na, istikruju degant reik ta ,,Gintaro" moli tiesiog sukept... nepamenu dabar temperaturos ir neturetu leisti vandens vandeni leidzia ne todel, kad molis blogas, tiesiog jis tam tikrom proporcijom yra maisomas su smeliu.... tik kad kai as ji pradejau naudoti jis man labiau patiko... paskui labai ne koks tas sumaisymas su smeliu pasidare.... molis sau, smelis irgi sau, tai labai sunku budavo persiminkyti iki normalios mases
o glazuru is ten niekad nebandziau, tai negaliu pakomtuoti
as vaikams irgi Gintaro moli duodu,jis gerai jiems tuo,kad kosiu jokiu nereik klijuojant,su vandenuku patepa ir limpa.tai tas pliusas,m kad suprastejo jis-tai faktas,smelio pilna,darbeliai daznai net patrupa,luzineja,bet-kol kas perkaam sita,nes kazkiek pigiau yra,o kai lipdem su raudonu-siaip darbelkai labai tokie keramiski gaunasi,bet labai viskas atlipinedavo,kas suklijuota,nes dirbam be ,,koseliu,,.tai va.
QUOTE(nmante @ 2010 05 13, 11:58)
as vaikams irgi Gintaro moli duodu,jis gerai jiems tuo,kad kosiu jokiu nereik klijuojant,su vandenuku patepa ir limpa.tai tas pliusas,m kad suprastejo jis-tai faktas,smelio pilna,darbeliai daznai net patrupa,luzineja,bet-kol kas perkaam sita,nes kazkiek pigiau yra,o kai lipdem su raudonu-siaip darbelkai labai tokie keramiski gaunasi,bet labai viskas atlipinedavo,kas suklijuota,nes dirbam be ,,koseliu,,.tai va.
Mat kaip... o aš saviškiams liepiu viską košele klijuoti, net nepamąsčiau kad ir vandens užtektų . Gal ir be reikalo vargstam, bet jau dabar nebemokysiu "atgal". O jie , beje, tą košelę labai myli - tepa kur reikia ir kur nereikia O dėl kokybės tai tikrai nesuper- aš pirmu reikalu perminkau molį ( uff..., ale užtat į sporto klubą nebereikia ) , tik po to vaikams duodu, nes tikrai smėlis byra.
Nmante, gal Tu tą sukepimo temperatūrą žinai? Perbandžiau šiandien vaikų darbelius- tikrai leidžia, bjaurybės
1120... berods...mazdaug, tikrai ne maziau, bet ir tai garantiju nieks dideliu neduoda va ka tik su protingu zmogum pakalbejau, tai sako kad neleistu reik auksto degimo, o gintaras labai aukstos temperaturos neatlaiko.... issilydo ir nestikleja .... va tep va
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 13, 22:00)
1120... berods...mazdaug, tikrai ne maziau, bet ir tai garantiju nieks dideliu neduoda va ka tik su protingu zmogum pakalbejau, tai sako kad neleistu reik auksto degimo, o gintaras labai aukstos temperaturos neatlaiko.... issilydo ir nestikleja .... va tep va
Ačiū už informaciją Nors ir neguodžianti :taip išeina, kad tik suvenyrams tas molis... Dabar man nauji klausimai kyla- o kiti moliai ( tarkim Kuršėnų) niekaip "neišsidirbinėja", specialių temperatūrų nereikalauja? Kalbant būtent apie vandens praleidinėjimą...
mano ziniom, kiti moliai vandens nepraleidzia Kursenu, raudonas - tikrai nepraleidzia , esu isbandzius baltas taip pat... nors buvau ir apsmeizus ji
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 13, 22:56)
mano ziniom, kiti moliai vandens nepraleidzia Kursenu, raudonas - tikrai nepraleidzia , esu isbandzius baltas taip pat... nors buvau ir apsmeizus ji
aga nepraleidzia
esu isbandzius visus -geltona raudona balta
o is kur jus ta gintaro moli gaunate?
as is VDA
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 16, 21:39)
as is VDA
o ji pasaliniui parduoda, kiek jis kainuoja?
ir dar gal galite parasyti keramiku centro telefona?zioplius pameciau, o nerimauju del darbuku ar isdegino ar ne.
QUOTE(uogytee @ 2010 05 16, 21:46)
o ji pasaliniui parduoda, kiek jis kainuoja?
dabar nezinau, nes keitesi kainos o pirkau jau senokai..... manau, kad parduotu
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 16, 22:48)
dabar nezinau, nes keitesi kainos o pirkau jau senokai..... manau, kad parduotu
idomu kokios ten kainos, oten tik moli galima pirkt? gal dar ir glazuru