skirgita, išsamiau prašau
QUOTE(skirgita @ 2011 01 19, 20:44)
Na nesakyk. Yra ir ,
va ir aš norėčiau sužinot
nes šį rudenį ima tos pačios mokytojos, kurios mokė ir mano dičkį, kaip sutampa metai tai.... nebent kokių naujų mokytojų pakitę nesidomėjau
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 15:31)
"tobulėja" jaunoji karta , "tobulėja"...
Tai jau tikrai. O ir mes suaugę, mums daug kas kitaip atrodo.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 15:52)
O dėl to auklėjimo šeimoje...negaliu nesutikt,kad tai svarbu,bet
Neseniai buvo viena laida per TV, kur kalbėjo protingas žmogus, kad tėvai privalo rūpintis, ką veikia jų vaikai namie, kad kompiuteris turi būti bendro naudojimo kambary, kad tėvai matytų, kas ir kaip, kad tėvai turi domėtis, kur ir su kuo vaikai laiką leidžia. tai buvo tiek pasipiktinusių tėvų skambučių, kad va, jie dirba, užsiėmę, neturi laiko...
Kyla klausimas. kas yra tada vaikas? Daikats, kurį įsigyjame? Augalas, kurį reikia tik kartais palaistyti ir nuskabyti apdžiūvusius lapus?
Retorinis klausimas.
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 13:04)
kai vaikas nezino, kaip namo pareiti...
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 13:57)
geriausiai turbūt privačioje , kaip šiltnamyje turbūt jie ten gyvena
Abejoju.
QUOTE(krika @ 2011 01 19, 14:03)
ne mokykla, nemeluoja, ane, ji gali tiesos nesakyti
Mokykla dar gali ir nežinoti, kokia bus situacija kitą rudenį ir kaip švietimui sušvies.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 19, 16:31)
kaži po pamokų dar būna gal būrelių kokių pačioj mokykloj?
Visada būna ir labai platus pasirinkimas, ir nemokamai.
QUOTE(Linaiva @ 2011 01 19, 22:21)
nes šį rudenį ima tos pačios mokytojos, kurios mokė ir mano dičkį, kaip sutampa metai tai.... nebent kokių naujų mokytojų pakitę nesidomėjau
Manau, kad per tiek laiko pasikeitė.
QUOTE(Linaiva @ 2011 01 19, 22:21)
va ir aš norėčiau sužinot
o tai pradinėse klasėse ne viena mokytoja būna? aš maniau kad viena, tai kaip gali pirmoką mokyti "tos pačios mokytojos" (daugiskaita)
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 09:39)
o tai pradinėse klasėse ne viena mokytoja būna? aš maniau kad viena, tai kaip gali pirmoką mokyti "tos pačios mokytojos" (daugiskaita)
Užsienio kalbą, choreografiją, muziką, tikybą moko to dalyko mokytojai
QUOTE(Ciuple @ 2011 01 20, 08:48)
Užsienio kalbą, choreografiją, muziką, tikybą moko to dalyko mokytojai
na iš šių išvardintų, manau, svarbiausia užsienio kalbos mokytoja
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 08:50)
na iš šių išvardintų, manau, svarbiausia užsienio kalbos mokytoja
nea, pvz. manoji nenori eiti i choriografija, nes nepatinka "maestro"... bet manau, kad ne ta norejo pasakyti o tai, kad yra kelios pirmos klases ir gali sutapti taip, kad ne viena is busimu pirmoku mokytoju nepatinka...
As i Masiota neleidau del direktores, nepatinka man jos vadovavimo budas, bet cia tik mano nuomone...
O del bureliu - pas mus mokykloje pirmokams nelabai koks pasirinkimas nors gal cia mano merginos charakteris toks... Tiesa, pasakius ji niekur nenorejo eiti, net i mokykla... Na, bet i chora dabar eina ir patenkinta, kad "priverciau"
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 08:55)
As i Masiota neleidau del direktores, nepatinka man jos vadovavimo budas, bet cia tik mano nuomone...
kuom pasireiškia?
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 09:40)
kuom pasireiškia?
Nesidomejau ar ta pati... Na, daug istoriju girdejau ir tiek... nenoreciau cia pletku skleisti...
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 11:49)
Pasakojau pernykštę savo pirmoko situaciją. Savo vaiką į mokyklą vežu/parsivežu, bet vienąsyk užteko 5-10 min pavėluot atvažiuot ir vaiko neberadau... Klasiokus sutikau, klasės mokytoją, bet saviškio Po 4 val atrado svetimi žmonės prie Jakų žiedo... Gerai, kad viskas laimingai...
bože bože.....
QUOTE(Ciuple @ 2011 01 19, 16:32)
O man idealiausia, kai mokykla kuo arčiau mamytės darbo
Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo
Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo
svajonė......
sveikos...pas mus situacija tokia...einam i Gedminu pagrindine .Dabar jau pradejo mano mergina ir viena pareidineti namo.Yra gatve, yra sviesoforas,tad mokinam pereidineti.Ryte tevelis nuveza. O pasitikdavo mociute.Dabar toks pereinamasis etapas-sekem uz namo uzeje ,kaip jin eina.ir t.t.Nu vat norim ismokyti,kad pati moketu pareiti namo.nes juk visokiu situaciju gali buti,kad negales jos pasitikt,ir pan.Zinot, drebu ir bijau, kaip jin ta gatve pereina, kad kokiu beprociu nesutiktu pakeliui. Nu ,bet kazkaip bandom ,adaptuojames.visose seimose skirtingos situacijos su darbais, laisvu grafiku ir artimuju pagalba.
Skirgita, o i kokia mokykla einat?
CiCi- kaip tavo mergina mokykloj?
sakykit mielosios,kaip suzadinti mano pirmokei nora skaityti. Skaitome, bet sunkokai...ir kai reikia tekstus mokytis skaityti...derimes kaip turguje...reikia-nereikia, noriu- nenoriu.... niu man jau biskuliuka stogas vaziuoja...
Skirgita, o i kokia mokykla einat?
CiCi- kaip tavo mergina mokykloj?
sakykit mielosios,kaip suzadinti mano pirmokei nora skaityti. Skaitome, bet sunkokai...ir kai reikia tekstus mokytis skaityti...derimes kaip turguje...reikia-nereikia, noriu- nenoriu.... niu man jau biskuliuka stogas vaziuoja...
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 01 20, 09:51)
mes darželyje skaitom. tiklsiau jau namie, pasiima pasaką ir sesei skaito. nei karto nesakiau "imk ir skaityk" viską pati. labai noriu, kad neperdegtų
ČiČi, vot ir sakau, "nekokios reputacijos mokykla" , "nekokios mokytojos" - į tai pradėjau žiūrėti pro pirštus - prašom faktų