Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

clap.gif clap.gif clap.gif
parsinesiau savo darbukus
tai pasirodau
ne stebuklas ale si kart esu labiau patenkinta
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
cia tokia zvakide
user posted image
user posted image
raudona ir oranzine vistiek vietomis patekejo ir nepasidenge gerai smile.gif

o cia puodeliukas
vyras sake kad perkrautas ir siok toks anoks, bet man norejos visas spalvas isbandyt blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
user posted image
user posted image

dabar nusipirkau pabandymam baltojo molio wub.gif eisiu ka nors palipdyt blush2.gif
Atsakyti
Smagu,kaip tu taip džiaugiesi biggrin.gif Šauniai padirbėjai bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graži žvakidė thumbup.gif
Atsakyti
Mama gulbe, labai gražiai tau vidus gavosi žvakidės , spalviškai. Siųlyčiau iš karto, kol nepamiršai užsivesti sąsiuvinuką ir rašyti kaip ji tau taip gavosi, kokios glazūros numeriukai, kokią ant kokios dengei ir kokia temp. degė...Visa tai po laiko užsimiršta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2010 02 21, 13:56)
Mama gulbe, labai gražiai tau vidus gavosi žvakidės , spalviškai. Siųlyčiau iš karto, kol nepamiršai užsivesti sąsiuvinuką ir rašyti kaip ji tau taip gavosi, kokios glazūros numeriukai, kokią ant kokios dengei  ir kokia temp. degė...Visa tai po laiko užsimiršta... ax.gif

aciu
butent zvakide man labai patiko
butinai viska reikes susirasyti, nes ten tiek visko "primaliavojau" ir tas rezultatas man patinka, toks paplaukes, kaip kokia akvarele wub.gif

turiu dar klis molinukus, reikes dar koki eksperimenta

o beje - pati susimaisiau zydra ir sviesiai zalia - isdegus viskas gerai gavosi - ta prasme spalvytes smile.gif

Atsakyti
bigsmile.gif
o kuri esat bandziusi poglazurines kreideles?
g.gif
idomu butu pabandyt

pabandiau lipdyti is balto molio wub.gif na jis man geriausias is visu kitu kol kas bandytu thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug ax.gif Atsilyginciau smile.gif

Parasykit i AZ.labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
Kaziuko mugė šiemet labai brangi 2 kvadratiniai metrai 90lt doh.gif verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutea @ 2010 02 27, 12:32)
Kaziuko mugė šiemet labai brangi 2 kvadratiniai metrai 90lt doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

dar pridekit mokesti uz pazymejima +72 lt
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 19, 15:04)
cia tokia zvakide
o cia puodeliukas

Labai liuks žvakidė, taip gražiai spalvos išplaukę thumbup.gif , šaunuolė!
O puodelis tai toks "mirgumarginis", bet gi dėl skonio nesiginčijama 4u.gif , svarbiausia, kad Tau pačiai patinka mirksiukas.gif

O aš vėl pagalbos prašysiu: kas galit pakomentuokit kodėl sutrūko po glazūravimo kepama vazelė? Po pirmojo (biskvito) kepimo viskas buvo tvarkoj, nieko įtartino. Ir beje, čia jau antras analogiškai įtrūkstantis darbelis verysad.gif Ką darau ne taip?
user posted image
Įdėjau nuotrauką, bet ir nekokybiška, ir per maža doh.gif , neitin gerai matosi tas įtrūkimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 02 kovo 2010 - 21:43
Susha-ar negalejo taip buti,kad krosnį aušino labai greitai-na,pravere dar prie aukstos temperaturos-nes buna del temp.skirtumo taip skyla.

Kitas variantas-gal ten visgi buvo nulipdzius koks mikroskopinis itrukimas-tai tuomet glazura dar labiau jį ,,suplėšo,,.

Daugiau variantų neturiu.Tik keista,kad toks pats darbelis taip pat skyla. g.gif
Atsakyti
o negalejo but ten per sujungimo siule tas itrukimas g.gif

Shusha - mirgu margu nes norejau visas glazuras isbandyti blush2.gif blush2.gif kitus gal tokius nebedarysiu.... bet siaip megstu tokius doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti