Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 09, 22:17)
nurasyk man visa instrukcija
as tau isversiu  bigsmile.gif
gali ir i az  biggrin.gif
nes taip tai neiasku ar ant biskvito ar isdegto tepti  unsure.gif

raso"allow to dry", o tada tepti "clear glaze" smile.gif tai vadinasi tepti neisdegus.. nu ir kaip as nusiprikau tokiu biggrin.gif is esmes tai tam psl tikrai truksta info...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 22:26)
raso"allow to dry", o tada tepti "clear glaze" smile.gif tai vadinasi tepti neisdegus.. nu ir kaip as nusiprikau tokiu biggrin.gif is esmes tai tam psl tikrai truksta info...

g.gif g.gif nuu bet nezinau ar bespalve glazura neuzmurzins g.gif na bet gal viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 09, 22:31)
g.gif  g.gif  nuu bet nezinau ar bespalve glazura neuzmurzins  g.gif  na bet gal viskas bus gerai  bigsmile.gif

va, radau kitam psl lietuviskai smile.gif

Hobby Colorobbia® Bellissimo! Glazūros yra ryškios, energingos ir lengvos naudoti
įvairių lygių keramikams. Gerai suplakite. Padenkite 1-3 vienodais sluoksniais, kad
paruoštumėte dirbinį. Leiskite išdžiūti ir tada nuglazūruokite teptuku ar panardinimu į
permatomą glazūrą

tai gal nieko.. pas mane smulkus daiktai, tai jauciu reiks nardint..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 22:33)
va, radau kitam psl lietuviskai smile.gif

Hobby Colorobbia® Bellissimo! Glazūros yra ryškios, energingos ir lengvos naudoti
įvairių lygių keramikams. Gerai suplakite. Padenkite 1-3 vienodais sluoksniais, kad
paruoštumėte dirbinį. Leiskite išdžiūti ir tada nuglazūruokite teptuku ar panardinimu į
permatomą glazūrą

tai gal nieko.. pas mane smulkus daiktai, tai jauciu reiks nardint..

thumbup.gif na va saunu
tai vadinas cia galima jais piesti visaip
lauksiu rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 10, 09:11)
thumbup.gif  na va saunu
tai vadinas cia galima jais piesti visaip
lauksiu rezultatu  wub.gif

va, parasiau jiems. tai atsakymas:

Permatoma glazūra galima ir nedengti,
tuomet spalvos bus neblizgios - matinės.Jų spalvinė kokybė nenukenčia.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 10:23)
va, parasiau jiems. tai atsakymas:

Permatoma glazūra galima ir nedengti,
tuomet spalvos bus neblizgios - matinės.Jų spalvinė kokybė nenukenčia.

thumbup.gif
saunu

as sian glazuravimu uzsiemu bigsmile.gif nesiu isdegti rolleyes.gif
Atsakyti
man dabar toks klausimas iskilo unsure.gif o jus taip namuose ir lipdot bei glazuruojat? unsure.gif

del molio, kuris ten vandeni leidzia, neradau uzrasuose g.gif kol kas man bus tai paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 10, 22:28)
man dabar toks klausimas iskilo  unsure.gif o jus taip namuose ir lipdot bei glazuruojat?  unsure.gif

del molio, kuris ten vandeni leidzia, neradau uzrasuose  g.gif kol kas man bus tai paslaptis  biggrin.gif

bigsmile.gif
aga
as virtuvej , paskui viska sutvarkau sukisu i dezes
o blogai ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kai dirbtuviu kainos-nerealios,tenka namie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 11, 08:26)
o blogai ?  g.gif  unsure.gif

mmm.... na, nelabai gerai smile.gif molio dulkes, o ypac glazuros (raudonos ypatingai) kenksmingos 4u.gif tai as pati del saves tai nekreikciau demesio taip pat, bet kai ir vaikai namie buna, tai nesinori nuodyti glazuru garais unsure.gif
jei jau namie tenka dirbti, labai smarkai vedinkit ta patalpa, ypac kai glazuruojat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 11 gegužės 2010 - 13:24
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 11, 14:24)
mmm.... na, nelabai gerai smile.gif  molio dulkes, o ypac glazuros (raudonos ypatingai) kenksmingos  4u.gif tai as pati del saves tai nekreikciau demesio taip pat, bet kai ir vaikai namie buna, tai nesinori nuodyti glazuru garais unsure.gif
jei jau namie tenka dirbti, labai smarkai vedinkit ta patalpa, ypac kai glazuruojat  4u.gif

o jei glazuros besvines g.gif tai gal niekas negaruoja kenksmingo unsure.gif
Atsakyti
visos glazuros daugiau ar maziau kenksmingos... 4u.gif ir, kaip ir rasiau molio dulkes taip pat kenksmingos... kita vertus jei darant koki viena kita puodeli i menesi, nemanau, kad klaikiai pakenks... 4u.gif
Atsakyti