Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ramunėle, manoji į mokyklą eina su broliu (dažniausiai), bet pareina visada viena. Kasryt tikrinu ar pasiėmė raktą. Mokytis jai nesunku, nors išėjo į mokyklą dar neskaitydama. Kai mokytoja pradėjo skaitantiems vaikams dalinti 3 vadovėlius, tai ji irgi nusprendė įrodyti (mokytojai), kad verta (mano nuostabai staiga pradėjo skaityti). Dabar eina į biblioteką ir ima knygutes skaitymui (tikslas perskaityti iki nurodyto laiko irgi skatina). Kai reikia išmokti tekstą skaityti, tai jau mokinamės su intonacija, sustoti ten kur reikia, kiek išlaikyti kablelį, kiek tašką... biggrin.gif Padėti nereikėtų, bet labai nori parodyti ką moka, todėl kartais "padedu".
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 10:06)
ČiČi, vot ir sakau, "nekokios reputacijos mokykla" , "nekokios mokytojos" - į tai pradėjau žiūrėti pro pirštus - prašom faktų  4u.gif

Buvo situacija, kai direktorė specialiai neformavo 11 klasės, nes tėvai buvo nepaklusnūs...

P.S. jei rinkčiausi aš vietoj tavęs - tai "Smeltės" arba Mašioto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 20 sausio 2011 - 10:36
vadinasi sena istorija, nes dabar radau info kad iki 8 klasių
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 10:34)
vadinasi sena istorija, nes dabar radau info kad iki 8 klasių

tai tada buvo vidurine...
Dar buvo istorija ir prieš 5 m., kai tėvai kovojo, kad paliktų mokytoją, kuri mokino pirmoje klasėje, o ne skirtų pensininę... Protestas buvo toks, kad rugsejo 1 nebuvo nė vieno tos klasės antroko...
Atsakyti
Kas del masioto (jei ten dar direktore is g raides, pamirsau tiksliai ax.gif ), tai as ten lankiau nepilnus 2 metus. Direktores tikrai labai savitas vadovavimo stilius. Jei jai patikai, tai jos net nesijaus, bet jei uzkliuvai, tai es del menkniekiu. Labai krypsta i asmeniskumus. Jei nepatinka tevai - tai atsiliepia ir ant vaiko. Aisku as lankiau pries n metu ja, taciau labai nemalonus prisiminimai is tos mokyklos. Pradejau kai ja tik pastate. As pradzioj uzkliuvau del to, kad pasisiuvau uniformai ilga sijona (pradejau nuo 8 klases). Buvau storulka ir labai kompleksavau del tu trumpu sijonu. Taisykles buvo, kad ne auksciau kaip 10 cm virs keliu ir viskas. Nuo to ir prasidejo. O tada, tai iskirpte per didele, tai dar kas nors. Labai jautesi net tai, kad ji ir mokytojas skirste i patinkancias jai ir ne. Net as, astuntoke, ta labai gerai jauciau.
Savo dicki jau uzrasiau i Mazvyda, pas mokytoja Dalia tongue.gif tikiuosi viskas bus neblogai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 08:55)

O del bureliu - pas mus mokykloje pirmokams nelabai koks pasirinkimas  ax.gif  nors gal cia mano merginos charakteris toks... Tiesa, pasakius ji niekur nenorejo eiti, net i mokykla... Na, bet i chora dabar eina ir patenkinta, kad "priverciau"  biggrin.gif

pas mus irgi būrelių skurdoka mažiukams deja verysad.gif

QUOTE(mama2004 @ 2011 01 20, 10:40)
Kas del masioto (jei ten dar direktore is g raides, pamirsau tiksliai  ax.gif ),

kažkaip maniau, kad dabar tokie dalykai tik iš praeities, bet jei taip yra tai žiauru doh.gif , juk žuvis genda nuo galvos...ar ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 20, 11:46)
kažkaip maniau, kad dabar tokie dalykai tik iš praeities, bet jei taip yra tai žiauru  doh.gif , juk žuvis genda nuo galvos...ar ne taip  g.gif

Na, tai buvo pries kokius 8 metus lotuliukas.gif tai gal ir direktore pasikeite arba apsislifavo. Tada bande ivedinet juk tvarka ir taisykles. Prisimenu tik pradejus lankyti tos svarios sienos ir tvarka aplink labai teigiamai nuteike, bet palankius ilgiau koktu dares. Begom parbegau atgal i savo senute, chaotiska Vyturio mokykla. Va is ten mazai blogu prisiminimu. Nors sako ir ten daug kas labai stipriai pasikeite
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2011 01 20, 10:40)
Kas del masioto (jei ten dar direktore is g raides, pamirsau tiksliai  ax.gif ), tai as ten lankiau nepilnus 2 metus. Pradejau kai ja tik pastate.

QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 20, 10:46)
kažkaip maniau, kad dabar tokie dalykai tik iš praeities, bet jei taip yra tai žiauru  doh.gif , juk žuvis genda nuo galvos...ar ne taip  g.gif

mokykla ten kur dabar yra, pradėjo veikti 1998. mama2004 pasakoja prieš 11 metų vyskusius įvykius.
man atsiliepimai buvo pasakyti net apie direktorę teigiami.

taip, kad....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 11:57)
taip, kad....

Kiekvienas renkames pagal save ir pagal savo vaikus 4u.gif Savo patirti as pritaikau savo seimai ir galiu tik pasiulyti kitai, nereikia purkstauti lotuliukas.gif Viskas su jumoru - nepradedam cia del mokyklu pestis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 20 sausio 2011 - 11:17
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 01 20, 08:51)

Skirgita, o i kokia mokykla einat?

mašiotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2011 01 20, 11:15)
Kiekvienas renkames pagal save ir pagal savo vaikus  4u.gif Savo patirti as pritaikau savo seimai ir galiu tik pasiulyti kitai, nereikia purkstauti  lotuliukas.gif Viskas su jumoru - nepradedam cia del mokyklu pestis  drinks_cheers.gif

niekas nepurkštauja, o kai renkiesi mokyklą, nori vadovautis faktais - ačiū už savo patirties pasidalijimą 4u.gif

ir nesipešu - sudėliojau datas į vietas ir gavosi, kad istorija sena, ir tikiuosi, direktorė per tiek laiko savo kampus apsišlifavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 19, 23:55)
Manau, kad per tiek laiko pasikeitė. biggrin.gif

na dičkio pirmoji mokytoja tikrai dirba smile.gif

QUOTE(krika @ 2011 01 20, 08:39)
mastau.gif o tai pradinėse klasėse ne viena mokytoja būna? aš maniau kad viena, tai kaip gali pirmoką mokyti "tos pačios mokytojos" (daugiskaita)  g.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 08:55)
bet manau, kad ne ta norejo pasakyti  smile.gif  o tai, kad yra kelios pirmos klases ir gali sutapti taip, kad ne viena is busimu pirmoku mokytoju nepatinka...
As i Masiota neleidau del direktores, nepatinka man jos vadovavimo budas, bet cia tik mano nuomone...

va ta mintis kurią aš norėjua pasakyt.

tiesiog, gal man mašiotas kelia nekokius prisiminimus, todėl mažojo ten ir neleisiu, nors mokykla kone kieme. va vyro dukra eina ton mokyklon, tai visai neblogai, bet turėjo tikrai superinę pirmąją mokytoją, va ją rinkčiaus, net nepasydama požiūrio į mokyklą.

o dabar ir pati esu dideliuose svarstymuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 16:16)

man tai kyla noras bėgti jau šiandien ir pirkt sąsiuvinius..žinau kad nesąmonė biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi galvoju kokią kuprinę dabar jau nupirkti, juk prieš rugsėjį bus subrangę.

QUOTE(Pacankė @ 2011 01 18, 16:20)
Sprendžiant pagal tuos etapus, aš žiūriu į save ir galvoju, va motin, senyn eini...o per tuos vaikus ir žilt pradėsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip galvojau, kai pirmąjį vaiką pirmą dieną į daržą vedžiau, paskui kai mažąją, o dabar pagalvojus apie rugsėjo 1-ą šių metų pagaugais nueina nugara. Jo bėga laikas.

QUOTE(limma @ 2011 01 19, 11:36)
mes irgi einam i ta pacia mokykla...ir prisidedu pri mamu atsiliepimu, kad esu patenkinta viskuo thumbup.gif toks jausmas kad is vienos klases butume...viskas tenkina ri viskas thumbup.gif

Ačiū, už atsiliepimus. Vis stiprina mano nuomonę leisti į Verdenę.

QUOTE(krika @ 2011 01 19, 14:32)
vyresnėse klasėse aš iš namų išeidavau, kai išgirsdavau skambutį į pamokas  lotuliukas.gif

Aha, gerai, kad prie pat mokyklos gyvenai. tskant tiesiai iš įėjimo į mokyklos duris. biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:42)
Nu va, 3 metai ir dar neapkarto tongue.gif Ryte vistiek važiuojam į darbus ton pusėn, nesunku pavežt. O grįžinėt patys nuo 5 klasės galės. Jei man važinėt apkars... cool.gif

5 klasėj nebepriprašysi kartu važiuoti...
Aš tai į mokyklą pati vežiosiu, nes į darbą į tą pusę vistiek važiuoju. Rugsėjį jau užsurašiau atostogų, kad pamokinti kaip grįžti iki močiutės. Po darbo iš močiutės pasiimsiu. Dar pusseserę turim didelę, kuri pažadėjo kartais parsivesti. Žodžiu, kaip nors.

Vis gi, manau reikia biški savarankiškumo skiepyti.

QUOTE(krika @ 2011 01 19, 18:42)
kokie atsiliepimai apie Mašioto mokyklą? pagrįsti atsiliepimai  biggrin.gif

Turėjau pažįstamą mokytoją, kuri ten dirbo. Iš darbo dėl direktorės išėjo... blink.gif
Beje, ten biški per tikėjimo prizmę žiūri į mokslus. Mane, jaučiu, nervuotų. g.gif
Atsakyti