Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

Mes vykstame nemaza kompanija, tai visi po buteliuka isisuksime brendziuko, nes ten sake vietiniai gerimai neverti nei demesio, nei pinigu rolleyes.gif O ir dezinfekcija po maisto bus ax.gif
Atsakyti
Gal kas Taboje buvote?
Sako, kad ten mažiau vėjuota, bet aš vis tiek nelabai įsivaizduoju kokius rubus imti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2010 02 03, 09:53)
Mes vykstame nemaza kompanija, tai visi po buteliuka isisuksime brendziuko, nes ten sake vietiniai gerimai neverti nei demesio, nei pinigu rolleyes.gif O ir dezinfekcija po maisto bus ax.gif

Mes buvome pasiėmę viena 0,5 brendžio, bet nelabai reikėjo, kažkaip "nelindo". pakako alaus ir jų vietinių gėrimų.
Atsakyti
Svarbiausia pasiimti skara didele - su ja sako visa diena prabuna - tai antmaugdymuko vietoje sukneles susirisa, tai kai pakyla vejas ant peciu uzsimeta smile.gif

As vakarui pasiimsiu plona striukyte, megztukus kelis susagstomus, skrisiu su kelnemis, o daugiau - suknytes, maikutes, maugdymukai - tikrai daug nereikia (sakau, ka pasakoja jau skridusios - kas per daug prisideda, net neissipakuoja visko biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 02 02, 16:28)
Na nusipirkom ir mes kelionę į Harmony Makadi Bay kurorte. Jei kas dabar neseniai ten buvot, pasidalinkit įspūdžiais.

Pats Makadi kurortas ura labai grazus, svarus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 02 02, 23:55)
Dar iskilo toks klausimas, kaip ten su kainomis pvz baruose gerimu? aisku ne ju vietiniu tu baisuokliu  biggrin.gif  O normaliu importiniu gerimu? Pvz kad ir viesbuciuose? Nes mes kai atostogavome Marmaryje (Turkija), tai mieste uz kokteili tekdavo paklot 10-15 euru  doh.gif

Su kainom baruose reikia susipažinti dar prieš darant užsakymą. Šišos kaina bus dauginama iš šlangelių skaičiaus ir tabako papildymo ar angliukų. Negaliu kalbėt už visus barus, bet kur teko pabūt Nama Bay bare, tai kokteiliai po 30 paundų, o su alkoholiu po 40 paundų. Old Market vietinių kavinėj II aukšte šiek tiek žemesnės kainos 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pupka10,2010 02 03, 02:45]
Mes buvome siame viesbutyje lapkricio 12,savaitei,tai patiko nerealiai,taip jo teritorija kartu su DREAMS BEAC
Aciu uz atsakyma 4u.gif mes irgi savaitei skrendam, 3 karta i Egipta,bet 1 karta i Sarma-iki tol Hurgada tenkinomes. Tai jauciu man nera sansu paplaukiot juroj-plaukt siek tiek moku, bet jei nejauciu dugno po kojom, man iskart baisu darosi...dar rusu atsiliepimuose skaiciau,kad zuvyciu ir ne visai geranorisku ten yra-kandziojasi i pirstus, netgi murena mate kazkas. Tapkutes jau nusipirkom plaukiojimui-be ju manau neapsieisi? O jus su tezais skridot? Kiek i Izraelio aplankymas kainuoja is Sarmo? O lietuviu buvo su jumis viesbutyje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(irenalu1 @ 2010 02 03, 10:36)
gal kas buvo viesbutyje Dana Beach Resort,parasykite atsiliepimu.

Mes norejom rinktis si viesbuti kai pirmakart vykom i Hurgada- bet kazkas atbaide smile.gif jei moki rusiskai ar angliskai gali daug atsiliepimu paskaityt www.tophotels.ru arba www.tripadvisor.com Mes visada is tu atsiliepimu renkames ir tikrai ne karto neprasovem bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien pradėjau žiūrinėti kovo mėn. kelionės. biggrin.gif
Pakalbėjau su agente, sakau dabar yra neblogų kainų tongue.gif į 5* galima rasti už 1500 - 1700, ji labai skeptiškai į tai pažiūrėjo. verysad.gif Lyg tai jie nėra labai geri ir tt.
Pasidalinkit Jūs savo patirtimi, už kiek Lt. pavyko nusipirkti kelionę, iki jos likus kokioms 2 savaitėms.
Aš visad permoku unsure.gif mano manymu, nes užsisakinėjam iš anksto. Kaip paklausau, kad žmonės papigiai nuskrenda, tai gaila. tongue.gif
Laukiu... labai , labai , kaip sekasi Jums visiems. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 02 03, 19:58)
Sveikos,
Pakalbėjau su agente, sakau dabar yra neblogų kainų  tongue.gif į 5* galima rasti už 1500 - 1700, ji labai skeptiškai į tai pažiūrėjo. verysad.gif  Lyg tai jie nėra labai geri ir tt.
Pasidalinkit Jūs savo patirtimi, už kiek Lt. pavyko nusipirkti kelionę, iki jos likus kokioms 2 savaitėms.
Aš visad permoku  unsure.gif mano manymu, nes užsisakinėjam iš anksto. Kaip paklausau, kad žmonės papigiai nuskrenda, tai gaila.  tongue.gif

Ai dar pamiršau parašyti, kad prieš metus buvome Nubian Island, Šarme, tai mokėjau apie 2400 Lt. vienam.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2010 02 03, 20:01)
Sveikos,
Pakalbėjau su agente, sakau dabar yra neblogų kainų  tongue.gif į 5* galima rasti už 1500 - 1700, ji labai skeptiškai į tai pažiūrėjo. verysad.gif  Lyg tai jie nėra labai geri ir tt.
Aš visad permoku  unsure.gif mano manymu, nes užsisakinėjam iš anksto. Kaip paklausau, kad žmonės papigiai nuskrenda, tai gaila.  tongue.gif

Papildyta:

Ai dar pamiršau parašyti, kad prieš metus buvome Nubian Island, Šarme, tai mokėjau apie 2400 Lt. vienam.

Parašykite prašau ar patiko Nubian Islande, nes skaičiau labai prieštaringų nuomonių apie šį viešbutį, tai taip ir nenuvažiavom į jį, o pasirinkom šalia esantį Nubian Village. Kaina manau visai nebloga jūsų buvo, nes mes irgi prieš metus į Nubian Village mokėjom 2000 Lt vienam 9 paroms. Dabar žiūrėjau paskutinę minutę į Islandą, tai kaina yra apie 2150 Lt vienam šio sekmadienio skrydžiui.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 02 03, 20:22)
Parašykite prašau ar patiko Nubian Islande, nes skaičiau labai prieštaringų nuomonių apie šį viešbutį, tai taip ir nenuvažiavom į jį, o pasirinkom šalia esantį Nubian Village. Kaina manau visai nebloga jūsų buvo, nes mes irgi prieš metus į Nubian Village mokėjom 2000 Lt vienam 9 paroms. Dabar žiūrėjau paskutinę minutę į Islandą, tai kaina yra apie 2150 Lt vienam šio sekmadienio skrydžiui.

Na, mus tai visai patiko. Gal vienas minusas, kad lovos laaaabai prastos buvo. Nušiūrusios, spiruokles lindo.
Su tvarka ...tai jiems ten sudėtinga, bet gi nusiteikėm į kokią šalį važiuojam. biggrin.gif o be to dar ne į aukšciausio lygio viešbutį.
Maistas skanus buvo, mums labai paplūdimio gultai laipteliais sudėlioti patiko, taip privatu. bigsmile.gif ir aišku nuostabūs koralai. thumbup.gif
Dėl jūros grožio ir šiemet važiuosim.
Papildyta:
Tai va, man agentė kovo pradžiai, į Shores Amphoras - Šarme, All, 7 dienos, už 1900 Lt. pasiūlė. (vienam)
Gal kas esate buvę tame viešbutyje?
Atsiliepimai labai įvairūs. Vieni labai giria, kitiems labai nepatiko. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viduliuke @ 2010 02 03, 19:44)
Tai jauciu man nera sansu paplaukiot juroj-plaukt siek tiek moku, bet jei nejauciu dugno po kojom, man iskart baisu darosi...dar rusu atsiliepimuose skaiciau,kad zuvyciu ir ne visai geranorisku ten yra-kandziojasi i pirstus, netgi murena mate kazkas. Tapkutes jau nusipirkom plaukiojimui-be ju manau neapsieisi?

Plaukt nereik mokėt, savaime ant vandens laikaisi 4u.gif O jeigu pradžiai baisu, pasiimk ką nors pripučiamo 4u.gif Kai rusai rašė atsiliepimus apie besikandžiojančias žuvis, tai pamiršo parašyt, kad jos kanda tada kai maitini jas ( o tai draudžiama), bandai pagauti ar bandai liesti (ir tai draudžiama). Jomis reikia tik grožėtis 4u.gif Baimes palikti namuose su savim pasiimkit gerą nuotaiką, o mum likusiems tremtyje lauktuvių parvežkit saulės biggrin.gif
Atsakyti
Mes si sekmadieni skrendam Sarma, tai musu seimai 2 suauge + 1 vaikas 7 dienom 4* viesbutyje su AI maitinimu, sveikatos draudimu ir keliones draudimu kainavo 4170 Lt 4u.gif Atrodo normaliai blush2.gif

As prisikroviau rubu, tai reiks kraut is naujo ir siltu isideti, o tai MB vis kaisioja oru prognozes doh.gif Tikiuos nesusalsim ir gerai pailsesm smile.gif Jau laukiu nesulaukiu keliones bigsmile.gif

Tiesa, dar apie gerimus kalba buvo, o jei i lagamina isidesim 0,7 tekilos buteliuka biggrin.gif Nekonfiskuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2010 02 04, 00:02)
Tiesa, dar apie gerimus kalba buvo, o jei i lagamina isidesim 0,7 tekilos buteliuka biggrin.gif Nekonfiskuos? g.gif

nekonfiskuos, tik gerai supakuokite, nes jie ten taip mėto lagaminus, kad siaubas... mums vienais metais sudaužė... g.gif
O dėl oro - tai labai vėjuota - sakė. Draugai vakar skambijo iš ten. na striukytė ir megztukas nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti