kazkaip mastau, kad puodeliai gal dar nieko, atlaikytu.... vazoms ir panasiems dalykams netinka
dabar jau sportinis interesas..... pasitikrinsiu uzrasus, katras ten molis dregme leidzia
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 28, 18:10)
kazkaip mastau, kad puodeliai gal dar nieko, atlaikytu.... vazoms ir panasiems dalykams netinka
dabar jau sportinis interesas..... pasitikrinsiu uzrasus, katras ten molis dregme leidzia
Iki vazu man dar toli
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 28, 19:10)
nu passiziurek
nes as turiu butent balta is kursenu moli
nmante gal daugiau pasakytu - nes tu ir is balto viska lipdai, tai turi daugiau patirites
ryt butinai uzrasuose paieskosiu dabar mazas vaikis tam kambary miega
kazkaip kuo labiau mastau, tuo labiau atrodo, kad Kursenu, tas kur dregme leidzia nesukeptas.... matyt, be reikalo apsmeiziau baltaji
kazkaip kuo labiau mastau, tuo labiau atrodo, kad Kursenu, tas kur dregme leidzia nesukeptas.... matyt, be reikalo apsmeiziau baltaji
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 04 28, 20:53)
nu passiziurek
nmante gal daugiau pasakytu - nes tu ir is balto viska lipdai, tai turi daugiau patirites
kad man kazkaip baltas neleidzia,leidzia tik tada,kai laidzias glazuras naudoji-visokias tapybines taip vadinamas.O kitos-neleidzia.
mama gulbe-norejau paklausti,paziurejusi i Tavo darbelius-sakyk,o tu raudona tepi ant bespalves,po bespalve,ar atskirai,stengdamasi,kad jos nesusilietų.Aciu. :4u:Kokia cia raudona.
QUOTE(nmante @ 2010 04 29, 10:08)
kad man kazkaip baltas neleidzia,leidzia tik tada,kai laidzias glazuras naudoji-visokias tapybines taip vadinamas.O kitos-neleidzia.
mama gulbe-norejau paklausti,paziurejusi i Tavo darbelius-sakyk,o tu raudona tepi ant bespalves,po bespalve,ar atskirai,stengdamasi,kad jos nesusilietų.Aciu.
mama gulbe-norejau paklausti,paziurejusi i Tavo darbelius-sakyk,o tu raudona tepi ant bespalves,po bespalve,ar atskirai,stengdamasi,kad jos nesusilietų.Aciu.
ten kur tas puodelis su sirdelem
raudona ir bespalve nesusiliecia
nes ten kur ant raudonos bespalve pateko - tai susimurzino raudona
ir kitos spalvos ant kuriu pateko bespalve - susimurzino
galvoju o jai ant bespalves virsaus uztept spalvota - gal nesusimurzintu
tai Tu tuos visus daugybę taškeliu raudonu taip ir deliojai atskirai nuo bespalvės-oho,kokia precizika.
Zinok,geriau nemaisyk raudonos su nieko,gali susimurzinti.
QUOTE(nmante @ 2010 04 29, 10:26)
tai Tu tuos visus daugybę taškeliu raudonu taip ir deliojai atskirai nuo bespalvės-oho,kokia precizika.
man patinka krapstinetis
cia siaip del idomumo kiek reikia laiko isdegti darbelius?
kiek laiko isyla pecius ir kiek laiko paskui reikia degti?
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 02, 15:43)
cia siaip del idomumo kiek reikia laiko isdegti darbelius?
Zinok,cia priklauso nuo peciaus dydzio-as savo 40litru isdegdavau mazdaug per 4-4,5valandos,o 60litru-jau per 6val.Na,dar priklauso nuo degimo rėzimo specifikos,kura tam tikra gamykla sudaro,jei taip galima pasakyti.O apie lauko pecius nelabai ka zinau...ten matyt,vel kitaip.
Pecius degdamas neišyla ,bet tiesiog nuo pradzios iki pabaigos ,,eina,, degimo rėzimas
aisku
galvojau kad ilgiau
mastau ar verta tureti maza peciuka "savo reikmem" ar visgi pigiau kartais nuvezti i keramikos centra
galvojau kad ilgiau
mastau ar verta tureti maza peciuka "savo reikmem" ar visgi pigiau kartais nuvezti i keramikos centra
Va ir as apsilankiau keramiku centre, o jus moli perkat keramiku centre, ar salimais kur yra parduotuvele, bet ten tik po 5kg parduoda..yra skirtumo del gerumo ?
Nes as nusipirkau keramiku centre, kadangi domino visokios spalvos, bet man mieliausias tai visvien raudona, nors labai graziai atrodo, kaip kiti darbeliai buvo isdegti su geltonu moliu. va cia mano pirmieji ispudziai
Kazkaip truksta patirties belipdant, tai nusprendziau eiti i kursus antakalnyje, apsisviesiu, o tada jau galesiu lipdyti
Nes as nusipirkau keramiku centre, kadangi domino visokios spalvos, bet man mieliausias tai visvien raudona, nors labai graziai atrodo, kaip kiti darbeliai buvo isdegti su geltonu moliu. va cia mano pirmieji ispudziai
Kazkaip truksta patirties belipdant, tai nusprendziau eiti i kursus antakalnyje, apsisviesiu, o tada jau galesiu lipdyti