Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

QUOTE(sonela @ 2010 01 22, 12:38)
Star Fish, Fish house ir El Joker jei gerai pamenu, patys valgem Star Fishe tai labai skanu, daug ir pakankamai pigu smile.gif

Man El Mina žuvies restoranas patiko netoli vietinių turgaus, irgi geras, švaru, skanu, porcijos didelės, nebrangu thumbup.gif Žmogui po 10 usd gavosi, sriuba, šv.sultys, žuvis, kalmarai, krevetės, daržovės ir visokie užkandžiai, bet išėjom prisirija linguodami kaip pingvinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2010 01 22, 11:30)
kaip tik mums biggrin.gif ryt anksti ryte isskrendu thumbup.gif laikiu nesulaukiu.

Gal kas galit parasyti, kai vadinasi tie du zuvies restoranai Hurgados centre, buvo temoje, bet kur dabar berasi?

Ir kaip ju kalba yra SVARAS (ju pinigas), ir kaip PRASAU (mandagiai atsakyti i aciu, ar paduodant)?

na del restoranu man asmeniskai Star fish smile.gif o Prasau- "afuan" tartusi smile.gif cia butu kaip "nera uz ka ar prasom" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginga @ 2010 01 22, 09:49)
Mes tai rinkomės Hurgadą vien dėl to, kad norėjom aplankyti Liuksorą smile.gif

Dar atkreipkit demesi i ekskursijas, jos siek tiek skiriasi Sharme ir Hurgadoj.
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 01 22, 13:10)
na del restoranu man asmeniskai Star fish  smile.gif  o Prasau- "afuan"  tartusi  smile.gif  cia butu kaip "nera uz ka ar prasom"  mirksiukas.gif

Dekoju smile.gif Štai kiek žodžių turiu:

Laba dien - Naharak sayd
populeresnis universalus - asaliamu aleikum
Aciū – šukran
Taip - naam
Ne - lia
labai ačiū - šukran džaziljan
mano vardas x - ismii x
iki pasymatymo - ilia llika
viso gero (sako tas kuris išeina) - alla iiusallimak
viso gero (sako išeinančiam) - maa ssaliama
Prasau- afuan

bigsmile.gif galesiu lektuve studijuoti smile.gif Tik neaisku su kirciavimu, bet gal supras biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite pasidalinti ispudziais is ekskursijos i Jordanija? smile.gif
Atsakyti
klausykit, o kaip ten su orais? juk buvo liutys, vejai... gal jau puse viesbuciu nuplauta g.gif biggrin.gif ar kas nors neseniai grizot? lauksiu ispudziu ax.gif
Atsakyti
Grizau is Egipto, buvau trecia karta, tikiusi kad paskutini(uzkniso arabai)
Primenu kas bandys veztis angliukus kaljanui, juos atima aerouoste iskrendant is Egitpto, tipo gali sukelti gaisra lektuve:)
Tezu servisas lektuve baisiau uz viska, net vandens stiklines nera iskaiciuota i kaina, o skrendi tai 4,5 val.
Susidare toks ispudis kad krizes metu gerai ir bet kaip nuskraidinti.Jau nekalbu apie lektuvo busena(idomu kokio jis senumo)
Geras prisiminimas tik apie jura(tikrai nuostabi)
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2010 01 22, 20:10)
Primenu kas bandys veztis angliukus kaljanui, juos atima aerouoste iskrendant is Egitpto, tipo gali sukelti gaisra lektuve:)
Tezu servisas lektuve baisiau uz viska, net vandens stiklines nera iskaiciuota i kaina, o skrendi tai 4,5 val.
Susidare toks ispudis kad krizes metu gerai ir bet kaip nuskraidinti.Jau nekalbu apie lektuvo busena(idomu kokio jis senumo)
Geras prisiminimas tik apie jura(tikrai nuostabi)

Na kam taip grubiai 4u.gif Niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Smalsu, kokiam kurorte buvot ir ką prisidirbo tie arabai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2010 01 22, 20:10)

na tai nuvylė Teztour žiauriai.. jei net atsigerti neduoda...
na, bet nereikia gadintis nuotaikos dėl to... mirksiukas.gif
Kai buvau paskutinį kartą - irgi taip sakiau.. bet va vėl atsileidau - ir važiuoju.. krizė.. iki Tailando neužtenka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 22 sausio 2010 - 20:01
Gal ryt kas vykstat i Hurgada "CALIMERA HURGHADA GOLDEN BEACH" ? mirksiukas.gif Vykstam pirma karta tai nerimaujam del visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2010 01 22, 21:00)
na tai nuvylė Teztour žiauriai.. jei net atsigerti neduoda...
na, bet nereikia gadintis nuotaikos dėl to...  mirksiukas.gif
Kai buvau paskutinį kartą - irgi taip sakiau.. bet va vėl atsileidau - ir važiuoju.. krizė.. iki Tailando neužtenka... lotuliukas.gif

Taupyk Tailandui, tikrai daug daugiau verta, beje irgi buvau 3 kartus
Zinoma pyktis jau praejo
Uzknisa bandymas apgauti kur tik galima,Vaziujant taksi, kavinese, parduotuvese.
Idoms atvejis su kambariu tvarkymu,
palikdavau visad po 1 baksa, tris diena vis kazka padarydavo(krokodila, gulbe,sirdi)
Viena diena nieko nepadare, tai sekancia nepalikau 1 bakso, tai dar sekancia diena visai nesutvarke kambario:)
Atsakyti
edytka, nėr ko nerimauti, svarbu gera nuotaika ir nusiteikimas mirksiukas.gif
o mes užsisakėm į Panorama Bungalow Hurghada, ir tik paskui išskaičiau kad ten jūra labai sekli, ir iki gilesnio gulio reikia nemažai paėjėti. Bet manau kad tai atostogų nesugadins, o privalumas, kad su vaikais dar ir gerai kad nėr iš karto labai gilu biggrin.gif Gal kas netyčia buvot šiam viešbuty g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edzcka @ 2010 01 22, 23:03)
Idoms atvejis su kambariu tvarkymu,
palikdavau visad po 1 baksa, tris diena vis kazka padarydavo(krokodila, gulbe,sirdi)
Viena diena nieko nepadare, tai sekancia nepalikau 1 bakso, tai dar sekancia diena visai nesutvarke kambario:)

nieko čia keisto lotuliukas.gif
mes buvom 2 kartus, abu kartus skirtinguose viešbučiuose, ir kaskart palikdavom po 1dolerį, bet NEI KARTO niekas neišlankstė jokių gulbių, širdžių ar dar ko nors biggrin.gif o ir kambariai nepasakysi kad buvo labai gerai sutvarkyti, o ir viešbučiai buvo 4* nors tai ne argumentas
Atsakyti