QUOTE(pienas @ 2010 01 19, 15:42)
As jau isterikuoju.... .... jei ten tikrai taip kaip atrodo is nuotrauku siandienos lryte... tai nu ka as zinau ar aptvarkys viska per tris savaites? http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
as isvykstu si savaitgali, ir esu rami kaip belge ir patenkinta viskas bus gerai
gal kas galit priminti kiek panasiai kainuoja i Giza (piramides), ir kiek i Luxora?
Jau klausiau anksciau, bet neberandu
QUOTE(gratira @ 2010 01 19, 16:49)
:
gal kas galit priminti kiek panasiai kainuoja i Giza (piramides), ir kiek i Luxora?
STAR'u ekskursijos brangios... i Kaira berods 100$ zmogui, o i luxora 85$ zmogui
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 01 19, 15:35)
STAR'u ekskursijos brangios... i Kaira berods 100$ zmogui, o i luxora 85$ zmogui
O Novaturo is Hurgados i kaira 88$. Mes kazkaip galvojome, kad bus brangiau
Papildyta:
Mane tai nustebino, kad lektuve valgyt nedave Anksciau juk charteriniuose skrydziuose duodavo... Nors turejau itarima, nes ant bilietu nebuvo parasyta Meal on Board, ar kaip ten rasydavo anskciau.
Na tai negi man niekas neatsakys, ar is Tabos organizuojamos ekskursijos iki piramidziu..?
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 16:39)
Mane tai nustebino, kad lektuve valgyt nedave Anksciau juk charteriniuose skrydziuose duodavo... Nors turejau itarima, nes ant bilietu nebuvo parasyta Meal on Board, ar kaip ten rasydavo anskciau.
jau beveik metai, kai charteriniuose reisuose nebemaitina
QUOTE(MuzikALI @ 2010 01 19, 16:45)
Na tai negi man niekas neatsakys, ar is Tabos organizuojamos ekskursijos iki piramidziu..?
nzn gal kazkas atsakys ir kompetitingiau, bet kai mes irgi mastem Taboje ilsetis tai klausiau pas vadybininka ar is ten yra ekskursijos i piramides, tai sake kad yra tikrai, vyksta visos ekskursijos kaip ir kt kuruortuose..
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 01 19, 15:47)
jau beveik metai, kai charteriniuose reisuose nebemaitina
Svenciu proga skrendant per Kaledas vaisino sausainiais, mandarinais ir karstu vynu
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 16:50)
Ot, kokie velniai! O as nezinojau, atgal tai jau prisiemem visko valgyti i lektuva, nes visgi 4,5val skrydis
maitinti nemaitina, bet galima lektuve nusipirkti
QUOTE(gratira @ 2010 01 19, 14:49)
as isvykstu si savaitgali, ir esu rami kaip belge ir patenkinta viskas bus gerai
koks optimizmas
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 15:39)
aha, nemaitina mes oro uoste buvome nusipirke vandiens ir isideje su savim pora sumustiniu, obuoliu
QUOTE(infolt @ 2010 01 19, 16:04)
maitinti nemaitina, bet galima lektuve nusipirkti
bet kainos tai ir dar kiek laukti reikia
QUOTE(Camea @ 2010 01 19, 15:15)
bet kainos tai ir dar kiek laukti reikia
na jeigu jau isgalite nusipirkti poilsine kelione tai koki 20 litu manau galite skirti uzkandziams lektuve...jei to jums labai reikia
Nezinau net mano vaikai nevalgo lektuvuose,jei koki isideta sausaini prakanda.....jau patirtis parode,kad nereikia prisikrauti uzkandziu ar tuo labiau maisto tik gerti norisi.