o nesi kitur degt),
beje nmante darbeliai nuostabus, ziuriu issiziojus blush2.gif

Aciu,...del degimu,kazkaip gaunasi,kad jei visa krosni-tai brangoka,o jei gaminiais skaiciuojant-normaliai.
Atsakyti
paskutiniu metu molis labaio domint pradejo nezinau kodel, tik va nuo ko pradet, jau savim nepasitiket pradejau blush2.gif
Atsakyti
Ziurint,ka moki jau lipdyt.
Tikek savim i...pirmyn smile.gif O jei pasitaikys klaidu ar klausimu- klausk.
Atsakyti
o pradziai geriausia bandyt, su pilkuoju moliu
Atsakyti
Molis labai apkrecianti liga..
As irgi nesenai pradejau.. As ir klausinejau su kuriuo moliu geriausia lipdyti, tai man irgi buvo atsakymu ivairiausiu..kadangi esu smalsi, tai nusipirkau visu rusiu..tai man pirmiausia patiko raudonas, kitas nelabai, o dabar ziuriu emiau pirkti pilkaji..bet pradzioj buvau pries baltaji nusistaciusi, o dabar ziuriu ir baltasis patinka..tik man per brangu.

O del isdeginimo tai keramikos centre degina 1dm3 uz 2Lt neglazuruota ir uz 2.3Lt glazuruota.
Atsakyti
o kaip pas jus su juodaja keramika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2010 07 29, 18:38)
o kaip pas jus su juodaja keramika? smile.gif

kuria prasme? g.gif
Atsakyti
ar kas nors uzsiima?
gal kas nors turi koki brezinuka kaip namu salygom krosni pasistatyti, moliui isdegt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio kopos: 29 liepos 2010 - 22:00
QUOTE(uogytee @ 2010 07 28, 22:31)

O del isdeginimo tai keramikos centre degina 1dm3 uz 2Lt neglazuruota ir uz 2.3Lt glazuruota.

man rodos dabar kainos yra ar tik ne 2,2 ir 2,5 g.gif unsure.gif
Atsakyti
skaitau apie BOTZ glazuras, ir ziuriu dauguma kurios besvines tai nuo 1000 laipsniu temperatura, 1020-1050
itariu jai ta kur 1050 isdegtu 1000 laipsniu tai nesigautu gerai unsure.gif
Atsakyti