Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 02, 13:47)
nu jo, ji tokia tekanti. ir ant visokiu krastu, konturo, beveik balta paliko.. nors atrodo jau tikrai nemazai tepiau.. reiks kitos zalios smile.gif medziai daznas motyvas pas mane smile.gif aisku, kai netingiu is vis lipdyt smile.gif

o kodel nieko nerodai ka nulipdei blush2.gif butu idomu paziureinet ... beje kazkada rodziau savo pirmuosisus bandymus,,,... ten ta zaia ir buvo tokia nudegus..bet spalva tai nepakitus

neperseniausiai ir norejau to piestuko poglazurinio , gerai kad nepirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 04 02, 14:04)
o kodel nieko nerodai ka nulipdei  blush2.gif  butu idomu paziureinet ... beje kazkada rodziau savo pirmuosisus bandymus,,,... ten ta zaia ir buvo tokia nudegus..bet spalva tai nepakitus

neperseniausiai ir norejau to piestuko poglazurinio , gerai kad nepirkau  doh.gif

kai nufotkinsiu, galesiu ikelt ka smile.gif bet nelabai ir ka rodyt yra..
Atsakyti
taip,siunciausi,ir gamintojo puslapyje man rodos,jei gerai issiverciau,raso jo degimo temperatura 800-1000laipsniu,o keramikams.lt puslapyje raso,kad galima iki 1150laipsniu degti. schmoll.gif ohmy.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 02 balandžio 2010 - 16:56
QUOTE(nmante @ 2010 04 02, 17:55)
taip,siunciausi,ir gamintojo puslapyje man rodos,jei gerai issiverciau,raso jo degimo temperatura 800-1000laipsniu,o keramikams.lt puslapyje raso,kad galima iki 1150laipsniu degti. schmoll.gif ohmy.gif  devil.gif

unsure.gif na nieko sau
tai ka ji nemoka instrukciju issiverst..juk tiek darbo idedi o paskui se tau kad nori..nudega spalva unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Parase,kad juoda jiems gavosi,o raudonos nebande.Bet man tai nesigavo,reik darkart gal pabandyt. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 04 05, 21:00)
Parase,kad juoda jiems gavosi,o raudonos nebande.Bet man tai nesigavo,reik darkart gal pabandyt. unsure.gif  verysad.gif

unsure.gif
kai pabandysi parasyk
nes as ir buvau pradejus noret situ piestuku rolleyes.gif bet del tokad savo peciaus neturiu tai jie itariu is vis nereikalingi blush2.gif
Atsakyti
uzsisakiau glazuru is ornamentai.lt.. ziuresiu, kas gausis.. bet kaip suprasti ju pasakyma "glazuros reljefams užpildyti"? cia tik skylutems ir grioveliams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 11:46)
uzsisakiau glazuru is ornamentai.lt.. ziuresiu, kas gausis.. bet kaip suprasti ju pasakyma "glazuros reljefams užpildyti"? cia tik skylutems ir grioveliams? biggrin.gif

bigsmile.gif
as sitas ir ziurejau, ko gero tik grioveliam,..bet nezinau
bet pas juos kainos ir nemazos rolleyes.gif
o tu nesi irgi i ta keramokos centra isdegti, idomu kokioj jie temperaturoj dega? nes reik pirkti tokias kokios ten tinkamesnes galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 04 06, 13:36)
bigsmile.gif
as sitas ir ziurejau, ko gero tik grioveliam,..bet nezinau
bet pas juos kainos ir nemazos  rolleyes.gif
o tu nesi irgi i ta keramokos centra isdegti, idomu kokioj jie temperaturoj dega? nes reik pirkti tokias kokios ten tinkamesnes galvoju  g.gif

tai va, kad pas mane viskas eksperimento budu.. ten parodytuose pavyzdeliuose tai atrodo kaip normali glazura, tinkanti ir visam pavirsiui.. nesiu i kauno g, nes kitur neturiu. nezinau ar tiks ju temperaturai. pasidarysiu turbut lentele testavimui ir pirma ja isbandysiu smile.gif siaip brangoka ta glazura.. bet as kai pagrinde tik smulkmenas darau..
Atsakyti
Manau,keramikos centre dega 1000temperaturoj.Brumbrumai-pasiziurek,kokios temperaturos tu glazuras uzsisakei.tada ir aisku pataps. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 04 06, 17:33)
Manau,keramikos centre dega 1000temperaturoj.Brumbrumai-pasiziurek,kokios temperaturos tu glazuras uzsisakei.tada ir aisku pataps. 4u.gif

980*-1000*C prie visu. tai manau tiks, ane?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 17:55)
980*-1000*C prie visu. tai manau tiks, ane?smile.gif

Manau,kad tep biggrin.gif
Atsakyti