Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(ramuner @ 2010 01 26, 17:03)
Gal zinot kokios mazdaug kainos laivo su stilkliniu dugnu bei  pavirsinio nardymo? Per ka geriau pirkti: vietinius ar novatura?  4u.gif  Uch kaip smagu kad yra kas pakonsultuoja smile.gif Aciu

Mes is vietiniu nuomavom laiva.Susirinko kompanija lietuviu ir issinuomavom.Gavosipo 45 dolerius. Su pietumis. Visai dienai.

QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 01 26, 17:09)
gal galit dar papasakot kaip ten viskas vyksta oro uoste? ar ten kazkas laukia su lentelem kazkokiom kad zinoti kur eiti? ir nelabai supratau jus cia sakot kad vietiniai stveria lagaminus nuo takelio, tai kaip jie ten patenka? nes juk bagaza isduoda ten kur pasaliniu nebuna, tik keleiviai  g.gif ar ten kitokia sistema? kazkaip baisu kad nepasimest atskridus  blush2.gif
Papildyta:
ir man butu labai idomu placiau suzinoti apie kainas, ekskursiju, nardymo, suvenyru, restoranu, klubu........kiek mazdaug zmogui reiketu isideti kad pakaktu labai netaupant?

Atskridus lektuvui,autobusiukas atveza i oro uosto pastata.Ten stovi gidai su lentelem.Viskas labai aisku.Niekas nieko nestvere.patys paemem lagaminus ir nuejom.
Atsakyti
mes pries dvi savaites grizom is Sharmo smile.gif puikios atostogos buvo !!! man sunku kuo nustebinti,nes Egiptas buvo berods 17salis,kurioj teko sveciuotis smile.gif bet ispudziu parsiveziau nemazai ! wub.gif mielai grizciau smile.gif o tetis 5dieni grizo is Tenerifes,bet dar neteko paplepeti ir paprasyt palyginti Egipto ir Tenerifes ! buvom puikiam 5* viesbutyje Dreams Beach smile.gif viskas iskaiciuota ,personalas super,visur tvarka,apsauga smile.gif jei kas domina,klauskit-butinai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 01 26, 18:09)
gal galit dar papasakot kaip ten viskas vyksta oro uoste? ar ten kazkas laukia su lentelem kazkokiom kad zinoti kur eiti? ir nelabai supratau jus cia sakot kad vietiniai stveria lagaminus nuo takelio, tai kaip jie ten patenka? nes juk bagaza isduoda ten kur pasaliniu nebuna, tik keleiviai  g.gif ar ten kitokia sistema? kazkaip baisu kad nepasimest atskridus  blush2.gif
Papildyta:
ir man butu labai idomu placiau suzinoti apie kainas, ekskursiju, nardymo, suvenyru, restoranu, klubu........kiek mazdaug zmogui reiketu isideti kad pakaktu labai netaupant?

Atskrisit, autobusas nuveš iki orouosto, kadangi vizas jau turėsit nesiblaškykit, eikit tiesiai prie kontrolės posto, ten uždes spaudą ant vizos. Kol lauksit ant švieslenčių pasiriūrėkit ant kurio bagažo tako bus jūsų lėktuvo lagaminai. Tada pasiimat lagaminus ir einat lauk, ten prie išėjimo stovės visuokie agentai. Susirasit savo, kieno organizuojama kelionė, jis pasižymės jumis savo saraše ir pasakys į kiokio Nr. autobusą jums lipti kuris jumis kaip viščiukus išdalins po viešbučius biggrin.gif
Atsakyti
Reiks gi užsipildyti atvykimo lapelį ar kaip jis ten vadinasi, kur surašai, vardą, pavardę, gimimo datą, paso nr. Lygtais daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 01 26, 19:26)
mes pries dvi savaites grizom is Sharmo smile.gif puikios atostogos buvo !!! man sunku kuo nustebinti,nes Egiptas buvo berods 17salis,kurioj teko sveciuotis smile.gif bet ispudziu parsiveziau nemazai !  wub.gif mielai grizciau smile.gif o tetis 5dieni grizo is Tenerifes,bet dar neteko paplepeti ir paprasyt palyginti Egipto ir Tenerifes ! buvom puikiam 5* viesbutyje Dreams Beach smile.gif viskas iskaiciuota ,personalas super,visur tvarka,apsauga smile.gif jei kas domina,klauskit-butinai atsakysiu smile.gif

O mes kovo men skrendam i DREAMS VACATION RESORT,man atrodo,kad siu viesbuciu bendra teritorija,gal ir pliazas tas pats? tai va, pliazas labiausiai mane neramina, ten kaip suprantu 3 pantonai,o paskui iskart gilu? Parasyk daugiau apie pliaza,jei gali,lauksiu 4u.gif
Atsakyti
visai pasimeciau,ka rinktis:SIERRA RESORT AR CONCORDE.PADEKIT unsure.gif mane labiau gal but traukia sierra gal kas buvote?
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2010 01 26, 21:00)
Reiks gi užsipildyti atvykimo lapelį ar kaip jis ten vadinasi, kur surašai, vardą, pavardę, gimimo datą, paso nr. Lygtais daugiau nieko.

Paskutinį kartą tuos lapelius dalino lėktuve, ten juos ir užsipildėm kas kaip mokėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Vasario 7 diena skrendam i Sarma, i viesbuti Sunrise Tirana Aquapark. Gal kas ten buvote? Gal galite pakomentuot? 4u.gif Tiesa truputi bijom liuciu, bet tikimes jog jos praeis iki musu keliones ax.gif
Beje skrendam su STAR'u. Gal yra cia skrendanciu kartu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 26 sausio 2010 - 21:51
QUOTE(Romap @ 2010 01 26, 21:51)
Tikiuosi. Na pamatysim, nes ten nesu buvusi. Prieš kelis metus buvau Hurgadoj (SUNNY DAYS EL PALACIO HOTEL)...

Ar patiko tas viesbutis. As apie ji galvojau, nes netoli centro.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 01 26, 22:39)
I Le Pacha Resort per Star 1, 14naktu. Paciame Hurgados centre, o jusu truputi toliau?
O tu Romap  i koki?

Taip, mūsų tolėliau. Village road rajone (jei teisingai parašiau pavadinimą). Užpernai tame rajone buvom, patiko.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 01 26, 23:00)
Ar patiko tas viesbutis. As apie ji galvojau, nes netoli centro.

Net nežinau kaip pasakyti... Normalus, bet antrą kart nesinori... Mes ten buvom du kartus: pagyvenom dvi dienas ir plaukėm kruizą, o tada vėl grįžom. Tai pirmas dienas buvom gavę kambarį, kur labai ūžė kažkokie ventiliatoriai, o grįžus tai gerą gavom. Dar ką prisimetu - tai labai specifinį kvapą restorane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2010 01 26, 18:03)
Gal zinot kokios mazdaug kainos laivo su stilkliniu dugnu bei  pavirsinio nardymo? Per ka geriau pirkti: vietinius ar novatura?  4u.gif  Uch kaip smagu kad yra kas pakonsultuoja smile.gif Aciu

Mes pirkome iš vietinių Šarme (siūlo viešbutyje). Žmogui 20 USD, o Tezų 25 USD, bet kitą kartą pirkčiau iš Tezų, nes kokybė skiriasi.
Beje, jei jūsų krantas prie rifų-neverta plaukti, nes nieko nuostabaus nepamatysite. Mus plukdė Neama Bay įlankoje, tai šiukšlių ne mažiau nei žuvų.
Be to, jei užsupa laive-nerekomenduoju. Pusę kelio žalia sėdėjau, pusę vėmiau pro langą. Košmaras. Jau buvau pasiruošusi su rūbais šokti iš laivo ir plaukti į krantą pati.
Atsakyti