Mes vakar grizome is Egipto Buvome apsistoje Madinat makadi kurortiniame miestelyje (~35km nuo Hurgados), viesbutyje Iberotel Makadi Oasis & Family resort. Buvo fantastiska! Prie viesbucio isvis neturiu del ko prikibti, viskas - aplinka, kambariai, personalas, maistas, poilsiautojai, animacija, vaikams pramogos - absoliuciai super
Vienas is viesbucio baseinu:
Jura uz palmiu:
Zaluma:
Saldumynai, kuriu buvo galybe, tai net nebesinorejo:
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 11, 10:59)
Easytravel puslapyje, Novaturo kelionių agentūros kainos surašytos visiškai ne tokios... Ech, ir aš jau viltį praradau
Kad daugumoje tinklapiu kainomis negalima tiketi, nes ju nespeja greit atnaujinti, o poilsiautojai gi perka ir vietu lektuve mazeja, todel kainos kyla... Reik iskart susisiekti su agentura ir jau su jais aiskintis kainas
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 11, 23:56)
klausimas tam kas su vaiku buvo Egipte, ar vaikas siaip kantrus(5metu) normaliai atlaikytu kelione kovo pab. i kaira (dar nzn nuo sarmo ar hurgados)
ar jau butu per sunku? kiek val mazdaug kelione iki pirmaidziu?
ar jau butu per sunku? kiek val mazdaug kelione iki pirmaidziu?
Mano vyras vaziavo i Kaira, tai jam labai sunki ta kelione buvo, na bet, kaip matau yra geru atsiliepimu is tu, kurie keliauja su vaikais galbut nuo vaiko priklauso Svarbu, kad bloga nebutu, nes mano mazylei (11men.) vaziuojant i orouosta tuo dviauksiu dideliu autobusu pasidare bloga nuo siubavimo turbut, tai labai veme
QUOTE(alinute82 @ 2010 01 15, 09:15)
Norejau paklausti, kas vaziavote su vaikais ilsetis, ar vaikams kartu su lovyte viesbutyje ir patalyne duoda? Nes mums Romoj tik lovyte dave, gerai, kad buvau pataliuku isimetusi Ir dar klausimelis: nesiojamas kompiuteris skaitosi kaip rankinis bagazas ar uz ji atskirai moketi reikia? Aciu padejusioms
Duoda. Bet duoda tik uzvalkalus, apvalkalus, neduoda pleduku, tai mes savo turejome
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 15, 23:08)
Bet palto ar dublionkes gal nereikes veztis rodo +12, ziuresim prognoze arciau skrydzio datos, gal atsils
Mes kai nusileidinejome orouoste Egipte, lektuve pasake, kad 16 laipsniu, bet kai islipome, tikrai tiek nebuvo - kaip minimum 25 O siaip minusas keliaujant ziema yra tas, kad labai trumpos dienos - atrodo vos speji atsikelti, ka nors nuveikti, ziuri jau 16-17val ir tamsu, ir atvesta labai staigiai.... Tai es eidavome miegoti 21h, o keldavomes 7h, taip prasiilgindavome diena