Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 12, 23:54)
bigsmile.gif
a tai gerai
vadinas pripratus  thumbup.gif  butinai paskambinsiu kai dabartini gabala islipdysiu  wub.gif

Ten bent jau kainą sako kilogramo....---vadinasi,galima pirkti norimą kiekį kilogramų.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 01 13, 10:28)
Ten bent jau kainą sako kilogramo....---vadinasi,galima pirkti norimą kiekį kilogramų.

thumbup.gif
na tai saunu
drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.ornamentai.com/
dar cia visko keramikai rolleyes.gif
jie kiek visokiu moliu turi bigsmile.gif
Atsakyti
As nusipirkau is cia du buteliokus, vienas maniau angobos, bet pavadintas "gaze" .... O irankiu prisipirkau!!!!

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 01 18, 13:12)
As nusipirkau is cia du buteliokus, vienas maniau angobos, bet pavadintas "gaze" .... O irankiu prisipirkau!!!!

bigsmile.gif thumbup.gif
nu saunu
o kokios irankiu kainos g.gif nes cia neradau siam puslapy kainu, itariu vietoj reik ziuret rolleyes.gif
Atsakyti
Ivairios.
As medinius stekiukus po 4 lt. su trupuciu pirkau.
O ten kitokiu pribombasu man kaip ir nereikejo. Nes ten dar vieluciu ir kt. buvo, bet kad as primityvas, nelabai ir suprantu prasmes.

Isbandysiu sia savaite poglazurinius daziukus cool.gif

Nezinau, gal man jau kaktusais nebeuzsiimineti, tik keramika. blink.gif Labai ilgiuos tos veiklos.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2010 01 19, 18:44)
Ivairios.
As medinius stekiukus po 4 lt. su trupuciu pirkau.
O ten kitokiu pribombasu man kaip ir nereikejo. Nes ten dar vieluciu ir kt. buvo, bet kad as primityvas, nelabai ir  suprantu prasmes.

Isbandysiu sia savaite poglazurinius daziukus cool.gif

Nezinau, gal man jau kaktusais nebeuzsiimineti, tik keramika.  blink.gif Labai ilgiuos tos veiklos.

O po kiek tenais poglazuriniai dazai... ax.gif
Atsakyti
as tai labai ziesti noreciau pabandyt flirt.gif flirt.gif

o ta modeliavimo rateli gal zinot kur pigiai gaut? g.gif arba liept vyrui sumeistraut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 19, 22:06)
as tai labai ziesti noreciau pabandyt  flirt.gif  flirt.gif

o ta modeliavimo rateli gal zinot kur pigiai gaut?  g.gif  arba liept vyrui sumeistraut  thumbup.gif

Žinai,as tai vietoj jo naudoju toki sportini moterų ratelį thumbup.gif -zinai,kur taaaalijai dailinti-ir gerai thumbup.gif (gaila tik nuo sukinejimų taaalija nesidailina... blush2.gif schmoll.gif )

O cia mano vaikiuku veikla

user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip graziai vaikiukai darbuojas wub.gif

pas man jau beveik pilna lentynele molinuku blink.gif
o pas sunu dar daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

a kaip tas ratelis atrodo? g.gif na reikes kai busiu "senukuose" pasiziurinet hihihi.gif gal ka atrasiu tinkamo hihihi.gif nebrangaus hihihi.gif
Atsakyti
Turnetemis puodu nenuziesi.

Poglazuriniai 18 lt. Bet as dar isbandysiu. Gal ka primaisiau.
Atsakyti
Sveikos,gal as ne visai i tema,bet prasau pasidalinkit informacija ar yra Kaune kur kokie ivadiniai keramiku kursai?Vyras visad pasvajoja,kad noretu kada pabandyt su moliu pasidarbuot,tai artejancio gimtadienio proga gal butu galima ji i kokia pamokele nusiust? blush2.gif Jei kas turit info,labai prasau brukstelkit AZ.Aciu 4u.gif
O visoms molio myletojoms linkiu kurybinio polekio!
Atsakyti