QUOTE(Kava&arbata @ 2010 01 26, 10:51)
, o kaip maistas ir kitos paslaugos?
Esu labai isranki maistui tai valgiau tik vistiena ir jautiena, visiems kitiems labai patiko maistas, tikrai yra pasirinkimo. Labai skanios sviezios salotos. Valgydavom tik pusrycius ir vakariene, pietu eidavom tik del vaiku, patiems nelabai lindo maistas. Vyras atsikrate 7 kg as -2 kg. Labai pavargau nuo vietiniu demesio vaikams, neimanoma pro juos praeiti, vaikus kalbina, buciuoja, zaidzia su jais. Na man to buvo jau per daug.
QUOTE(VABALIUKE @ 2010 01 26, 11:48)
Mums labai patiko, ivairus maistas, gera vakaro programa(taip pat ir vaikam), zalia teritorija, netruksta gultu ir tt. Koralu ir zuvu ivairiausiu buvo Gal kitur ir daugiau, bet mum ir tiek uzteko Kai pamaciau salia besiraitancia i gyvate panasia zuvi, tai greit kudasiu nesiau is ten
O arbatinukai gal kambariuose yra? Su mažiais tai visai neblogai būtų. O antklodę duoda prie vaikiškos lovytės ar tik užvalkaliukus? Pilvo problemų nebuvo?
O ar saugu yra viebucio kambariuose palikti daiktus? ar vis tik vertetu vertingesnius palikti seifuose?(manau ju turetu buti) Ir dar noreciau apie alkoholi paklausti - ar jo galima isigyti parduotuvese mieste, ar yra kazkokios specializuotos parduotuves? noreciau kazka parsivesti, bet jie alkoholio berods nelabai vartoja, tai idomu kaip ten yra su jo isigijimu?
Labuka, gal yra buvusiu Festival riviera resort viesbutyje, planuojam keliaut i ji su leliuku, gal yra atsiliepimu ir patarimu
QUOTE(ramuner @ 2010 01 26, 11:33)
Labuka, gal yra buvusiu Festival riviera resort viesbutyje, planuojam keliaut i ji su leliuku, gal yra atsiliepimu ir patarimu
Buvau.
Man patiko.Naujas viesbutis.Pastatytas pries nepilnus 2 metus. Festival Riviera. Salia yra giminingas viesbutis Le Zardin (atrodo taip vadinasi). Tai jis senesnis. Zodziu taip: marmurai tviska visur. Kambari gavom labai normalu. Su soniniu vaizdu i jura. Pinigeliu nedavem. Mums nebuvo jau taip aktualu tas vaizdas.Viesbucio teritori labai tvarkinga,svari,zalia,zydinti.Daug baru,sildomas baseinas,o jo viduryje bariukas,kur priplaukes gali pasiurcioti kokteiliuka:)Papludimys normalus,gultai ,skeciai,pelenines rukantiems,baras salia.Patarimas-nebukit drasuoliai ir neikit i jura tiesiai. Visgi naudokites "zombiu taku" Nuvaziuosit suprasit apie ka kalbu Vyras buvo zuikis drasuolis-rezultatas,vizitas pas hotel doktor:)Neplati linija negyvu koralu daro savo.
Maistas. Da normalus tas maistas. Ir vegetariskas kampelis ir vaikams meniu. Vistiena,zuvis,jautiena,darzoves,makaronai-pasta.Pasirinkti yra is ko.Tik i pietu pabaiga vaisiai baigdavosi. Tai eikit valgyt ne pabaigoje.
Kiekviena vakara vyksta programos.Vienos programos mokamos kitos ne.
Na va,jei kas dar domins klauskite,atsakysiu.
Siaip as likau patenkinta. Ir vel noriu atgal
QUOTE(MuzikALI @ 2010 01 19, 12:40)
mat kaip
tik va mastau, kaip nepasiseke tiems, kas siomis dienomis ten atostogauja.. sakes..
o va kai pernai buvo irgi sausio men pasnigo gi egipte. pamenu mano tevai grizo is sharmo ir uz keliu dienu rodo per tv kad pasnigo egipte per kiek tai metu pirma karta nors kai tevai buvo, tai oro temperatura normali buvo, virs 20. nera pastovumo ten vienu zodziu
tik va mastau, kaip nepasiseke tiems, kas siomis dienomis ten atostogauja.. sakes..
o va kai pernai buvo irgi sausio men pasnigo gi egipte. pamenu mano tevai grizo is sharmo ir uz keliu dienu rodo per tv kad pasnigo egipte per kiek tai metu pirma karta nors kai tevai buvo, tai oro temperatura normali buvo, virs 20. nera pastovumo ten vienu zodziu
Nepasakyčiau, kad mums nepasisekė, pamatėme stulbinantį reginį, t.y. audrą, kuri praėjo pro šalį, lijo gal valandžiukę iš kart po vakarienės, bet taip kad visai nakčiai liko viešbutis be elektros, o kadangi jis laukuose tai ir aplink nesimatė šviesos. Apie dvi valandas stebėjome žaibus virš jūros ir klausėmės griausmo. Buvo šilta, be vėjo, sėdėjau su chalatuku Vaizdelis nerealus, fotikas nespėjo fokusuoti šviesos blyksnių Elektra atsirado, kažkur 7 ryto, bet pusryčius gavome laiku ir kaip įprastai. Ryte skaisčiai švietė saulė
QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 01 26, 12:25)
O ar saugu yra viebucio kambariuose palikti daiktus? ar vis tik vertetu vertingesnius palikti seifuose?(manau ju turetu buti) Ir dar noreciau apie alkoholi paklausti - ar jo galima isigyti parduotuvese mieste, ar yra kazkokios specializuotos parduotuves? noreciau kazka parsivesti, bet jie alkoholio berods nelabai vartoja, tai idomu kaip ten yra su jo isigijimu?
Su draugais atostogavom Egipte. Draugu kambary nebuvo seifo, o pas mus buvo. Tai jie savo dokumentus, pinigus ir pan. pasiliko pas mus seife. Karta pamirsau uzrakinti seifa. Kai grizus pamaciau ji atidaryta - nutirpau. Galvoju sakes: pasai, pinigai ... Bet niekas nei pirstu nepaliesta. Viskas vbuvo vietoj.
atsarga gėdos nedaro Jei yra seifas - tai ir naudokitės, o ir nuoma nėra l.brangi...
Man geriausias topas iš vienos kelionės (bet ne Egipte) - išpylė kvepalus iš buteliuko ( na buvo kvepalai kur be purkštuko buteliuke)...
Sveikos merginos.Ziurineju cia,skaitineju ir verkiu,o verkiu del to kad vyras man padare staigmena-nupirko dviem savaitem kelione i Hurgada,(turim isskrist vasario 20d.)bet as kategoriskai atsisakiau,nes man tuo metu menesines turi buti,plius reiks vaika dviem savaitem palikt pas senelius(o mes neesam issiskyre net dienai,nors vaikui jau 4m.4men)beto paniskai bijau skrist nors esu skraidzius ne viena ir ne du kartus.Neturiu ramybes del sios keliones,naktim nemiegu,zodziu verkt norisi,ir vyro gaila ir pinigu....na negaliu persilauzt ir viskas
Į lagaminą užrakinu tik pasus ir pinigus, visa kitą palieku stalčiuose. Važinėjuos po 2* ar 3* v/b. Dar niekas nedingo
QUOTE(burbuliuke1 @ 2010 01 26, 11:25)
Pas mus kambaryje buvo seifas.Jame laikem pasus,pinigus ir kitus vertingus daiktus. Bet esame palike ir ant stalo pinigine ir telefona. Niekas nedingo. Matyt kaipo ir visur nuo zmoniu priklauso.
Mieste alkoholi galesite isigyti tik duty free parduotuvese per 2 dienas nuo atvikimo. Reikia paimti su savim pasa. Ir zinoma isskrendant oro uoste velgi duty free parduotuveje.