Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (VI dalis)

As jau isterikuoju.... doh.gif .... jei ten tikrai taip kaip atrodo is nuotrauku siandienos lryte... tai nu ka as zinau ar aptvarkys viska per tris savaites? http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2010 01 19, 15:42)
As jau isterikuoju.... doh.gif .... jei ten tikrai taip kaip atrodo is nuotrauku siandienos lryte... tai nu ka as zinau ar aptvarkys viska per tris savaites? http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm

as isvykstu si savaitgali, ir esu rami kaip belge ir patenkinta smile.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

gal kas galit priminti kiek panasiai kainuoja i Giza (piramides), ir kiek i Luxora?
Jau klausiau anksciau, bet neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2010 01 19, 16:49)
:

gal kas galit priminti kiek panasiai kainuoja i Giza (piramides), ir kiek i Luxora?
Jau klausiau anksciau, bet neberandu doh.gif

STAR'u ekskursijos brangios... i Kaira berods 100$ zmogui, o i luxora 85$ zmogui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 01 19, 15:35)
STAR'u ekskursijos brangios... i Kaira berods 100$ zmogui, o i luxora 85$ zmogui  ax.gif

O Novaturo is Hurgados i kaira 88$. Mes kazkaip galvojome, kad bus brangiau smile.gif
Papildyta:
Mane tai nustebino, kad lektuve valgyt nedave unsure.gif Anksciau juk charteriniuose skrydziuose duodavo... Nors turejau itarima, nes ant bilietu nebuvo parasyta Meal on Board, ar kaip ten rasydavo anskciau.
Atsakyti
Na tai negi man niekas neatsakys, ar is Tabos organizuojamos ekskursijos iki piramidziu..? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 16:39)
Mane tai nustebino, kad lektuve valgyt nedave  unsure.gif  Anksciau juk charteriniuose skrydziuose duodavo... Nors turejau itarima, nes ant bilietu nebuvo parasyta Meal on Board, ar kaip ten rasydavo anskciau.

jau beveik metai, kai charteriniuose reisuose nebemaitina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 01 19, 16:45)
Na tai negi man niekas neatsakys, ar is Tabos organizuojamos ekskursijos iki piramidziu..? verysad.gif

nzn gal kazkas atsakys ir kompetitingiau, bet kai mes irgi mastem Taboje ilsetis tai klausiau pas vadybininka ar is ten yra ekskursijos i piramides, tai sake kad yra tikrai, vyksta visos ekskursijos kaip ir kt kuruortuose..
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 01 19, 15:47)
jau beveik metai, kai charteriniuose reisuose nebemaitina  biggrin.gif

Svenciu proga skrendant per Kaledas vaisino sausainiais, mandarinais ir karstu vynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 16:50)
Ot, kokie velniai!  gun_rifle.gif  biggrin.gif  O as nezinojau, atgal tai jau prisiemem visko valgyti i lektuva, nes visgi 4,5val skrydis  smile.gif

maitinti nemaitina, bet galima lektuve nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2010 01 19, 14:49)
as isvykstu si savaitgali, ir esu rami kaip belge ir patenkinta smile.gif  viskas bus gerai mirksiukas.gif

koks optimizmas rolleyes.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 01 19, 15:39)
Mane tai nustebino, kad lektuve valgyt nedave  unsure.gif  Anksciau juk charteriniuose skrydziuose duodavo... Nors turejau itarima, nes ant bilietu nebuvo parasyta Meal on Board, ar kaip ten rasydavo anskciau.

aha, nemaitina ax.gif mes oro uoste buvome nusipirke vandiens ir isideje su savim pora sumustiniu, obuoliu ax.gif

QUOTE(infolt @ 2010 01 19, 16:04)
maitinti nemaitina, bet galima lektuve nusipirkti  smile.gif

bet kainos tai rolleyes.gif ir dar kiek laukti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 01 19, 15:15)
bet kainos tai  rolleyes.gif ir dar kiek laukti reikia  ax.gif

na jeigu jau isgalite nusipirkti poilsine kelione tai koki 20 litu manau galite skirti uzkandziams lektuve...jei to jums labai reikia 4u.gif
Nezinau net mano vaikai nevalgo lektuvuose,jei koki isideta sausaini prakanda.....jau patirtis parode,kad nereikia prisikrauti uzkandziu ar tuo labiau maisto tik gerti norisi.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie si viesbuti - BEROTEL MAKADI OSIS & FAMILY RESORT?
Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti