Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ČIČI @ 2010 02 11, 11:23)
apie Masiota esu girdejusi tik labai geru ir tik labai blogu atsiliepimu, ne vieno per viduriuka...

Prieštarauju, mano dukra mokosi Mašiote ir eina į 3-čią klasę, esu labai patenkinta ir mokykla ir pradinių klasių mokytoja. Mokykloje yra tvarka, o kas liečia dėl klasės, tai didelė dalis priklauso nuo mokytojos, o kita dalis nuo klasės tėvų, ką mes dabar ir turime. Dėkui mokytojai Ritai Kušlienei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 11, 16:53)
Prieštarauju, mano dukra mokosi Mašiote ir eina į 3-čią klasę, esu labai patenkinta ir mokykla ir pradinių klasių mokytoja. Mokykloje yra tvarka, o kas liečia dėl klasės, tai didelė dalis priklauso nuo mokytojos, o kita dalis nuo klasės tėvų, ką mes dabar ir turime. Dėkui mokytojai Ritai Kušlienei  mirksiukas.gif

Žinoma, kad galit ir turit teisę prieštarauti, bet jūs galit kalbėti tik apie vieną mokytoją. Nuostabu, kad ji puiki, kad puikūs tėvai.
Atsakyti
Mamytes 4u.gif Gal kas turite pardavimui sarafana "Verdenes" mokyklos? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,pagaliau atejo ir man metas jungtis i tokias temas kaip Mokyklos doh.gif nes rugseji jau turesim pirmoka biggrin.gif
Usirasem i Zudermano gimnazija rolleyes.gif Kaip seksis nezinau,ziuresim mirksiukas.gif

Ar cia yra tokiu mamyciu,kuriu vaikai ten lankosi rolleyes.gif reik paskaitinet ka gero/blogo priraset blush2.gif bet nuomones aisku nepakeisiu,nes visad sakiau kad vaikai eis i ta mokykla,ypac po tu visu pertvarkymu,kai vakas turi pereit vos ne tris mokyklas doh.gif noriu kad eitu i mokykla(nedarzelinio lygio,kaip pradines) ir kad ja pradejes ja ir uzbaigtu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 10, 21:18)
Zudermano mokykloj priimami mokintis su sustiprintu vokiečių kalbos mokymu, ten taip ir atranka vyksta - reikia popieriuko, kad tavo kažkokie artimieji yra vokiečių kilmės arba galima įstoti į vokiečių bendriją... Taip buvo prieš kokius 3 metus. Beje dabar matau, kad ji jau patapo GIMNAZIJA, tai kažin ar bebus pirmokai?  g.gif

ji iskirtine gimnazija,nuo 1 iki 12 klases thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kur yra sita gimnazija? g.gif a ten tik sustiprintas vokiečių kalba ar yra dar kaz ka??
Atsakyti
Ten sustiprinta vokieciu kalba,kaip ir pagrindine,nes kiek zinauji buna kasdien,ar net po dvi pamokas i diena ir aisku be viso to dar ir visi kiti privalomi dalykai thumbup.gif
Kalbos tikrai nepamaisys,Vokieciu,nuo antros klases dasideda anglu thumbup.gif katik vaikas patemptu,sugebetu biggrin.gif nors mokiniu ten daug,reiskia kad sugeba vaikai,aisku daug kas ir pabega,nepatempia unsure.gif
Atsakyti
kokiam rajone sita gimnazija?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 21:19)
kokiam rajone sita gimnazija?

Gedminu g. salia yra Gedminu pagrindine mok,Vetrunges gimnazija i kuria patenkama tik nuo 8 klases ir rusu mokykla 4u.gif
Atsakyti
supratau,aciukas 4u.gif

o kaip del uniforma... kaip manote ar verta pirkti mazai deveta ar nauja??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 18 vasario 2010 - 20:59
Net neisivaizduoju ax.gif paciai pirma kart teks susidurt su ta problema biggrin.gif reik klaust mamu kaip daro,manau jei metus atnesiota forma gali but gero stovio,paskui juk vaikas auga forma keicia g.gif nu net neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 18, 21:29)
Net neisivaizduoju ax.gif paciai pirma kart teks susidurt su ta problema biggrin.gif reik klaust mamu kaip daro,manau jei metus atnesiota forma gali but gero stovio,paskui juk vaikas auga forma keicia g.gif nu net neisivaizduoju blush2.gif

na jei tai ne švarkas ir alkūnės neišsidėvėję manau tikrai neverta pirkti naujos, jie tik gaunate už padorią kainą gerai užlaikytą rolleyes.gif

o sarafanai , liemenės tikrai nenusinešioja, nebent su pilvu į suolą labai trintųsi biggrin.gif

pas mus stulpino mokykloj pradinukai su megztukais, ax.gif , tai esu įsitikinusi,kad pirksim naują , nes megztas tai nesiūtas ir siūlai gali būti pasitampę ir pasiburbulavęs ir t.t

Atsakyti
mane dabar domina berniukui,tai sake kelnes ir liemenes,atrodo ir golfai vienodos spalvos g.gif
nu paziuresim kaip cia bus biggrin.gif
Atsakyti