Smagu,kad lipdome
stai ir geras puslapis keramikams,(paemiau is pirmos temos pabaigos) man paciai netiketai,dziugiai nustebino.
www.keramikams.lt
Sekmes molio myletojoms.
laba
na va parsinesiau savo molinukus
ir nezinau kodel man viena lektele susibangavo
va kaip atrodo
sulinkusi lekstele
o cia bus medui ar uogienei
o gal net ir cukrui deti
ant stalo kai sveciu bus
tik dabar galvoju ar neissiklaipys man dangtelis
kazi kodel taip?
gal nepakankamai ilgai dziuvo??? ar dar del ko nors kito ?
vaje, beveik tuo paciu metu uzvedziau kita tema nu bet pavelavau vis tiek atsiprasau, uzbaigsim tada ta mano kazkada veliau
permete cia mano tema
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 12, 21:18)
permete cia mano tema
faina,smagi pradzia.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 12, 19:56)
laba
na va parsinesiau savo molinukus
ir nezinau kodel man viena lektele susibangavo
va kaip atrodo
sulinkusi lekstele
o cia bus medui ar uogienei
o gal net ir cukrui deti
ant stalo kai sveciu bus
tik dabar galvoju ar neissiklaipys man dangtelis
kazi kodel taip?
gal nepakankamai ilgai dziuvo??? ar dar del ko nors kito ?
Ojei,buvau siandien keramikos centre-berods taviskius ant stalo maciau,tokie visi is bumbuliuku nulipdyti-ar ne.Taip kruopsciai.
O sulinko-arba kai degė,buvo tas krastelis ant kokiu darbeliu uzdetas ir deformavosi,o gal pati kai nulipdei,tą kraštą šiek tiek įlenkei o po to vėl atstatei i pradinę padėtį-tai degant yra toks posakis-,,Molis turi atmintį,,-prisiminė,kad kazkada islenktas buvo.
QUOTE(nmante @ 2010 01 12, 22:01)
faina,smagi pradzia.
Papildyta:
Ojei,buvau siandien keramikos centre-berods taviskius ant stalo maciau,tokie visi is bumbuliuku nulipdyti-ar ne.Taip kruopsciai.
Papildyta:
aga maniskiai
bumbuliniai
bet kodel issikraipe man lekstele ir tik viena
kita gera
QUOTE(nmante @ 2010 01 12, 22:06)
bet kodel issikraipe man lekstele ir tik viena
kita gera
PAPILDŽIAU POSTĄ VIRŠUJ...
kita gera
PAPILDŽIAU POSTĄ VIRŠUJ...
aisku
vat koks tas molis gudruolis
dabar laukia smagiausias darbas glazuravimas
reiks lekstele perdaryt
nes dovanai dariau
ale tam puslapy molis pigesnis
tik idomu kiek moket uz atsiuntima 20 kg reikttu
Mama gulbe-zymiai pigiau yra uzsisakinėti molį,kai veža i Vilnių iš Kuršėnų,man
kazkada svirplele pasakė(didelis jai aciu uz tai )-parasysiu telefona
Kursenu
868885933
ten molis gaunasi kelis kartus pigiau. ,tk reiktų reikiamu laiku prie keramikos centro
atvaziuoti.
Tai 20kg.gabalai yra sufasuoti.
kazkada svirplele pasakė(didelis jai aciu uz tai )-parasysiu telefona
Kursenu
868885933
ten molis gaunasi kelis kartus pigiau. ,tk reiktų reikiamu laiku prie keramikos centro
atvaziuoti.
Tai 20kg.gabalai yra sufasuoti.
QUOTE(nmante @ 2010 01 12, 22:17)
Mama gulbe-zymiai pigiau yra uzsisakinėti molį,kai veža i Vilnių iš Kuršėnų,man kazkada svirplele pasakė(didelis jai aciu uz tai )-parasysiu telefona Kursenu
868885933
ten molis gaunasi kelis kartus pigiau.
868885933
ten molis gaunasi kelis kartus pigiau.
aisku aciu
bet tai idomu kiek maziausiai jie gali atvezti ir atsiimti tikriausiai keramikos centre reikia
nes ten gal neparduota po 10 -20 kg a daugiau tai nezinau kur det ir kaip pakelt
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 12, 22:26)
aisku aciu
bet tai idomu kiek maziausiai jie gali atvezti ir atsiimti tikriausiai keramikos centre reikia
nes ten gal neparduota po 10 -20 kg a daugiau tai nezinau kur det ir kaip pakelt
Ogi Tu pasiskambink ir pasiklausinėk. Nebijok, ten atsiliepianti moteriškė labai kantri, net į mano kvailus klausimus nesinervindama nuoširdžiai atsakinėjo Dėl molio nežinau, nepirkau, bet įtariu ,kad sutartum ir mažesniais kiekiais O atsiimti reikia tiesiog iš jų mašiniuko, kieme Prieš atvežant jie paskambina, pasako kada tiksliai bus.
QUOTE(Shusha @ 2010 01 12, 23:17)
Ogi Tu pasiskambink ir pasiklausinėk. Nebijok, ten atsiliepianti moteriškė labai kantri, net į mano kvailus klausimus nesinervindama nuoširdžiai atsakinėjo Dėl molio nežinau, nepirkau, bet įtariu ,kad sutartum ir mažesniais kiekiais O atsiimti reikia tiesiog iš jų mašiniuko, kieme Prieš atvežant jie paskambina, pasako kada tiksliai bus.
a tai gerai
vadinas pripratus butinai paskambinsiu kai dabartini gabala islipdysiu