Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

Sveikutes
Turiu viena klausima. Ar teko kam naudotis banko kortele Egipte?
Jei taip, tai kokiu bankomatu geriau naudotis? Kokia valiuta 'trauktis' is korteles?
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 01 23, 12:01)
Sveikutes
Jei taip, tai kokiu bankomatu geriau naudotis? Kokia valiuta 'trauktis' is korteles?

Mes naudojomes arba viesbutyje esanciu bankomatu arba paciame banke, jokiu problemu neiskilo. Imdavome doleriais, veliau juos arba issikeisdavome, arba ne smile.gif
Atsakyti
Esam naudojęsi, net neatsimenu koks buvo bankomatas, djom paprastą savo kortelę, net ne kreditinę, ir ėmėm svarai(jų pinigais) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 01 23, 11:01)
Sveikutes

galite issigryninti bankomatuose ju vietine valiuta smile.gif swedbankas ir parex zinau kad 10 lt nuskaiciuoja uz isgryninima, 1 lt=2,2 poundo kad mazdaug orentuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galite padeti apsispresti.nzn kuri viesbuti rinktis

CONCORDE AR SIERA RESORT ?g.gif
truputeli keista mums concorde pasiule pigiau nei siera resort,hmm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakoniuke20: 23 sausio 2010 - 18:57
QUOTE(infolt @ 2010 01 22, 14:57)
Gal kas nors galite pasidalinti ispudziais is ekskursijos i Jordanija? smile.gif

Mes pernai buvom. Ekskursija patiko, bet realiai tai kaina jos buvo per didelė (mokėjom po 250 dolerių už žmogų)... doh.gif

QUOTE(Edzcka @ 2010 01 22, 20:10)
Tezu servisas lektuve baisiau uz viska, net vandens stiklines nera iskaiciuota i kaina, o skrendi tai 4,5 val.

Nelabai supratau prie ko čia tezai... dabar su bet kuriuo kelionių operatorium skrendant už maistą ir gėrimus lėktuve moki pats...
Beja, skrendantiems iš Egipto... galit po vandens buteliuką ir iš viešbučio įsimest... iš mūsų tai niekam neliepė jų išmest... mačiau, kad daug kas prieš tikrinimą išmetinėjo, bet mes visi pasilikom... pagalvojom, norės, tai patys išmes... anokia čia bėda... bet visus ramiai praleido...

Papildyta:
Aš tai labai laukiu naujienų iš sugrįžtančių... įdomu, kaip ten realiai tie potvyniai atrodė...
Per mano 7 buvimus Egipte lietų teko matyti tik vieną kartą... ir tai lijo gal tik valandą... bet visi arabai bėgiojo kaip musės be galvos... juk lauke pilna minkštų baldų ir šiaip galybė visokių lietui ne itin atsparių daiktų...
Atsakyti
,,Kai kuriems „Star1 Holidays“ klientams, įsikūrusiems Taboje, teko persikraustyti į kitą viešbutį – tuos, kuriuose jie buvo apsistoję iki liūties, vėliau apgadino potvynis.”

Kas buvote tuo metu Taboje, gal galite pasakyti, apie kuriuos viešbučius čia kalbama?
Atsakyti
sveikos, gal galite pasakyti ar tinka ten elektros kištukai, nes noriu vežtis plaukų tiesintuvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 01 24, 12:14)
sveikos, gal galite pasakyti ar tinka ten elektros kištukai, nes noriu vežtis plaukų tiesintuvą doh.gif

normalus kistukai, visu musu prietaisu kistukai lenda, kartais pasitaikydavo man kad koks storesnis kompo kystukas i viena rozete nelysdavo, bet tai labai retai... be to gi plauku tiesintuva galesi naudoti bent su 2 rozetem - arba kamabryje prie veidrodzio arba vonioje! smile.gif vezkis ir nebijot, tikrai tilps i rozete!

QUOTE(brasta @ 2010 01 23, 22:14)
Aš tai labai laukiu naujienų iš sugrįžtančių... įdomu, kaip ten realiai tie potvyniai atrodė...
Per mano 7 buvimus Egipte lietų teko matyti tik vieną kartą... ir tai lijo gal tik valandą... bet visi arabai bėgiojo kaip musės be galvos... juk lauke pilna minkštų baldų ir šiaip galybė visokių lietui ne itin atsparių daiktų...

Sharme sake papyle kaip reikalas, HUrgadoje beje irgi, viesbuciuose turistai kurie gyveno pirmuose aukstuose sake, braidziojo po vandeni, lagaminai kurie gulejo ant grindu sushlapo! Keliuose susidare kamsciai, nes gi cia gatvese nera lietaus vandens surinkimo kanalizacijos! Mano pazystami kaip tik ta ryta vaziavo is Hurgados i Luksora, tai sake ant isvazaivimo is HUrgados stovejo 2 valandas, o po to dar ivaziuojant i kalnus (nuo Safagos) dar 5 val stovejo, nes ten buvo kalnu griutis ir vale kelia! Daug kur dingo elektra, nes elektros laidai cia daugelyje vietu neizoliuoti, namukai pietiniam Egipte is nedegtu molio plytu buvo paplauti... sake pietuose buvo slapdriba, kurios net seni zmones nepamena! Balos stovi galvese net ir siandien!
Atsakyti
Ga kas buvot sharme viesbutyje sunrise tirana aqua park? Kokie atsiliepimai?
cool.gif
Atsakyti
jus man dabr pasakykit,ar reikalingos vizos i egipta?esu visai "zalia" pirma kart skrendu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2010 01 24, 20:19)
jus man dabr pasakykit,ar reikalingos vizos i egipta?esu visai "zalia" pirma kart skrendu blush2.gif

Taip, reikalinga. Už vizą susimokat iškart agentūroj perkant kelionę 4u.gif
Atsakyti