Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(ingridukas @ 2010 02 06, 20:12)
Mes 20d skrendam i Hurgada.Turiu kelis klausimus.
1.Kokiu vaistu pasijmt?Na nuo skausmo,nuo persalimo,nuo temperaturos...Galvoju gal nuo viduriavimo del viso pikto pasijmt,ar jus imat?Ir kokiu?Patarkit. ax.gif
2.Pigiau skambint is Egipto i Lt ar is Lt i Egipta?Paliekam vaika seneliam,tai bus aktualu kasdien skambintis smile.gif

Skambinti labai brangu, bet labiau apsimoka į LT. Mes tai SMS susirašinėjom, ir tai po litą apie 100 lt prirašėm.
Vaistų imkit visų, kuriuos išvardinot
Atsakyti
1.Kokiu vaistu pasijmt?Na nuo skausmo,nuo persalimo,nuo temperaturos...Galvoju gal nuo viduriavimo del viso pikto pasijmt,ar jus imat?Ir kokiu?Patarkit. ax.gif
2.Pigiau skambint is Egipto i Lt ar is Lt i Egipta?Paliekam vaika seneliam,tai bus aktualu kasdien skambintis smile.gif

Nebutinai viską imti, bet prelemenarus sarašiukas toks, bent jau su vaiku vykstant imu:
Avioplant - jeigu užsuptų laive ar autobuse ar lėktuve
Imodium - nuo viduriavimo, stiprūs, pikniaudžiaut nepatartina, lengviasniam atvejui - Smecta
No-spa - nuo spazminių skausmų
Ketanov - nuo skausmo, pvz dantų
Paracetamol - visiem žinomas
Zyrtec arba Tavegyl - jei kankina alergijos (aš alergija bet kurioj šaly randu doh.gif )
Cerucal - nuo vėmimo ir pykinimo
Ibuprofen - priešuždegiminis, skausmą malšinanti
Mezym - jautresniems skrandukams maistui
Butinai antiseptinis pleistras, dezinfekcijos skystis (spiritas arba peroksido)
4u.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti Irina http://hurghada-sunset.ucoz.com/. Kainos humaniskos, kokybe gera. Arba http://www.abdullenchik.ru/-labai linksmas, malonus vietinis, bendaruja angliskai, rusiskai.
Atsakyti
Jofky, labai dekui uz tokia issamia "vaistinele" - reikes uzsirasyti ir nusipirkti 4u.gif

O as siandien puse kauno ismaisiau ir niekur neradau batu, tinkanciu po papludimi ir vandeni braidyti doh.gif Mes i Sarma vykstame, o ten sake papludimyje vien koralai vos koja ikisus po vandeniu... Tai visur ieskojau tokiu batu guminiu padu ir medZiaginiu virsumi, kur susiverzia raistuku. Tokie geri, nes nepritrina ir greitai isdziusta.
Perkant ten kainuotu apie 30 Lt, o cia vasara tai buvo ir po 10 Lt unsure.gif Gal kad uzmatete kur nors?
Nes kitu atveju teks pirkti baseino batus uz 40Lt is sporto prekiu arba Egipte.. g.gif
Atsakyti

4u.gif Tikriausiai, aš irgi kartu skrisiu biggrin.gif
Vaistų nuo skrandžio, viduriavimo tai aš bent jau būtinai imsiu, nes Turkijoj buvau pasigavus gastroenteritą nuo viešbučio maisto, bet aš šiaip labai išranki maistui, tai čia jau mano bėdos tikriausiai smile.gif ir dar pagrindinių reik pasiimt, kokius dažniausiai naudojat, nuo skausmo, temperatūros. Aš imsiu Paracetamolio, Acetilsalicilo (aspirinas), mezym forte arba enzystal, espumizano, Lacto bakterijų žarnynui, Smectos, vit.C smile.gif

O dėl skambučių aš domėjausi pas savo operatorių, tai ir jūs nueikit į atstovybę ir man atspausdino kokie ten yra operatoriai, su visais tarifais. Pasidarykit ant telefono rankinį nustatymą ryšio, ir rinkitės ne Vodafone, o kitą tinklą, nepamenu db tiksliai. Nes Vodafone baisiai brangus. O šiaip tai sms ~1Lt. Skambutis 5-9Lt/min. Tikslesnės kainos priklauso nuo jūsų turimo ryšio.

Atsakyti
[quote=alicija.ali,2010 02 03, 20:01]
Sveikos,
Šiandien pradėjau žiūrinėti kovo mėn. kelionės. biggrin.gif
Pakalbėjau su agente, sakau dabar yra neblogų kainų tongue.gif į 5* galima rasti už 1500 - 1700, ji labai skeptiškai į tai pažiūrėjo. verysad.gif Lyg tai jie nėra labai geri ir tt.
Pasidalinkit Jūs savo patirtimi, už kiek Lt. pavyko nusipirkti kelionę, iki jos likus kokioms 2 savaitėms.
Aš visad permoku unsure.gif mano manymu, nes užsisakinėjam iš anksto. Kaip paklausau, kad žmonės papigiai nuskrenda, tai gaila. tongue.gif
Laukiu... labai , labai , kaip sekasi Jums visiems. 4u.gif

Papildyta:

Sveika smile.gif

Aš paėmiau kelionę mėnesį prieš į Hurgadą vasario gale, 5* HB (AI nėmiau, nes ruošiuosi daug eskursijų imt, neapsimoka), tai žmogui su vizom ir padidintu draudimu kainavo 1300Lt.

Kaina stipriai priklauso nuo miesto ir datos. Šarmoj kiek žiūrėjau už tokią kainą, tik 3* maximum. Pavasarį kelionės vėl labai brangsta.
Atsakyti
sveiki, vakar grįžau iš hurgados, oras iki pietų geras, po pietų labai vėjuota, pasiimkite kokias plonas striukes, kad ant bluzonėlio galima būtų pasivikt, dėl plaukiojimo batelių, galima nusipirkt vietoj, kaina nuo 4 iki 10 dol, čia hurgadoj, bet man jų neprireikė, nes vanduo vėsus, "maudžiausi" tik nerdama.
Atsakyti
Mes gruodžio mėnėsį buvome Hurgadoj. Sunrise Le Jardin viešbutyje. Labai patiko. Tikimės grįžti ten dar kartą.
Atsakyti

O gal kas žinot gal kovo pradžioj jau jūra šiltesnė. Ar nors hidrokostiumu apsivilkus įmanoma įlysti žuvyčių pažiūrėti. Ir dėl tos šiltesnės jūros ar apsimoka palaukti kovo 11. Šiaip važiuočiau kovo 4. Suprantu, kad dar vėliau jau tikrai šilta būna, bet vėliau jau nebegalėsiu važiuoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 09 vasario 2010 - 19:04
QUOTE(Ledum @ 2010 02 07, 14:42)

O gal kas žinot gal kovo pradžioj jau jūra šiltesnė. Ar nors hidrokostiumu apsivilkus įmanoma įlysti žuvyčių pažiūrėti. Ir dėl tos šiltesnės jūros ar apsimoka palaukti kovo 11. Šiaip važiuočiau kovo 4. Suprantu, kad dar vėliau jau tikrai šilta būna, bet vėliau jau nebegalėsiu važiuoti. ax.gif

vasario 5 d nėriau, jūroj su hidro kostiumu buvo normaliai, tai manu kad tuo metu tikrai bus šilčiau
Atsakyti

Asmeniškai man kovo mėn ten dar vanduo per šaltas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 09 vasario 2010 - 19:04
QUOTE(Jofky @ 2010 02 07, 16:33)
Asmeniškai man kovo mėn ten dar vanduo per šaltas  ax.gif

Čia labai individualu: nuo žmogaus, nuo metų, nuo vietos priklauso... Kai mes buvom kovo vidury Hurgadoj neišdrįsau į jūrą po pietų įlip - brrr, šalta lauke, vėjas, o po geros savaitėlės El Kuseire kuo maloniausiai turškiausi thumbup.gif
Atsakyti