Įkraunama...
Įkraunama...

Modeliavimo programa

QUOTE(moshke @ 2005 12 01, 15:57)
O tai jumei gal tada kokia tais uzsislaptinusi dizainere busit g.gif  bigsmile.gif

moshke lotuliukas.gif
labai uzslaptinta sokiai.gif
Atsakyti
Tikiu, tokios programos super dalykelis, reiks pasistudijuoti thumbup.gif
Atsakyti
oi oi oi kaip as noreciau tokios programos biggrin.gif biggrin.gif ir net nezinojau kad tokia yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paiciau as cia senoviskai ant popieriaus,bl kazkokia is akmens amziaus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nezinau ar jums tiks kazkas panasaus www.paperdollheaven.com ir www.myscene.com
Atsakyti
kaip sekas su siom programom dirbt? man taip ir nepavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 11 30, 17:51)
o as kaip tik dirbu su tokia programa  thumbup.gif  tik jau ojojoooj kokia ji brangi sokiai.gif

o is kur tu ja gavai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 01 23, 22:54)
o is kur tu ja gavai? blush2.gif

g.gif g.gif
Bandziau siustis, bet kazko man ten nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 24 sausio 2008 - 20:05
QUOTE(Inesele @ 2005 12 01, 15:40)
Labas, mamikes,
As da zinau viena programa rusiska. Vadinasi ji COMTENSE. As jos ir demo versija turiu smile.gif

ar su demo versija išeina bazę pasidaryti g.gif , o tu ją gavai ar parsisiuntei , ir kiek laiko galioja g.gif , man aktualu, nes panašu, kag greit demo gausiu, tik bijau, kad iš jos naudos mažai bus verysad.gif
Atsakyti
man taip pat but gerai tokia programele ax.gif tik vientik programos neuzteks lotuliukas.gif reiks spec printerio lekalus atsispausdint lotuliukas.gif na bet pasitobulint dirbt programom tai neprosali butu blush2.gif
nors lietuvoj su siuvimo fabrikais tai jau nebekas, schmoll.gif o dar tokia krize lietuvoj doh.gif visus tik atleidineja is darbu doh.gif
Atsakyti
g.gif
user posted image
Atsakyti
na nzn ar reikia pirkti tas programas po 10 000lt,juk tikrai yra geru ir pigesniu
dabar kaip tik akcija siai matau yra (vietoj 1399lt tik 979lt) ir pradziai ten zemiau duoda demo versija pabandyt nemokamai:
http://www.siuvimost...t...d=27&id=265
Atsakyti
Gal jau kažkas dirba su šia programa. 4u.gif Įdomu būtų žinoti, kaip sekasi?
Atsakyti