QUOTE(Gracinė @ 2010 01 19, 19:08)
O kaip jus atkelet kelione?, mano vaikas sianakt susirgo, bandem aiskintis, su star expres, tai pasiule atsisakyt keliones su tokia salyga jei jie ras kas nupirks ta kelione, grazins 80 proc., jei neras tai nei pats isvaziuosi, nei pinigu grazins.
idomiausia, kad kai uzsakinejau kelione, agenturoj "700' paklausiau, kas bus jei vaikas susirgs, tai sake, kad grazins pinigus, dabar apie tai nieko nenori zinot
.
Labas. Labai linkiu, kad pasveiktumet ir isvyktumet, taciau jei ne, tai siulau Jums pasiskambint i vartotoju teises ir pasiklaust kaip kas. Kiek skaitinejau pastarosiomis dienomis (ruosiames isvykt, o draugu dukryte apsirgus buvo) tai suprata, kad Ligos atveju kelioniu agentura turi grazinti didziaja dali sumos. Jei randate kitus zmones kas vaziuoja vietoj jusu, tai manau turetu grazinti viska, o ne 80 proc. juk pajamas jie gauna tas pacias ( bent mano mamai grazino 100proc sumos, bet keitima darem likus savaitei iki keliones). Jei neramu, nepatingekite paskambinti i vartotoju teises
Del kelioniu su vietiniais... nezinau nezinau
Mes patys Egipte atostogaujam 4 metai. Su vietiniais bandem (aciu Dievui) tik vietines isvykas, tai vienos isvykos nuo 9 ryto laukem iki 13 val(nelabai jie pergyveno, kad mes puse dienos paleidom vejais sededami ir laukdami kol kaskas mus teiksis paimt), paskui nuveze i svetima pliaza ir paliko dar valandai kai lauke +35 ... Kitoj isvykoj maitinimas buvo baisus, gerimu truko, autobusiukas-katastrofa
Draugai pernai noredami sutaupyti po 15 doleriu vyko i Luksora su vietiniais... sake siaubas paskutinis: autobusas - mikriukas,atsilosti jokiu galimybiu ( o kelione 8 valandos i viena puse) vedinimas prastas, maistas prastas, gidas tik mosikavo rankom rodydamas kur eit - negavo jokios informacijos apie tai, kas ten buvo, del ko buvo, kuo garsi ta vieta ir pan. Nesupratau kodel kazkuri mergina parase, kad nesamones cia kalbamos
- neteko susidurt su tokia situacija "akis i aki" ?
Keliavom su Novaturu, Tezturu i Luksora, Kaira, Skridom i Izraeli is Šarmo - neturejom jokiu nusiskundimu
Nelabai dziugina temperatura dabar ten, taciau vaikui pats tas. 23 diena keliaujam su draugais ir vaikais "i vasara"
Beje, Turkija ir Egiptas nesulyginami dalykai
Afrika lieka Afrika ir su daug kuo ten tenka susitaikyti
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 01 19, 22:08)
Mano teta šeštadienį skrenda į Hurgadą, gal galit papasakoti, kaip ten su oro temperatūra šiuo metu? Kokius rūbus geriausiai įsidėti, ką dar tokio kažko svarbaus reikėtų pasiimti?
Orai :
http://gismeteo.ru/city/weekly/6618/ Primygtinai siulau visiems pasiimti vaistuku nuo galimu problemu, nes pazistamu vaistu gali ten ir negauti. Mes visada vezames virskinimui gerinti, nuo viduriavimo (man reikia visada, vyrui niekada) gerkles skausmo (nuo kondicionieriu neretai pasitaikanti problemyte)