Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dreksis @ 2010 02 08, 10:41)
na kaip? ar buvote nuėjusi į mokyklą?  smile.gif

Sveiki, dar ne buvou, bet zadam eiti 4-ieni, gal ir pasiseks lotuliukas.gif . A gal kas jau pridave dok-tus i "Verdenes" mokykla, ar bande????? biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ax.gif , a mokykloi dabar atostogas ax.gif ,siandien visa ryto bandau paskambinti i "Verdenes" ir nieko doh.gif .Tai ir nezinau ar verta ryt eiti.

Kaip ziuriu visur po biski jau primineja prasymus ax.gif , a buvo dar kas nors i Verdenes nuejos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 10, 11:38)
Noriu paklausti ax.gif , a mokykloi dabar atostogas ax.gif ,siandien visa ryto bandau paskambinti i "Verdenes" ir nieko doh.gif .Tai ir nezinau ar verta ryt eiti.

Pradinukams dabar papildomos atostogos 4u.gif
Atsakyti
Ne visose mokyklose atostogos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 02 10, 13:11)
Pradinukams dabar papildomos atostogos 4u.gif

Ne visiems smile.gif
Atsakyti
ne prisiskambinau as i mokykla "Verdenis" tai nuvaziavau....dokumentus ne paime sako po 2men ateiti ax.gif . Su savim reike tureti gimimo liudijimo, pazyma apie sveikata, ir 1vnt foto (ne svarbu spalvuota ar ne) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2010 01 28, 19:36)
Sveikos 4u.gif  gal kas turit kokių atsiliepimų apie Zudermano mokyklą g.gif

Zudermano mokykloj priimami mokintis su sustiprintu vokiečių kalbos mokymu, ten taip ir atranka vyksta - reikia popieriuko, kad tavo kažkokie artimieji yra vokiečių kilmės arba galima įstoti į vokiečių bendriją... Taip buvo prieš kokius 3 metus. Beje dabar matau, kad ji jau patapo GIMNAZIJA, tai kažin ar bebus pirmokai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 02 01, 15:18)
Mamytes,tai i kokias mokyklas vesit busimus pirmokus?

Sveikutes
As tai mastau apie Smeltes doh.gif arba Masioto g.gif , nes arciausiai gyv vietos. Sirdis linksta prie Masioto thumbup.gif . Gal kokiu nuomoniu ar atsiliepimu turit. Būtų smagu padiskutuot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta005 @ 2010 02 11, 10:16)
Sveikutes
As tai mastau apie Smeltes  doh.gif arba Masioto g.gif , nes arciausiai gyv vietos. Sirdis linksta prie Masioto thumbup.gif . Gal kokiu nuomoniu ar atsiliepimu turit. Būtų smagu padiskutuot thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

apie Masiota esu girdejusi tik labai geru ir tik labai blogu atsiliepimu, ne vieno per viduriuka...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 02 11, 10:23)
apie Masiota esu girdejusi tik labai geru ir tik labai blogu atsiliepimu, ne vieno per viduriuka...

As ir pati esu girdejusi visokiu nuomoniu, doh.gif bet pirmokui manau labai svarbu geras pedagogas thumbup.gif . Norėciau mamyciu nuomones apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas, jos tures rudeni pirmokiukus.
Atsakyti
QUOTE(vesta005 @ 2010 02 11, 11:00)
As ir pati esu girdejusi visokiu nuomoniu,  doh.gif bet pirmokui manau labai svarbu  geras pedagogas  thumbup.gif . Norėciau mamyciu nuomones apie dabartiniu ketvirtoku mokytojas, jos tures rudeni pirmokiukus.

Vat, vat... ir apie pedagogus taip pat esu girdejusi... Na, konkretus atvejis Jums neaktualus, nes tas vaikas jau 5 kl.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 02 11, 11:58)
Vat, vat... ir apie pedagogus taip pat esu girdejusi... Na, konkretus atvejis Jums neaktualus, nes tas vaikas jau 5 kl.

Labai idomu, kuri cia tokia "pedagogė" gun_bandana.gif. Vaikai yra vaikai. yahoo.gif
Tai kaip suprantu dabar ta mokytoja turi pirmokus. Tai mums kaip ir ne prie ko thumbup.gif
Atsakyti