QUOTE(Osvile @ 2010 01 12, 14:35)
Hurgadoje kiek geresės oro prognozės, bet ganėtinai vėjuota ir vėjas ne iš šiltųjų. Kažkaip susimėčiau, kokių rūbų daugiau imti, nes kai keturi asmenys, tai reikia gerokai pasvarstyti
Gal kas skrisit 16d.? Pasidalinkite mintimis.
Mes 17 lekiam. Pries trejeta metu buvome Hurgadoje sausio gale, grizom vasario 3 d. Mus pasitiko didziuuule smelio audra, kuri per valanda nurimo.Diena iki taip kazkur 15 val. budavo labai silta, apie 25-27 buvo, bet periodiskai pakildavo vejas, tai pliaze noredavosi apsigaubti ranksluosciu. Vanduo-na, ilipant vesokoka, bet greit pripranti ir zaviesi koralais. Bet kokiu atveju silciau, nei maudytis Baltijoje vidurvasari. Vakare noredavosi ilgu kelniu, o ant maikutes uzsimesdavau dzinsini svarkeli. Vakarais avedavau vasarinius batelius.
Savo pupai imsiu ivairaus storio bliuzoniuku ir megztuku, kad esant reikalui galeciau "sluoksniuoti" kaip svoguna. Ir butinai butinai imsiu striukyte nuo vejo!
QUOTE(poniav @ 2010 01 12, 14:49)
Mes irgi 17 d skendam, oru prognoze manes irgi nenudziugino, bet kiek ziurejau oru prognoze tai skirtinguose saituose skirtingai raso. Skaiciau kad sekmadieni diena oro temp 26, o nakti vejuota, tai labai tikiuosi kad nenuskrisim i audra
Sekmes Jums kelioneje ir svarbiausia gero oro
Aha, as irgi ziuriu skirtingi saltiniai skirtingai pateikia, o ir tam paciam gismeteo keiciasi...Va, pernai buvom vasario vidury, tai buvo 28-30, tikra karstybe. O draugai pries kelis metus buvo kovo vidury, tai pliazinosi apsirenge
Jum taip pat sekmes! Tegu tik nepaduoda gero oro, kai sitiek puikiai nusiteikusiu Lietuviu skrenda
QUOTE(loriuxas @ 2010 01 12, 15:59)
Mes ir 17 i sarma,save guodziu tuo,jog praeita savaite kai ziurejau sios savaites orus rode apie 20,bet sia savaite ten visai silta,tikekimes kai ateis kita savaite prognozes nepasitvirtins ir bus silta
Jo, skant ruosiuosi blogam orui (rubais), o nusiteikusi puikiam (isimetu maudoma)
Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2010 01 12, 16:21)
Na, netikiu, kad bus taip blogai.
Man tai dzin,
bet vyras visai nenori, kad jį vyras masažuotų. na, žinote, juk dauguma jų homofobikai
Uoj, balsu juokiausi, nes ir maniskis toks pats. Bet ir pats kazkaip pavydziai i visa sita reikala ziuri, jei mane masazuotu vyras
Kai buvome Turkijoje vasara, jis uzsakinedamas man turkiska pirti, paprase, kad mane aptarnautu moteris. Ai, man ir paciai kazkaip moraliskai geriau, nei dideles plaukuotos vyriskos rankos