QUOTE(Shery @ 2010 01 23, 17:51)
ir tezas ir novaturas skrenda kartu Man is sofos skambino,sake...Is bankoko lektuvas nespeja gryzt..Vel teks vaiko meniu koreaguot o abidniausia,kad visa diena mum nuplaukia nu bet nieko...
Nu kokie jie idomus...Mums Novaturo gide pakeliui i oro uosta pasakojo, kad Sharme nuo liuties ikrito oro uosto antro terminalo stogas, todel visi srautai eina per pirma terminala ir atitinkamai pakoreguotas skrydziu laikas....
QUOTE(brasta @ 2010 01 23, 22:14)
Aš tai labai laukiu naujienų iš sugrįžtančių... įdomu, kaip ten realiai tie potvyniai atrodė...
Per mano 7 buvimus Egipte lietų teko matyti tik vieną kartą... ir tai lijo gal tik valandą... bet visi arabai bėgiojo kaip musės be galvos... juk lauke pilna minkštų baldų ir šiaip galybė visokių lietui ne itin atsparių daiktų...
Per mano 7 buvimus Egipte lietų teko matyti tik vieną kartą... ir tai lijo gal tik valandą... bet visi arabai bėgiojo kaip musės be galvos... juk lauke pilna minkštų baldų ir šiaip galybė visokių lietui ne itin atsparių daiktų...
Tai va-21 val islipom is lektuvo.
Realiai liutis gan stiproka buvo, zaibavo, bet turistams visai nesukele furoro (priesingai, nei vietiniams). Gyvenom 1 aukste, tai musu laimei i kambari buvo slenkstukas, tai kambary buvo sausa.Taciau koridoriuj vandens iki kauliuku ir gretimi kambariai plauke. Net Rusai atsigule ant pilvu skubejo isiamzinti plaukimo pozose kadangi nebuvo elektros, kai kurie negalejo susikelti daiktu auksciau, tai paslapo.
Padarinius viesb likvidavo gan greitai (cia kalbu apie grindu nusausinima), bet va viso kito tvarkyt neskubejo...Neveike iki savaites vidurio a'la carte, kaljanine, vaiku klubas. Mums su MB tai juokas is ju, kad uz galvu susieme vaiksciojo kartodami "katastrofa, katastrofa", o realiai nelabai ten kazka dare.
Old sharmas plauke iki kokio treciadienio, parduotuves salia viesb pradejo veikti antradieni.
Na, siaip gan nemalonu buvo tai, kad elektra atsirado tik pirmadieni vakare, o rysys-nakti...Na dar jura buvo kelias dienas drumsta. O siaip tai baika. Cia spauda daugiau show padare, nei realiai kazkas buvo (bent jau salia Naama Bay).