Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 15:40)
Man aktualiausia, ar galimybė pasigauti infekciją priklauso nuo viešbučio lygio, ar tikrai važiuojant į 3-4 žvaigždučių viešbutį nemalonumai garantuoti.
Visi mane atkalbinėja nuo tokių planų, jei jau važiuot tai tik į 5 žvaigždučių g.gif

Ne, tikrai taip baisiai nėra smile.gif kažkada seniai buvau 3* viešbutyje Šarme, tai nieko neatsitiko. Na gal prabangos kambary ir ne per daugiausia buvo, bet juk ne kambary sėdėt važiavau smile.gif o maistas išvis nerealus buvo.. dabar važinėjam į 5* viešbučius, bet paradoksas - dar nei vienam man maistas nebuvo toks skanus kaip 3* viešbutyje Šarme smile.gif) valgiau viską iš eilės, gal 3kg prisidėjau blush2.gif bet pilvo problemų jokių nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2010 02 10, 16:42)
Nu gal, nesigincyju blush2.gif  As matai filmu prisiziurejus ir isivaizduoju,kad turi but viskas super 5zv biggrin.gif Man mergaitei lova pvz buvo is kreivai sukaltu lentu doh.gif Nesitikejau tokios pamatyt 5zv viesbuty... Ir jei nesdavomes gerimus i lauka, tai supyldavo i labai jau atgyvenusius, subraizytus, plastmasinius puodelius blush2.gif Tik foje ir restoranas man ten grazu, o ta valgykla kur valgem tai labai jau tarybiniu laiku stiliaus, apsilupinejusiais langais ir durim biggrin.gif Kambary visai neblogai viskas atrode 4u.gif

o ir kainos tu 5 zv skiriasi labai daug, nes prasideda nuo 2000lt zmogui, baigiasi 9000 lt tai uz pastaraja suma manau tikrai viskas ciki butu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 16:40)
Man aktualiausia, ar galimybė pasigauti infekciją priklauso nuo viešbučio lygio, ar tikrai važiuojant į 3-4 žvaigždučių viešbutį nemalonumai garantuoti.
Visi mane atkalbinėja nuo tokių planų, jei jau važiuot tai tik į 5 žvaigždučių g.gif

vietoj taves as rinkciausi geresni viesbuti, nes ir tvarka ten daug grieztesne...
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 14:53)
o ir kainos tu 5 zv skiriasi labai daug, nes prasideda nuo 2000lt zmogui, baigiasi 9000 lt tai uz pastaraja suma manau tikrai viskas ciki butu  blush2.gif
Papildyta:
vietoj taves as rinkciausi geresni viesbuti, nes ir tvarka ten daug grieztesne...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot kuris bankas turi po 1$? Ar reikia is anksto uzsisakyti, kad atveztu? Kaip jus daret?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 02 10, 16:29)
Merginos, gal zinot kuris bankas turi po 1$? Ar reikia is anksto uzsisakyti, kad atveztu? Kaip jus daret?

snoro kioskeliai turi,bet pas juos reikia vaziuoti rytais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 02 10, 17:29)

mes keitemes banke lietuvos ne daug ir gavom labai stambius, tai kai tik nuvaziavom i viesbuti ten keitykloje mums juos issmulkino po 1 ir 2 dolerius be jokiu pretenziju doh.gif o likusius pinigelius keitemes viesbutyje, tai yra is euru i dolerius, nes tuo metu ten buvo mazesnis kursas nei lt. nezinau kaip dabar.
Papildyta:
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 17:33)
mes keitemes banke lietuvos ne daug ir gavom labai stambius, tai kai tik nuvaziavom i viesbuti ten keitykloje mums juos issmulkino po 1 ir 2 dolerius be jokiu pretenziju  doh.gif  o likusius pinigelius keitemes viesbutyje, tai yra is euru i dolerius, nes tuo metu ten buvo mazesnis kursas nei lt. nezinau kaip dabar.

ir dar musu gide patare kad geriau atsiskaitineti ju vietiniais pinigais, tai pigiau viskas gaunasi, tai nemazai ir ju vietiniu pinigeliu issikeitem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 15:19)
Sveikos,
planuojam kovo pradžipje su 2 metukų vaiku skristi į Egiptą. Vyksta diskusijos dėl viešbučių, ar tik į 4-5 žvaigždučių viešbutį su AI verta važiuoti kartu su vaiku? Ar labai rizikuotumėm važiuodami į 3-4 tik su pusryčiais ir vakariene? Kaip dėl infekcijų tokiuose viešbučiuose?
Iš anksto dėkoju už komentarus 4u.gif

mes dabar vaziuojam su 1.8 vaiku tai ziurinejausi tik 5 zv,praeitais metais buvau 4zv su 6 men vaiku,tai 4 zv viebutyje kur mes buvom,nebuvo jokiu pramogu vaikams,nei baiseinu,nei atskiro vaikisko meniu,nei vaiku animacijos ax.gif yra tikrai 4 zv viesbuciu geru,aprasymuose pasiskaitykit ka jie siulo vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2010 02 10, 13:37)
Perskaičiau beveik dvi pasuktines temas, akis jau skauda, galva ištino doh.gif , bet taip ir nemačiau ar kas rekomenduoja kokią patikimą vietinių agentūrą Hurgadoje( gal praleidau, mačiau tik Šarme). Gal kas ką patartų, kur būtų galima užsisakyt ekskursijas. Kažkaip nesinori eit į pirmą pasitaikiusią g.gif .

Pernai buvom Hurgadoje ir asmeniskai bendravome su sia agentura:
http://hurghada-sunset.ucoz.com/index/ehks...1076;а%22
isvykdama is Lietuvos su ja susirasiau visko ko norim (mes vykome 8 ir norejom individualiu ekskursiju). Likom patenkinti -atvyko i viesbuti, dave sms kortele, kad su ja butu galimybe susisiekt bunant Egipte, susitarem del ekskursiju dienu. Jos agentura dirba su puikia gide egiptologe vardu Irina, tai su ja vykom is Luksoro i Denderos sventykla. Tai tikras profesionalas mylintis savo darba. Kadangi gyvenom Makadi, tai norejom vykt i Hurgada apsiziuret, tai sutartu laiku mums atsiunte autobusiuka, ir veliau parveze. Nekainavo daug.
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Sestadieni isskrendam i Hurgada oj kaip laukiu bet vat turiu toki klausimuka doleriu po 1 jau issikeitem snoriuke o vat ar keicia koks bankas Vilniuj i egiptietiskus pinigus?
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 02 10, 18:02)
Sestadieni isskrendam i Hurgada oj kaip laukiu bet vat turiu toki klausimuka doleriu po 1 jau issikeitem snoriuke o vat ar keicia koks bankas Vilniuj i egiptietiskus pinigus?

tikrai manau nekeicia schmoll.gif nebent reiktu pries tris savaites uzsakyti tada gl ir atsiveztu. nes jie net estisku pinigu nelabai turi, kazkada man reikejo tai pries tris savaites liepe uzsisakyti.
Atsakyti
Sveiki,

gal kam reikia prieš Egiptą kaukės su vamzdžiu Speedo? smile.gif nauja, tik parsisiunčiau, o vyras man nupirko dovanu pasirodo biggrin.gif tai reikia vieną parduot..
user posted image

Va čia nuoroda ir aprašymas
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=468294

Jei ką sudomins laukiu AŽ.
Norėčiau kiek ir mokėjau 75lt.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 02 10, 17:02)

manau,kad nekeicia,visi egipto viesbuciai turi savo keityklas,tai tikrai be problemu issikeisit ten ax.gif
Atsakyti