Kai aš dar mokiaus, vieną korpusą buvom "paskolinę" Mašioto" mokyklai. Atsiliepimai tais laikais apei juos buvo nekokie, bet vaikų lankančių buvo.
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 20, 11:43)
Aš irgi galvoju kokią kuprinę dabar jau nupirkti, juk prieš rugsėjį bus subrangę.
Ačiū, už atsiliepimus. Vis stiprina mano nuomonę leisti į Verdenę.
Ačiū, už atsiliepimus. Vis stiprina mano nuomonę leisti į Verdenę.
na mes pirkom is tu brangiu kupriniu, tai ju kainos nei atpigo, nei pabrango, kokios buvo rugsejo pradzioj ir pries ja, tai liko ir dabar...
mes tikrai patenkinti
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 20, 11:43)
Beje, ten biški per tikėjimo prizmę žiūri į mokslus. Mane, jaučiu, nervuotų.
aš nesikabinėju, tiesiog noriu išsiaiškinti ,nes mano sąraše atsidūrė ir mšioto mokykla. tie mokslai per tikėjimo prizmę kaip pasireiškia?
Naktibalda, turiu klausimą dėl prailgintos grupės Stulpine kadangi jau vėl nebemiegu, tai ieškau nuomonių ir iš pažįstamų ir artimų ir iš čia ir sužinojau iš antrokų tėvelių, kad jie moka 80lt ir būna iki 15.45, kiek klausiau ten susirenka ir pirmokai ir trečiokai. O kodėl jums sakė 250lt?
QUOTE(limma @ 2011 01 20, 12:54)
na mes pirkom is tu brangiu kupriniu, tai ju kainos nei atpigo, nei pabrango, kokios buvo rugsejo pradzioj ir pries ja, tai liko ir dabar...
mes tikrai patenkinti
mes tikrai patenkinti
Mes pirkom iš vidutiniškai brangių (nes brangiosios pagal mane tos, kur apie 500 lt kainuoja ), tai mokėjom mažiau, nei prieš rugsėjį
QUOTE(marmari @ 2011 01 20, 13:21)
Naktibalda, turiu klausimą dėl prailgintos grupės Stulpine kadangi jau vėl nebemiegu, tai ieškau nuomonių ir iš pažįstamų ir artimų ir iš čia ir sužinojau iš antrokų tėvelių, kad jie moka 80lt ir būna iki 15.45, kiek klausiau ten susirenka ir pirmokai ir trečiokai. O kodėl jums sakė 250lt?
tada vadinasi ne viską aš žinau , kuomet pradžioje vyko ta kalba gal mažai vaikų surinko , nes mums sakė priklausys nuo vaikų skaičiaus , bet kaip mus nugąsdino kaina ir mums ne problema vaikas namie, nes pati būnu, tai močiutė kartais atvažiuoja, ir namai arti, tris dienas per savaitę eina į treniruotes taip pat į Stulpiną, tai kažkaip nepadarėm tragedijos ir kaip viskas pasibaigė nežinau , yra tekę kelis kartus pabūti vienam, bet jis jau kuo puikiausiai gali keletą valandų pabūti
Dar del Masioto, matyt direktore nepasikeite ir charakteris jos taip pat... nes iki siol iseda mokytojas kurios jai neitinka...
Krika, Masioto mokykla galima sakyti yra katalikiskos pakraipos (tai ir yra per tikejimo prizme). Ir ta pakraipa stipresne nei kitose mokyklose.
Krika, Masioto mokykla galima sakyti yra katalikiskos pakraipos (tai ir yra per tikejimo prizme). Ir ta pakraipa stipresne nei kitose mokyklose.
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 13:45)
Dar del Masioto, matyt direktore nepasikeite ir charakteris jos taip pat... nes iki siol iseda mokytojas kurios jai neitinka...
na jei išėda blogas mokytojas tai tik pliusas , jei ėda kas jai nepatinka, be jokių pagrindo tada jau niekaip nesuprantu kaip ji dar direktorė
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 13:45)
tai nori pasakyti, kad visos mokytojos yra..... davatkos? nes internetiniame psl. radau tik dvi tikybos mokytojas.
tai jūs man paaiškinkit, matematiką, užsienio kalbą ir kt. dalykus kaip reikia dėstyti per tikėjimo prizmę. atsiptrašau, bet niekaip nesuprantu, dėl to ir klausiu, gal ką ir užknisu. bet aš renku vaikui mokyklą ir noriu sužinoti nuo iki......
girdėjau, kad tai pradžioj buvo labai stirpiai su tikėjimu, dabar, skao, tas burbulas nėr toks išpūstas.
o kad dvi tikybos mokytojos - pamenu ir savo laikais turėjau tikybos pamokas. o kad kažkokios vakaronės, sakykim advento metu būtų, irgi nieko blogo nematau
skaitydmam mokyklos intenretinį psl. supratau kad ji katalikiška yra vien dlė to, kad ji įkurta Lietuvos Krikščionių Demokratų partijos Klaipėdos skyriaus narių ir dekano monsinjoro Jono Gedvilo iniciatyva. ir viskas - daugiau apie tikėjimą nei žodžio. o manau jei ji tikrai katalikiška, tai ir tam psl. atsispindėtų kiekviename sakiny ar netgi vizualiai.
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 20, 13:50)
na jei išėda blogas mokytojas tai tik pliusas , jei ėda kas jai nepatinka, be jokių pagrindo tada jau niekaip nesuprantu kaip ji dar direktorė
šiais laikais, tėvai daug ką gali
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 13:54)
tada galima konstatuoti, kad visiems tėvams direktorė gera
šiaip išsirinkti mokyklą yra sunku, man iš vis geriausiai kaip mūsų laikais, pagal savo rajoną ir niekas ten nesirinko kam papuolė kas tas ir buvo gerai , dabar pasižiūrėjau mano baigta mokykla ne aukščiausiuose reitinguose, bet tikrai gera, labai tvarkinga mokykla, drąsiai leisčiau savo vaiką ten be jokių abejonių, tik vat, kad ji kaune
siais laikais galima visus dalykus integruoti, pvz. vieni vaikai skaiciuoja obuolius, o kiti angeliukus... na, cia tik juokas P.S. pas mus mokykloje tik viena tikybos mokytoja (kiek zinau), o paziurejus i mokytoju sarasa randu tik dorinio ugdymo mokytoja.
Papildyta:
ne tiek daug, kiek noretusi, deja
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 13:54)
šiais laikais, tėvai daug ką gali
ne tiek daug, kiek noretusi, deja
QUOTE(Dilma @ 2011 01 20, 14:22)
Mes pirkom iš vidutiniškai brangių (nes brangiosios pagal mane tos, kur apie 500 lt kainuoja ), tai mokėjom mažiau, nei prieš rugsėjį
kiek per pusę? . Nes nu tada reik žūrėt....o jos sunkios? kaip atrodo?