Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 17, 20:12)
bigsmile.gif  idomu kokios ten kainos, oten tik moli galima pirkt? gal dar ir glazuru  g.gif

vasari galesiu tiksliai viska pasakyti, nes grisiu atgal i mokslus.... dabar esu atitrukus, tai nenoriu klaidinti..... anksciau ir glazuras pardavinejo g.gif manau, kad ir dabar turetu pardavinet..... koks jiems skirtumas kam... studentams ar zmonems is gatves pardavineti.... by tik perka ir pinigu turi..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 17 gegužės 2010 - 20:19
bigsmile.gif
net uzsinorejau nueiti iki VDA lotuliukas.gif
kazi ten lengvai rasciau g.gif
Atsakyti
VDA jau nepardavineja nieko ne studentams.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 05 18, 12:20)
VDA jau nepardavineja nieko ne studentams.

ooo unsure.gif vadinas per pusantru metu daug kas pasikeite..... unsure.gif sorry, kad suviliojau ir palikau unsure.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif nu va matai kaip keicias viskas

as sia savaite ja utureciau parsinesti kelis molinukus
visokiu eksperimentu pridariau, idomu kaip ten kas man gavosi g.gif
Atsakyti
nieko.... grisiu, integruosiuos... imsiu viska kruvom is ten nest ph34r.gif biggrin.gif

vadinas sia savaite vaizdu bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 18, 20:44)
nieko.... grisiu, integruosiuos... imsiu viska kruvom is ten nest  ph34r.gif  biggrin.gif

vadinas sia savaite vaizdu bus?  ax.gif

bigsmile.gif aga bus
labai tikiuosi bent jau
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 05 16, 22:35)
o is kur jus ta gintaro moli gaunate?

Gintaro molį iš Gintaro perkam biggrin.gif. Kontaktai štai čia .
Mama gulbe, laukiam eksperimentų nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 18 gegužės 2010 - 22:36
QUOTE(Shusha @ 2010 05 18, 23:34)
Gintaro molį iš Gintaro perkam  biggrin.gif. Kontaktai štai čia .
Mama gulbe, laukiam eksperimentų nuotraukų  bigsmile.gif

bet jis kaip supratau ne itin kokybiskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 19, 17:15)
bet jis kaip supratau ne itin kokybiskas  g.gif

Naa, Uogyteeklausė, tai atsakiau, gal žmogui įdomu visus perbandyti, ar ką mirksiukas.gif
O dėl kokybės- ką aš žinau, čia jau reikia keramikių klausti. Bet kiek suprantu- kiekvienas molis turi savų pliusų ir minusų. Šio didžiausias minusas mano akimis- kad pasitaiko tokių neitin gerai permaišytų /perminkytų gabalų. Jei dirbčiau tik pati ir tik savo malonumui, nesukčiau dėl to galvos. Ale gi vaikams tokio paduot nesinori, tai truputį užknisa rolleyes.gif tas perminkinėjimas. A, ir be abejo, ne mažesnis minusas - vandens leidimas doh.gif
Iš keramikų vardintų pliusų- neva tai šviesus, gražus g.gif ( na netamsus, netamsus, bet ir ne baltas...) ir kad nesideformuoja kepamas. Dėl šito pliuso- negaliu palyginti su kitais, nežinau kaip jie "elgiasi", bet šis tikrai neatrodo labai jautrus. Nei jis labai deformuojasi, nei sproginėja, nei trūkinėja. Tik du puodelio tipo daiktai kol kas tėra įplyšę ( spėju, kad per siūlę "pasidavė" ), o iškeptas jau ne vienas ir ne 10 pilnų pečiukų.
Viena keramikė ( ne iš SM) mane gąsdino, kad man, "žaliai", nieko nemokančiai, viskas sproginės, lūžinės, deformuosis, atsilupinės, glazūros prilipinės doh.gif ir t.t. Tai nežinau ar čia tas molis toks geras ar gerai pribaugino, tai atsargi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 05 19, 19:57)

Viena keramikė ( ne iš SM) mane gąsdino, kad man, "žaliai", nieko nemokančiai, viskas sproginės, lūžinės, deformuosis, atsilupinės, glazūros prilipinės  doh.gif ir t.t. Tai nežinau ar čia tas molis toks geras ar gerai pribaugino, tai atsargi esu  lotuliukas.gif

va del sito as ir bojojau labai...bet kol kas nei vienas nesprogo netrukinejo ir tt
tik pradziai kelios dedates (butent raudono molio) buvo po degimo nukritusios

matyt molis geras wub.gif

o kaip tu ji minkai? rankom g.gif nes turetu but sunku dideli kieki rankom isminkyt rolleyes.gif fitness3.gif
Atsakyti
sproginejimas priklauso ne nuo molio, o nuo jo perminkymo... jei liks oro tarpu molyje, kad ir koks jis, baltas, raudonas, geltonasar zalias butu - susprogs smile.gif nes paprasciausias fizikos desnis veikia, kai karsta - oras pleciasi ir nesa viska i sonus smile.gif va jums ir sukes smile.gif ir jei blogai isdziuves, baigiasi tuo paciu... o kartais neisdziuves daiktas ,,issprogdina" greta esancius biggrin.gif

o glazuros prilipa tada, jei blogai daiktai sudedami degimo metu ir jei ,,perdozuojama" glazuruojant... ypac tekanciu doh.gif tada viskas nuteka ir gerai prilimpa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 19 gegužės 2010 - 20:24