Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jėga @ 2011 02 04, 14:51)
Neįtikėtina blink.gif Juk tau 10-ta arčiau g.gif Žymiai arčiau. Kaip taip gali būt g.gif

Nu jo, bet kadangi ten skaito gatves ir lyginius/nelyginius skaičius... ir dar mano draugė gyvena Tomo g. tai jai irgi priklauso 9 vidurinė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 04 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(Pacankė @ 2011 02 04, 13:49)
Pagal rajoną man Sendvario nepriklauso, man prikauso buvusi 9 vidurinė

Jokios neimu.....
Vakar šnekėjau su viena mama, kuri skambinos į Dacho mokyklą ir šnekėjo su dir, tai sakė kad nenori priimti, jei vaikas  nepriklauso pagal rajoną.....

mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario) doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu schmoll.gif

QUOTE(jėga @ 2011 02 04, 13:51)
Neįtikėtina blink.gif Juk tau 10-ta arčiau g.gif Žymiai arčiau. Kaip taip gali būt g.gif

Pacankei tiek 10 (Sendvario) , tiek 9 (Saulėtekio) lygiai toks pat atstumas. per maps.lt žiūrėjau smile.gif tik kryptis apie 90 laipsnių skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 04 vasario 2011 - 14:07
QUOTE(Lindra @ 2011 02 04, 15:05)
mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario)  doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu  schmoll.gif
Pacankei tiek 10 (Sendvario) , tiek 9 (Saulėtekio) lygiai toks pat atstumas. per maps.lt žiūrėjau smile.gif tik kryptis apie 90 laipsnių skiriasi.

Man abi baisios mokyklos ir jų atstumai ir "viduj"
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 04, 08:38)
Zinau tik tiek, kad kazkada buvo laikoma super gera, bet kaip man pasakojo - ispustas tas gerumas...

Tikrai išpūstas.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 02 04, 14:05)
mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario)  doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu  schmoll.gif

mums irgi jos priklause...bet jau man tai tragedija buvo...tai uzsirasem siaip ne taip i verdene...o dachas is kart pasake, kad nepriima, jei ne tam rajone, svetimu vaiku nepriima, nes netelpa net ju paciu rajono vaika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 02 06, 16:44)
mums irgi jos priklause...bet jau man tai tragedija buvo...tai uzsirasem siaip ne taip i verdene...o dachas is kart pasake, kad nepriima, jei ne tam rajone, svetimu vaiku nepriima, nes netelpa net ju paciu rajono vaika unsure.gif

o taviškis jau yra pirmokas? į kurią mokyklą einat? Verdenę? jei taip - tai pasakok biggrin.gif man pagal darbovietę gali būt, kad priklauso mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 02 06, 18:35)
o taviškis jau yra pirmokas? į kurią mokyklą einat? Verdenę? jei taip - tai pasakok biggrin.gif man pagal darbovietę gali būt, kad priklauso mastau.gif

aga, mes pirmokai verdenei...esam visi patenkinti, aisku priklauso nuo mkytojos, bet mes patenkinti.mes rinkomes mokytoja, aisku nelabai as jos zinojau tik is grupes teveliu kai kuriu, tai rinkausi...nes nezinojau apie mokytoja nieko...bet esu patenkinta, griesta, reikli, bet teisinga...vaikais mokosi noriai, nereikia per prievarta versti i mokykla...sudomina vaikus, informacijos parsinesa sociai...kas domina klausk...
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 02 06, 18:35)

Verdenėj dokumentus priima nuo balandžio 1 d.
Reikia turėti sveikatos paž., gimimo liudijimą ir nuotraukytę smile.gif

Mes galim į Dacho m-klą pretenduot pagal darbovietę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 02 07, 15:46)
Verdenėj dokumentus priima nuo balandžio 1 d.
Reikia turėti sveikatos paž., gimimo liudijimą ir nuotraukytę  smile.gif
Mes galim į Dacho m-klą pretenduot pagal darbovietę  smile.gif

o prašymo iš anksto nepriima? nes jei dokumentų originalus, tai jau turi būt garantuotas, kad ten mokysis.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 02 07, 15:51)
o prašymo iš anksto nepriima? nes jei dokumentų originalus, tai jau turi būt garantuotas, kad ten mokysis.

Bent jau man sakė, kad nepriima jokių prašymų, atvykti tik nuo balandžio 1 d. su dokumentais. Gal ten nuvykus iš karto pasakys, priims ar ne g.gif

Tarkim, Saulėtekio m-kloj sakė, atvykus iškart pasakys priims ar ne smile.gif
Atsakyti
pernai man irgi buvo garbe rinktis mokykla pirmokiukam.labai norejau i ''saulute'',bet ten pasake kad jokiu sansu,tada ''dahas''na per pazystamus atsidurem jos sarasuose,del visa ko buvau uzrasius ir i sendvari<ten be problemu patekom kaip ir i ''mazvyda''.o pasitelkus pazystama visdelto gavom vieta''saulutej'' labai dziaugiausi<nes dar vienas vaikas darzelinukas>visus vienoj vietoj palikau.direktore''saulutes''super,vieta susisiekima irgi labai tiko<na mes is rajono>..deja mokytoja ne....va nuo siandien pabegom is tos mokyklos ir pasirinkom arciau namu ''jaku pradine mokykla''.apie ja nieko negaliu dar pasakyt tik tike kad tai maza pirmoku dabar yra 6.o visoj mokykloj tik 16 vaiku.dirba 2 mokytojos.na kaip seksis parasysiu veliau.o tos kurios renkates mokykla labiau pasidomekit ir apie mokytojas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti