Mes vakar grizome is Egipto

Vienas is viesbucio baseinu:
Jura uz palmiu:
Zaluma:
Saldumynai, kuriu buvo galybe, tai net nebesinorejo:
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 11, 10:59)
Easytravel puslapyje, Novaturo kelionių agentūros kainos surašytos visiškai ne tokios... Ech, ir aš jau viltį praradau 

Kad daugumoje tinklapiu kainomis negalima tiketi, nes ju nespeja greit atnaujinti, o poilsiautojai gi perka ir vietu lektuve mazeja, todel kainos kyla... Reik iskart susisiekti su agentura ir jau su jais aiskintis kainas

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 11, 23:56)
klausimas tam kas su vaiku buvo Egipte, ar vaikas siaip kantrus(5metu) normaliai atlaikytu kelione kovo pab. i kaira (dar nzn nuo sarmo ar hurgados)
ar jau butu per sunku? kiek val mazdaug kelione iki pirmaidziu?
ar jau butu per sunku? kiek val mazdaug kelione iki pirmaidziu?
Mano vyras vaziavo i Kaira, tai jam labai sunki ta kelione buvo, na bet, kaip matau yra geru atsiliepimu is tu, kurie keliauja su vaikais

QUOTE(alinute82 @ 2010 01 15, 09:15)
Norejau paklausti, kas vaziavote su vaikais ilsetis, ar vaikams kartu su lovyte viesbutyje ir patalyne duoda? Nes mums Romoj tik lovyte dave, gerai, kad buvau pataliuku isimetusi
Ir dar klausimelis: nesiojamas kompiuteris skaitosi kaip rankinis bagazas ar uz ji atskirai moketi reikia? Aciu padejusioms 

Duoda. Bet duoda tik uzvalkalus, apvalkalus, neduoda pleduku, tai mes savo turejome

QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 15, 23:08)
Bet palto ar dublionkes gal nereikes veztis
rodo +12, ziuresim prognoze arciau skrydzio datos, gal atsils 

Mes kai nusileidinejome orouoste Egipte, lektuve pasake, kad 16 laipsniu, bet kai islipome, tikrai tiek nebuvo - kaip minimum 25