Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

Sveikos,
planuojam kovo pradžipje su 2 metukų vaiku skristi į Egiptą. Vyksta diskusijos dėl viešbučių, ar tik į 4-5 žvaigždučių viešbutį su AI verta važiuoti kartu su vaiku? Ar labai rizikuotumėm važiuodami į 3-4 tik su pusryčiais ir vakariene? Kaip dėl infekcijų tokiuose viešbučiuose?
Iš anksto dėkoju už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 15:10)
ot tai paklausiai kokie  net nezinau man juos idejo drauge, sake kad jis nera silpni parduodami tik su receptu tiek tu ir ziniu, o pavadinimo tikrai nepasakysiu 

Klausiu nes galėčiau pasiūlyt raminančių, kurie nemigdo, bet žmogus ramiau reguoja jį supantį pasauly. Receptiniai, bet šeimos daktarė juos tikrai išrašys 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, planuoju vykti į egiptą, norėčiau ekskursijos į Spalvotąjį Kanjona, tik va gasdina kiek laiko teks eiti pėsčiomis, ar pakelsiu tokį krūvį, tiesa, kelionę planuoju balandžio pradžioje, ar ten tarpeklyje nebus tokiu laiku per karšta. Dėkui už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 09, 18:47)
O is kur ten tu uodu tiek? blink.gif Paciuose kambariuose? Keliu zvaigzduciu viesbutyje buvote? g.gif Ar jie lauke skraide? unsure.gif

Mes buvom Sharm El Seiche, Dreams Beach Resort 5zv. viesbuty, bet kaip jau rase nuo to nepriklauso...Visa nakti girdejau zirziancius palei ausi uodus..Manes, vyro ir draugu seimos jie neliete biggrin.gif O va mano mazosios jiems labai skanios matyt pasirode doh.gif Ir kas keista tai tie ikandimai kazkokie kitokie g.gif Vyresnioji tai istino, o maziukei ryskiai raudoni tokie jie buvo ir nei kiek nemazejo, kol nepradejau po 5 dienu jau tept tepalu kuri israse dickei. Dar sirupas jai israsytas buvo gert, tai jis kaip musiskis tepalas nuo uodu vadinasi Fenistil. Pradejus duot sirupa ir tept ju tepaliuku jau per pora dienu praejo 4u.gif
Pirma nakti as kvaisa atidarius balkona miegojau, tai jau kitas naktis saugojau, kad prie sviesos nieks neatidarinetu balkono unsure.gif Lauke ju nelabai matesi, bet orouoste griztant maciau ne viena sukasta unsure.gif Man per savaite tik kokie 5 ikando, vaikams po koki 20-30 doh.gif
Dicke sutinus:
user posted image
Mazyte be tinimo, bet raudonai kazkaip...
I jos pikta israiska nekreipkit demesio biggrin.gif
user posted image

As dabar jau vezciaus ir purskalu, ir i rozetes ir po ikandimo tepalu.Sake jie labai negyja ilgai jei netepami..
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 10, 16:22)
Klausiu nes galėčiau pasiūlyt raminančių, kurie nemigdo, bet žmogus ramiau reguoja jį supantį pasauly. Receptiniai, bet šeimos daktarė juos tikrai išrašys  4u.gif

parasyk pavadinima, nes manau tikrai man ju prireiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 14:19)
Sveikos,
planuojam kovo pradžipje su 2 metukų vaiku skristi į Egiptą. Vyksta diskusijos dėl viešbučių, ar tik į 4-5 žvaigždučių viešbutį su AI verta važiuoti kartu su vaiku? Ar labai rizikuotumėm važiuodami į 3-4 tik su pusryčiais ir vakariene? Kaip dėl infekcijų tokiuose viešbučiuose?
Iš anksto dėkoju už komentarus 4u.gif

Realiai ju 5zv atitinka tik 3zv..... Imkit 4-5 ir viska iskaiciuota, kaina kiek zinau skiriasi tik ant 200-300lt (apie AI kalbu) Jei zadat but be ekskursiju ir dauguma laikoleist viesbuty, tai visa diena gales vaikas uzkandziaut bariukuose, patys gert ka norit... mano panos net nelabai ir valgydavo pusrycius ar pietus restorane... Gyvos budavo picom, hotdogais is baru... Nelipo joms restoranu maistas, stengdavaus nors sriubos ikist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2010 02 10, 16:29)
Realiai ju 5zv atitinka tik 3zv..... Imkit 4-5 ir viska iskaiciuota, kaina kiek zinau skiriasi tik ant 200-300lt (apie AI kalbu) Jei zadat but be ekskursiju ir dauguma laikoleist viesbuty, tai visa diena gales vaikas uzkandziaut bariukuose, patys gert ka norit... mano panos net nelabai ir valgydavo pusrycius ar pietus restorane... Gyvos budavo picom, hotdogais is baru... Nelipo joms restoranu maistas, stengdavaus nors sriubos ikist doh.gif

5 zvaigzdutes atitinka 4 ar 4,5 europines zvaigzdutes, bet tikrai ne 3. kad imkim royalio tinkla kiek teke buti jie yra 5 zv. tai egipto viesbuciai mazai nuo ju atsilieka. ir net pagal klasifikacija skirstoma, kad 5 zv. egipte tai lygu 4 zv. europoje.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 14:37)
5 zvaigzdutes atitinka 4 ar 4,5 europines zvaigzdutes, bet tikrai ne 3. kad imkim royalio tinkla kiek teke buti jie yra 5 zv. tai egipto viesbuciai mazai nuo ju atsilieka. ir net pagal klasifikacija skirstoma, kad 5 zv. egipte tai lygu 4 zv. europoje.

Man aktualiausia, ar galimybė pasigauti infekciją priklauso nuo viešbučio lygio, ar tikrai važiuojant į 3-4 žvaigždučių viešbutį nemalonumai garantuoti.
Visi mane atkalbinėja nuo tokių planų, jei jau važiuot tai tik į 5 žvaigždučių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 10 vasario 2010 - 14:41
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 10, 14:37)

Nu gal, nesigincyju blush2.gif As matai filmu prisiziurejus ir isivaizduoju,kad turi but viskas super 5zv biggrin.gif Man mergaitei lova pvz buvo is kreivai sukaltu lentu doh.gif Nesitikejau tokios pamatyt 5zv viesbuty... Ir jei nesdavomes gerimus i lauka, tai supyldavo i labai jau atgyvenusius, subraizytus, plastmasinius puodelius blush2.gif Tik foje ir restoranas man ten grazu, o ta valgykla kur valgem tai labai jau tarybiniu laiku stiliaus, apsilupinejusiais langais ir durim biggrin.gif Kambary visai neblogai viskas atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2010 02 10, 16:42)
Nu gal, nesigincyju blush2.gif  As matai filmu prisiziurejus ir isivaizduoju,kad turi but viskas super 5zv biggrin.gif Man mergaitei lova pvz buvo is kreivai sukaltu lentu doh.gif Nesitikejau tokios pamatyt 5zv viesbuty... Ir jei nesdavomes gerimus i lauka, tai supyldavo i labai jau atgyvenusius, subraizytus, plastmasinius puodelius blush2.gif Tik foje ir restoranas man ten grazu, o ta valgykla kur valgem tai labai jau tarybiniu laiku stiliaus, apsilupinejusiais langais ir durim biggrin.gif Kambary visai neblogai viskas atrode 4u.gif

na realiai galima sakyti buvai 4 zv viesbutyje, o nuvaziuok lt i 4 zv viesbuti tai dar prie viso tokio gerio pamatyti ir surauktus darbuotoju veidus doh.gif matai egipte labai daug zmoniu pereina per viesbucius del to labai greitai nusidevi jie, o reitingavimas viesbuciu vyksta kas 3 ar 5 metus dabar tiksliai nepamenu, tai jei gauna 5 zv tai tuos 3-5 metus ju niekas ir netikrina... del to ir ta aplinka nusiurus stovi iki kito reitingavimo. musu viesbutis buvo 4 su puse bet gaudavom tokius pat subraizytus puodelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 14:40)
Man aktualiausia, ar galimybė pasigauti infekciją priklauso nuo viešbučio lygio, ar tikrai važiuojant į 3-4 žvaigždučių viešbutį nemalonumai garantuoti.
Visi mane atkalbinėja nuo tokių planų, jei jau važiuot tai tik į 5 žvaigždučių g.gif

Infekcija bet kur pasigauti galima. Svarbu laikytis higienos patarimu Egipte.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 10, 15:40)

Dėl infekcijos- ją gali pasigauti ir 5* viešbutyje, o dėl lygio tai nuo viešbučio priklauso. Kiek man teko keliauti, tai skiriasi maisto gausa, baseinų skaičiumi ir teritorija.
Kita vertus: vijai vilko - neik į mišką.
Atsakyti