Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(maybe @ 2010 02 08, 15:16)
Na aš tikrai ne rusė, su aukštakulniais smėlėtais takeliais tikrai nelakstau ir ilgos blizgančios iki žemės suknios nesidedu bei tonos makiažo nekraunu. Tačiau vakarieniaut su šortais ir "pleženkėm" tikrai neinu  lotuliukas.gif

o tu is karto i krastutinumus clap.gif arba ilga blizganti suknele arba plezankes laugh.gif as asmeniskai eidavau vakarieniauti su suknute, i kluba vakare uzsidedavaui kelnes ir jausdavaus gerai ir netraukiau aplinkiniu demesio su kvailu stiliumi , bet tikrai nevakarine... hah.gif
Atsakyti
As irgi neketinu vakarieniauti su treningais biggrin.gif Reikia gi palepinti MB nors kiek gundancia isvaizda biggrin.gif

O del rusiu.. tai ziurejau laida per travel kanala berods... Pvz. vokieciai, prancuzai pries rezervuodami kambari viesbutyje teiraujasi, kiek mazdaug rusu apsistoje jame, nes per juos neimanoma ramiai pailseti.
Tai egipte yra nauja paslauga "Turas be rusu" biggrin.gif Kalbejo ir patys viesbuciu administratoriai - kad rusai palieka netvarka, ekskursijose geria, ruses atrodo kaip prostitutes. Niu ka - naujieji rusai cool.gif

Tikiuosi, neteks su tokiu "elitu" daznai susidurti biggrin.gif
Papildyta:
More than 1.5 million Russian tourists visited Egypt last year, the minister said, expecting that figure to go up in the coming stage.

Cia apie 2007 metus. Tad nenuostabu, kad del nuolatiniu klientu egiptieciai stengiasi labiau kambariu atzvilgiu verysad.gif
Papildyta:
Beje, mes vykstame i http://www.tropicana.../facilities.htm
Tai net nesinori skaityti uzsienio forumu - ai, geriau patys pamatysime, negu 100 kartu perskaitysime rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, su tuo viešbučiu karsta.gif draugė dar surado internete anglų atsiliepimus apie jį, tai sakė labai jau nekokie schmoll.gif doh.gif
Ir visa kalba pagrinde sukasi apie mūsų "didžiuosius kaimynus". Bet aš galiu pasakyti, kad kai mes atostogavome Tenerifėje, pagrinde buvo anglai. Tai girtas, storas, ryžas anglas man buvo baisiau nei rusas.
Atsakyti
QUOTE(maybe @ 2010 02 08, 16:05)
Oi, su tuo viešbučiu  karsta.gif  draugė dar surado internete anglų atsiliepimus apie jį, tai sakė labai jau nekokie  schmoll.gif    doh.gif

na nezinau, bet man ten patiko ir jei vel vaziuosim tai tik ten pat thumbup.gif zinai kiekvienam savo, daugumai jis nepatinka del to, kad nameliuose kambariai o jie kartais buna tolokai nuo pagrindinio korpuso ir pan. na as kai buvau ispanijoj tai nuo anglu irgi labiau pasibaisejus buvau nei nuo rusu. hiltone gerai tuo, kad rusi buna animuoti vakarai ten rusu rojus, jei nenori buti su rusais yra kitas klubas, ten rusu minimaliai. nemoku ikelti foto permesciau kelias foto viesbucio.
Atsakyti
as buvau sausio gale Hurgadoje ROYAL PALACE, kur dauguma polsiautoju rusai, viskas buvo normaliai, nemaciau kad jie girti voliotusi ar rekautu, na vienas kitas isisoka, tiksliau viena kita, kazkaip daugiau moterys issaukianciai ar negraziai elgiasi, bet tikrai ne daug. ax.gif Dauguma geri, nuosirdus, malonus zmones, svarbiausia atviri, draugiski. Ir kazin kaip butu, jei ilsetusi vienoje vietoje pora simtu lietuviu su AI blink.gif

Atsakyti
Sveikos, keliauninkės smile.gif
norėjau paklausti, gal yra buvusių viešbutyje HYATT REGENCY Taboje? Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus, nes mūsų šeimynėlė planuoja ten apsistoti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki! Mes taip pat planuojam kelionę į Egiptą. Kovo 8d. su Star1 į Tabą.
Keliausim tryse su 6mėn mažyliu. Gal kas irgi tuo reisu skris?
Atsakyti
Mum iki keliones liko pusantros savaites.Jau taip laukiam,nors kaskiek ir neramu.
Ir baisiausias galvos skausmas man drabuzius susikraut doh.gif Tikiuosi neatrodysim juokingai su dviem lagaminais ir tase i lektuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 08, 21:10)
Mum iki keliones liko pusantros savaites.Jau taip laukiam,nors kaskiek ir neramu.
Ir baisiausias galvos skausmas man drabuzius susikraut doh.gif Tikiuosi neatrodysim juokingai su dviem lagaminais ir tase i lektuva ax.gif

Visiskai suprantama drinks_cheers.gif kai mes pirma karta vykom su seimyna i Egipta, tai lagaminus gal kokius tris kartus perkroviau (mat laiko buvo nes kelione pries puse metu isigijom) hihihi.gif Uztat dabar per diena ar dvi viska susikraunam. Nezinau kaip kitiems, bet patarimas is mano puses (kadangi puses rubu net apsirengti neteko nor vaziavom 14d.du suauge ir vaikas 5m.).Reik labai racionaliai pagalvoti ir apgalvot ka detis, ypac jei nereikalauja viesbutis spec. aprangos vakarienei, tai tikrai galima neapsikrauti. Nes kai lauktuviu prisipirke namo skridom, tai teko egiptieciui, kur prie lagaminu begelio stovejo pamoket nes vos MB lagaminus pakele. Tada jis juos tik sast ir permete mirksiukas.gif (nu gal cia ne i tema).
Labai suprantu, tas noras greiciau iskeliaut ir laukimo nerimas turbut moteris vercia tuos lagaminus vis perziuret rolleyes.gif Gero oro ir puikaus poilsio vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 08 vasario 2010 - 20:59
QUOTE(ingridukas @ 2010 02 08, 20:10)

Tik jau nesikarsciuokite su rubu kiekiais, as asmeniskai tiek Egipte, tiek Kretoj 2/3 rubu net neapsivilkau, buvo durnas krovimas is serijos "o vdrug prireiks". Ir ne velnio neprireike. Svarbiausia - pasilikti vietos lagaminuose lauktuvems ir atminimo dalykiukams. ax.gif
Atsakyti
Man irgi jau buvusios pataria tik neimti daugybes drabuziu - svarbiausia maugdymukai (nes iki pietu tai pagrindinis "drabuzis"), o vakarui sukneles vakarienei, kelnes, dzempukai, striukyte saltesniam vakarui cool.gif

Kiek kainuoja kalijanas egipte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 08, 22:54)
Kiek kainuoja kalijanas egipte? ax.gif

60 dolcu, bet galima ir uz 50 nusideret
Atsakyti