parsinesiau savo darbukus
tai pasirodau
ne stebuklas ale si kart esu labiau patenkinta
cia tokia zvakide
raudona ir oranzine vistiek vietomis patekejo ir nepasidenge gerai
o cia puodeliukas
vyras sake kad perkrautas ir siok toks anoks, bet man norejos visas spalvas isbandyt
dabar nusipirkau pabandymam baltojo molio eisiu ka nors palipdyt
Smagu,kaip tu taip džiaugiesi Šauniai padirbėjai
Labai graži žvakidė
Mama gulbe, labai gražiai tau vidus gavosi žvakidės , spalviškai. Siųlyčiau iš karto, kol nepamiršai užsivesti sąsiuvinuką ir rašyti kaip ji tau taip gavosi, kokios glazūros numeriukai, kokią ant kokios dengei ir kokia temp. degė...Visa tai po laiko užsimiršta...
QUOTE(svirplele @ 2010 02 21, 13:56)
Mama gulbe, labai gražiai tau vidus gavosi žvakidės , spalviškai. Siųlyčiau iš karto, kol nepamiršai užsivesti sąsiuvinuką ir rašyti kaip ji tau taip gavosi, kokios glazūros numeriukai, kokią ant kokios dengei ir kokia temp. degė...Visa tai po laiko užsimiršta...
aciu
butent zvakide man labai patiko
butinai viska reikes susirasyti, nes ten tiek visko "primaliavojau" ir tas rezultatas man patinka, toks paplaukes, kaip kokia akvarele
turiu dar klis molinukus, reikes dar koki eksperimenta
o beje - pati susimaisiau zydra ir sviesiai zalia - isdegus viskas gerai gavosi - ta prasme spalvytes
o kuri esat bandziusi poglazurines kreideles?
idomu butu pabandyt
pabandiau lipdyti is balto molio na jis man geriausias is visu kitu kol kas bandytu
Laba diena,
gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug Atsilyginciau smile.gif
Parasykit i AZ.labai lauksiu
gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug Atsilyginciau smile.gif
Parasykit i AZ.labai lauksiu
Kaziuko mugė šiemet labai brangi 2 kvadratiniai metrai 90lt
QUOTE(citrinutea @ 2010 02 27, 12:32)
Kaziuko mugė šiemet labai brangi 2 kvadratiniai metrai 90lt
dar pridekit mokesti uz pazymejima +72 lt
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 19, 15:04)
cia tokia zvakide
o cia puodeliukas
o cia puodeliukas
Labai liuks žvakidė, taip gražiai spalvos išplaukę , šaunuolė!
O puodelis tai toks "mirgumarginis", bet gi dėl skonio nesiginčijama , svarbiausia, kad Tau pačiai patinka
O aš vėl pagalbos prašysiu: kas galit pakomentuokit kodėl sutrūko po glazūravimo kepama vazelė? Po pirmojo (biskvito) kepimo viskas buvo tvarkoj, nieko įtartino. Ir beje, čia jau antras analogiškai įtrūkstantis darbelis Ką darau ne taip?
Įdėjau nuotrauką, bet ir nekokybiška, ir per maža , neitin gerai matosi tas įtrūkimas
Susha-ar negalejo taip buti,kad krosnį aušino labai greitai-na,pravere dar prie aukstos temperaturos-nes buna del temp.skirtumo taip skyla.
Kitas variantas-gal ten visgi buvo nulipdzius koks mikroskopinis itrukimas-tai tuomet glazura dar labiau jį ,,suplėšo,,.
Daugiau variantų neturiu.Tik keista,kad toks pats darbelis taip pat skyla.
Kitas variantas-gal ten visgi buvo nulipdzius koks mikroskopinis itrukimas-tai tuomet glazura dar labiau jį ,,suplėšo,,.
Daugiau variantų neturiu.Tik keista,kad toks pats darbelis taip pat skyla.
o negalejo but ten per sujungimo siule tas itrukimas
Shusha - mirgu margu nes norejau visas glazuras isbandyti kitus gal tokius nebedarysiu.... bet siaip megstu tokius
Shusha - mirgu margu nes norejau visas glazuras isbandyti kitus gal tokius nebedarysiu.... bet siaip megstu tokius