Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 16:17)
tikrai manau nekeicia  schmoll.gif  nebent reiktu pries tris savaites uzsakyti tada gl ir atsiveztu. nes jie net estisku pinigu nelabai turi, kazkada man reikejo tai pries tris savaites liepe uzsisakyti.

Aisku tada dekui uz ats mirksiukas.gif
QUOTE(donatuke26 @ 2010 02 10, 16:33)
manau,kad nekeicia,visi egipto viesbuciai turi savo keityklas,tai tikrai be problemu issikeisit ten  ax.gif

Dekui uz ats reiks tada doleriu daugiau issikeisti nes buvau tik smulkiu issikeitusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 13:14)
jus man pasakykit kaip nugaleti skrydzio baime  blush2.gif  nes skraidziua iki siol ir visada labai bijojau, siandien gavau super pasiulyma i egipta ir ka kai jau beveik nusprendziau skristi vien pagalvojus apie lektuva kojos linkti pradejo ir nusprendziau kad dar pagalvosiu iki vakaro  doh.gif

as irgi turiu ta pacia beda - paniskai bijau skristi blush2.gif Kai tik suzinau kad kazkur skrisiu pradedu nerimau, likus savaitei sirdis dreba ir nemiegu, o skrydzio diena tai is vis nezinau kas vyksta, paskui nelabai pamenu ka dariau ka sakiau doh.gif lotuliukas.gif tik as kai skrendu daznai i tulika vaikstau, man ten kazkodel ramiau kai uzsidarau, nezinau kodel g.gif o siaip skaitau zurnalus, vartau ju katalogus, geriu kava, arbata(stipresniu negeriu nes brangus labai, siaip tai gerciau) lotuliukas.gif o dabar kai pagalvoju kad 5.5 valandas reiks praleisti ore i egipta skrendant tai net sirdis stoja verysad.gif ir kas svarbiausia zinau kad skristi saugiau nei vaziuoti masina, bet skrendant girdziu kiekviena varilio garsa, jauciu kiekviena krestelejima, visa laika ziuriu i prieki ar pilotai nesikviecia stiuardesiu i kabina, stebiu stiuardesiu veido israiskas, netgi ziuriu i keleivius, bandau atspeti ar ju tarpe yra tokiu kuriems dievulis numates paskutine kelione lotuliukas.gif tik jei mano brangusis irgi pradeda drebeti ir panikuoti tada as staiga tampu didvyre, nustoju bijoti ir raminu ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 02 10, 18:05)
as irgi turiu ta pacia beda - paniskai bijau skristi  blush2.gif Kai tik suzinau kad kazkur skrisiu pradedu nerimau, likus savaitei sirdis dreba ir nemiegu, o skrydzio diena tai is vis nezinau kas vyksta, paskui nelabai pamenu ka dariau ka sakiau  doh.gif  lotuliukas.gif tik as kai skrendu daznai i tulika vaikstau, man ten kazkodel ramiau kai uzsidarau, nezinau kodel  g.gif o siaip skaitau zurnalus, vartau ju katalogus, geriu kava, arbata(stipresniu negeriu nes brangus labai, siaip tai gerciau)  lotuliukas.gif o dabar kai pagalvoju kad 5.5 valandas reiks praleisti ore i egipta skrendant tai net sirdis stoja  verysad.gif ir kas svarbiausia zinau kad skristi saugiau nei vaziuoti masina, bet skrendant girdziu kiekviena varilio garsa, jauciu kiekviena krestelejima, visa laika ziuriu i prieki ar pilotai nesikviecia stiuardesiu i kabina, stebiu stiuardesiu veido israiskas, netgi ziuriu i keleivius, bandau atspeti ar ju tarpe yra tokiu kuriems dievulis numates paskutine kelione  lotuliukas.gif tik jei mano brangusis irgi pradeda drebeti ir panikuoti tada as staiga tampu didvyre, nustoju bijoti ir raminu ji  lotuliukas.gif

Ne 5,5 val o 4,20 panašiai gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 10, 18:17)
Ne 5,5 val o 4,20 panašiai gaunas  mirksiukas.gif

man 5.5, as ne is lt skrendu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatuke26 @ 2010 02 10, 15:32)
snoro kioskeliai turi,bet pas juos reikia vaziuoti rytais  mirksiukas.gif

Aciukas mirksiukas.gif , reiks ryt ryte uzlekti smile.gif

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 15:35)

ir dar musu gide patare kad geriau atsiskaitineti ju vietiniais pinigais, tai pigiau viskas gaunasi, tai nemazai ir ju vietiniu pinigeliu issikeitem  thumbup.gif

Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2010 02 10, 15:05)
O labai dėkui 4u.gif . Pražioplinau doh.gif Sakau, nuo to skaitymo jau tikrai galva apsisuko doh.gif

Kada skrendi i Hurgada? Gal galetume kooperuotis vietiniu agenturu paieskose? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2010 02 10, 16:29)
Merginos, gal zinot kuris bankas turi po 1$? Ar reikia is anksto uzsisakyti, kad atveztu? Kaip jus daret?

As Swedbank'e issikeiciau smile.gif kaip tik turejo 50 USD po viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 02 10, 16:29)
Merginos, gal zinot kuris bankas turi po 1$? Ar reikia is anksto uzsisakyti, kad atveztu? Kaip jus daret?

kai eini,i bet kuri bet kur uzeik,mes taip darom,vienam 10,kitam 5 gaunam,nes ir po 5,ir po 20reik
Atsakyti
Sveikutes, labai reikia patarimo, 5dieni iskrendam i Egipta, dabar apsiziurejau kad i lagamina netelpa babay bjorn gultuko remas, gal kad zinot, ar galima ji imti i kaip rankini bagaza?
Ir dar vienas klausimelis mamoms keliavusioms su kudikiais, ar reikalingas sterilizatorius viesbuty, ar uztenka verdanciu vandenuku perpilti buteliukus ir ciulptukus?
Luksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hyva @ 2010 02 10, 21:28)
Kada skrendi i Hurgada? Gal galetume kooperuotis vietiniu agenturu paieskose? smile.gif

Mes kovo 6d. išskrendam mirksiukas.gif . O jūs kada?
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2010 02 10, 20:50)
Mes kovo 6d. išskrendam mirksiukas.gif . O jūs kada?

Gaila sad.gif mes jau si sestadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 02 10, 18:05)
as irgi turiu ta pacia beda - paniskai bijau skristi  blush2.gif Kai tik suzinau kad kazkur skrisiu pradedu nerimau, likus savaitei sirdis dreba ir nemiegu, o skrydzio diena tai is vis nezinau kas vyksta, paskui nelabai pamenu ka dariau ka sakiau  doh.gif  lotuliukas.gif tik as kai skrendu daznai i tulika vaikstau, man ten kazkodel ramiau kai uzsidarau, nezinau kodel  g.gif o siaip skaitau zurnalus, vartau ju katalogus, geriu kava, arbata(stipresniu negeriu nes brangus labai, siaip tai gerciau)  lotuliukas.gif o dabar kai pagalvoju kad 5.5 valandas reiks praleisti ore i egipta skrendant tai net sirdis stoja  verysad.gif ir kas svarbiausia zinau kad skristi saugiau nei vaziuoti masina, bet skrendant girdziu kiekviena varilio garsa, jauciu kiekviena krestelejima, visa laika ziuriu i prieki ar pilotai nesikviecia stiuardesiu i kabina, stebiu stiuardesiu veido israiskas, netgi ziuriu i keleivius, bandau atspeti ar ju tarpe yra tokiu kuriems dievulis numates paskutine kelione  lotuliukas.gif tik jei mano brangusis irgi pradeda drebeti ir panikuoti tada as staiga tampu didvyre, nustoju bijoti ir raminu ji  lotuliukas.gif

Oi,su tom baimem,man tas pats doh.gif Jau rasiau sioi temoi kad vyras padare staigmena,nupirko kelione i Egipta,o as kategoriskai atsisakiau,baremes iki asaru verysad.gif Skraidzius esu ne karta ir ne du ir vistiek bijau doh.gif Paniskai bijau,ypac kai lieka kelios dienos iki skrydzio doh.gif Siaip einu miegot 24h visada,o kai skrisism(o tai jau bus uz savaites)reiks keltis 2h nakties,tai tipo 2 valandas pamiegosiu,o jauciu kad isvis nemiegosiu.
Siaip,labai patinka kai lektuvas dar ant zemes,labai greit vaziuoja ir atsiplesia nuo zemes,nerealus jausmas,o poto jau as pradedu visko bijot,posukiu,garsu,taip pat stebiu aplinka,stiuardeses,zmoniu reakcijas,ramina ziurint i miegancius arba skaitancius zmones.Na ir apsiraminu kai pradeda leistis,tada jau kaskaip palengveja...Si karta tai jauciu isgersiu lektuve stipresniu gerimu ir miegosiu,nekenciu tos paranojiskos baimes,ir nors mazesne tikimybe sudusti nei pakliuti autoavarijon,as jausdama zeme po kojom jauciuosi ramiau ir saugiau
Atsakyti
QUOTE(Hyva @ 2010 02 10, 22:07)
Gaila sad.gif mes jau si sestadieni smile.gif

Tai lengvo skrydžio ir gerų orų 4u.gif . Lauksim sugrįžtant su šviežiausiais įspūdžiais rolleyes.gif
Atsakyti