o kas čia keisto , mes pernai irgi užsirašėm sausio 12 dieną ir jau buvo tik keletą vietų likę į norimą klasę
nu jooooo. man sausio mėnesį pasakė, kad jokios informacijos nėra, norit - taip, užrašykit. bet kodėl aš turiu aklai užrašyti prieš tai neišgirdus nieko apie mokyklą.
man pasakė informacija bus žinoma vsario vidury
QUOTE(krika @ 2011 02 01, 10:39)
nu jooooo. man sausio mėnesį pasakė, kad jokios informacijos nėra, norit - taip, užrašykit. bet kodėl aš turiu aklai užrašyti prieš tai neišgirdus nieko apie mokyklą.
neturi gi žinoma ,
mes ėjom pagal sūnaus grupioko mamos rekomendaciją, todėl net nereikėjo labai galvoti, na o jei būčiau galvojus būtume į mokyklą tilpę, bet jau pas ką tai laimės dalykas
dar šovė mintis geriausias lakmusas jei nežinai ką rinktis , ateini rašai prašymą ir klausi , arba net paprašai sąrašų kur į kokią klasę rašytis , ir į kurią klasę daugiausiai užsirašiusių ir vsio, jei žmonės rašėsi matyt žino pas ką
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 01, 08:35)
Man irgi keista, bet taip sake... ( ta, kuri uzrase savo atzala i ta mokykla)
Tai gal čia pas konkrečią mokytoją?
QUOTE(krika @ 2011 02 01, 10:39)
na, jei tau mokytoja nesvarbi, tik mokykla, tada gali neskubėti. Bet jei nori konkrečios mokytojos, patariu labai nedelsti.
QUOTE(Naktibalda @ 2011 02 01, 11:07)
dar šovė mintis geriausias lakmusas jei nežinai ką rinktis , ateini rašai prašymą ir klausi , arba net paprašai sąrašų kur į kokią klasę rašytis , ir į kurią klasę daugiausiai užsirašiusių ir vsio, jei žmonės rašėsi matyt žino pas ką
Labas dienas
štai, kur jūs apie mokyklas diskutuojat
o aš vis į vieną temą įsikandus
gal yra mamyčių, kurių vaikučiai dabar ketvirtokai SENDVARIO mokykloj? ar yra kokių nors atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas?
Pacanke, kokią alternatyvą imat?
štai, kur jūs apie mokyklas diskutuojat
o aš vis į vieną temą įsikandus
gal yra mamyčių, kurių vaikučiai dabar ketvirtokai SENDVARIO mokykloj? ar yra kokių nors atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas?
O gal kuri apie Dacho mokytojas gali pasakyt?
Ar apie pačią m-klos atmosferą?
Ar apie pačią m-klos atmosferą?
QUOTE(*Jura* @ 2011 02 03, 09:35)
mano kolegės vaikai mokosi: vienas kaip tik 4 klasę baiginėja. tai nesiskundžia, tik sako bėda su choreografijos mokytoja - labai muštravoja tuos pradinukus, streso įvaro. o visa kita tai džiaugiasi.
jos vaikas į teatrinę klasę eina, tai gaila, kad papildomos teatro pamokos yra užsienio kalbos pamokų sąskaita.
ir Dache pati mokiausi - mokykla, kaip mokykla
o kas girdėt apie Šaltinėlio pradinę mokyklą/darželį?
QUOTE(Lindra @ 2011 02 03, 22:38)
o kas girdėt apie Šaltinėlio pradinę mokyklą/darželį?
Zinau tik tiek, kad kazkada buvo laikoma super gera, bet kaip man pasakojo - ispustas tas gerumas...
QUOTE(Lindra @ 2011 02 02, 12:25)
Pagal rajoną man Sendvario nepriklauso, man prikauso buvusi 9 vidurinė
Jokios neimu.....
QUOTE(*Jura* @ 2011 02 03, 10:35)
Vakar šnekėjau su viena mama, kuri skambinos į Dacho mokyklą ir šnekėjo su dir, tai sakė kad nenori priimti, jei vaikas nepriklauso pagal rajoną.....
QUOTE(Pacankė @ 2011 02 04, 13:49)
Pagal rajoną man Sendvario nepriklauso, man prikauso buvusi 9 vidurinė
Neįtikėtina Juk tau 10-ta arčiau Žymiai arčiau. Kaip taip gali būt