Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(nmante @ 2010 03 03, 14:29)
Susha-ar negalejo taip buti,kad krosnį aušino labai greitai-na,pravere dar prie aukstos temperaturos-nes buna del temp.skirtumo taip skyla.

Kitas variantas-gal ten visgi buvo nulipdzius koks mikroskopinis itrukimas-tai tuomet glazura dar labiau jį ,,suplėšo,,.

Daugiau variantų neturiu.Tik keista,kad toks pats darbelis taip pat skyla. g.gif

Nea, krosnies nebeatidarinėju kol visiškai ataušta, niekas kitas šįsyk irgi negalėjo nagų prikišti schmoll.gif
Na nebent, kaip mama gulbė sako, per siūlę... bet lyg ir neblogai sulipinta buvo, tikrai daug prasčiau kai kurie kiti vaikai prilipina jungdami ir nieko... O tiksliai ar ten siūlė buvo - nepamenu doh.gif , ne pati lipdžiau
O gal per storas glazūros sluoksnis galėjo tam įtakos turėti? Nes ir ši vazelė, ir analogiškai trūkęs puodelis buvo ne šiaip delikačiai smile.gif nuglazūruoti, o "praskalauti" glazūra. Turiu omeny vidų: glazūrą įpylė, prasuko ir išpylė g.gif Gal per daug ten jos "prilipo" ?
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 03 03, 14:51)
o negalejo but ten per sujungimo siule tas itrukimas  g.gif
Shusha - mirgu margu nes norejau visas glazuras isbandyti  blush2.gif  blush2.gif  kitus gal tokius nebedarysiu.... bet siaip megstu tokius  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Kokius mėgsti, tokius ir daryk mirksiukas.gif , tada matysis, kad su meile daryti 4u.gif
Atsakyti
Tai, kaip Normantės pečiaus turgus bigsmile.gif ... jau įvyko ??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 04 kovo 2010 - 17:19
QUOTE(Crassula @ 2010 03 04, 18:19)
Tai, kaip Normantės pečiaus turgus bigsmile.gif ... jau įvyko ??? verysad.gif

Taip,uzstata jau turiu.Greit norinciu atsirado. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2010 03 05, 11:17)
Taip,uzstata jau turiu.Greit norinciu atsirado. smile.gif

Tai jei kartais ztata pasiimtu, o ne peciu, pastatyk mane antra i eilę ax.gif
Atsakyti
mano menas

user posted image

blush2.gif

rezultatas man patinka, tik toji skaidri glazura ko tai tokia gavosi ne kaip stiklas skaidri o lyg ir gelsva g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 03 26, 16:38)
mano menas

grazuuuu.. smile.gif papasakok smulkiau kuo ten juodu dazei ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 26, 18:16)
grazuuuu.. smile.gif papasakok smulkiau kuo ten juodu dazei ir kaip smile.gif

wub.gif aciu

cia su engobu tamsiai rudu (turejo but tamsiai rudas)
bet realiai gavosi kazkoks tamsiai pilkas
uztepliojau engobo , paskui skutinejau doh.gif net ranka nuvargo
bet tepiau ne visa plota o daug maz nupiesiau teptuku rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šaunu, mama gulbe, darbas gyvas ir žaismingas...o skutinėti yra ką veikti... ax.gif visgi , manau įdėtos pastangos nenuvylė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2010 03 26, 19:46)
Šaunu, mama gulbe, darbas gyvas ir žaismingas...o skutinėti yra ką veikti... ax.gif  visgi , manau įdėtos pastangos nenuvylė  biggrin.gif

tikrai taip bigsmile.gif juo labiau kad grafika man labai pries sirdies,,tai ir papaisau ir palipdau tuo paciu,,.... wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
gal kuri galit pasakyt skaidrios glazuros (permatomos kaip stiklas) koduka
nes ta is keramikos centro man nelabao patinka, kazkokia neitin skaidri g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 04 01, 17:10)
bigsmile.gif
gal kuri galit pasakyt skaidrios glazuros (permatomos kaip stiklas) koduka
nes ta is keramikos centro man nelabao patinka, kazkokia neitin skaidri  g.gif

siandien parsinesiau davo darbelius is keramikos centro.. tai zalia tokia baisi gavosi doh.gif

mama gulbe, kur tu perki dar glazuras?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 01, 16:32)
siandien parsinesiau davo darbelius is keramikos centro.. tai zalia tokia baisi gavosi  doh.gif

zalios retai kam pavyksta smile.gif o kokia zalia buvo?
Atsakyti