Dabar galvoju gal aš ne taip supratau ir pavaduotoja nedasakė ar aš neišgirdau gal ta prailginta tik soc remtiniems bet kad ji minėjo visiems...
pritariu jėgai,aš ir manau,kad yra amžius iki kurio dar turi būt tėvų priežiūra.Net jei mūsų mokykla netoli ir gatvė rami,ale vistiek aš planuoju jį vest parsivest iki tam tikro laiko.O beje prailgintos tikrai nemažai kainuoja,daug mokyklų ta pati politika,jei susirenka vaikų pakankamai tada būna grupė,jei ne tai ne.O suma susidaro susidaro
kaži po pamokų dar būna gal būrelių kokių pačioj mokykloj?
krika o tu nebuvai dar nei vienoj mokykloj?reiks dėliot pliusus minusus matyt o versmė gi nėr irgi toli nuo smeltės ir gatvė jų neskiria jokia tik aišku ryte kur kėblint iki smeltės ir kur iki versmės kokį šaltą tamsų žiemos rytą aišku tada jau pasijus
o šeip pvz kaip jėgos atvejis,kad vaiką vežioja pirmyn atgal,tai man visai patinka,ale visad kažkaip sureguliuotai viskas Nelabai gali šlitinėtis kažkur nes mamytė jau laukia kieme.Mano vyras kai dar nebuvo vyras gyveno labai toli nuo mokyklos,tai jį vežiodavo.Tai kai mes šlitinėdavom po kiemus su klasiokais jis saugiai namie tupėjo,jam tai nepatiko aišku,bet jis niekad neįsiveldavo į jokias nesąmones kuom mamai ne puiku
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 19, 16:31)
Dabar galvoju gal aš ne taip supratau ir pavaduotoja nedasakė ar aš neišgirdau gal ta prailginta tik soc remtiniems bet kad ji minėjo visiems...
pritariu jėgai,aš ir manau,kad yra amžius iki kurio dar turi būt tėvų priežiūra.Net jei mūsų mokykla netoli ir gatvė rami,ale vistiek aš planuoju jį vest parsivest iki tam tikro laiko.O beje prailgintos tikrai nemažai kainuoja,daug mokyklų ta pati politika,jei susirenka vaikų pakankamai tada būna grupė,jei ne tai ne.O suma susidaro susidaro
krika o tu nebuvai dar nei vienoj mokykloj?reiks dėliot pliusus minusus matyt o versmė gi nėr irgi toli nuo smeltės ir gatvė jų neskiria jokia tik aišku ryte kur kėblint iki smeltės ir kur iki versmės kokį šaltą tamsų žiemos rytą aišku tada jau pasijus
o šeip pvz kaip jėgos atvejis,kad vaiką vežioja pirmyn atgal,tai man visai patinka,ale visad kažkaip sureguliuotai viskas Nelabai gali šlitinėtis kažkur nes mamytė jau laukia kieme.Mano vyras kai dar nebuvo vyras gyveno labai toli nuo mokyklos,tai jį vežiodavo.Tai kai mes šlitinėdavom po kiemus su klasiokais jis saugiai namie tupėjo,jam tai nepatiko aišku,bet jis niekad neįsiveldavo į jokias nesąmones kuom mamai ne puiku
ne mokyklose dar nebuvau. kalbėjau telefonu. info dar jokios. vasario mėnesį planuoju jau "apsiuostyti"
o ar į Smeltę, ar į Versmę, mums reikės vis tiek pereiti Smiltelės gatvę.
aš į mokyklą, kaip jau minėjau, eidavau su skambučiu, grįždavau irgi tiesiai namo, nes per aplinkui nebūdavo kaip
Na as vaika i mokykla nevedziojau, bet pirma men, kol maniskis nepriprato, mokejau pinigus berniukui kaimynui, kad pries mokykla uzeitu pas mane ir nuvestu sunu i klase. Atgal jau vaikas ejo pats.
QUOTE(Ciuple @ 2011 01 19, 15:32)
O man idealiausia, kai mokykla kuo arčiau mamytės darbo
Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo
Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo
O jie tie būreliai ar muzikos mokykla visai kitame gale, nei mamytės darbas? Tada vėl trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių...
QUOTE(Dilma @ 2011 01 19, 18:40)
O jie tie būreliai ar muzikos mokykla visai kitame gale, nei mamytės darbas? Tada vėl trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių...
Tai ir rašau, kad "man idealiausia"
kokie atsiliepimai apie Mašioto mokyklą? pagrįsti atsiliepimai
QUOTE(krika @ 2011 01 19, 18:42)
kokie atsiliepimai apie Mašioto mokyklą? pagrįsti atsiliepimai
Kitiems mokslo metams, Linaivos žiniomis, labai ne kokie
aš šiandien išgirdau, kad ji stipresnė nei smiltelės. o ir prašiau rimtų argumentų
QUOTE(krika @ 2011 01 19, 16:50)
o ar į Smeltę, ar į Versmę, mums reikės vis tiek pereiti Smiltelės gatvę.
O tarp tų mokyklų yra prūdas. Viensyk mano vaikai dar maži buvo, vežime vežiojami, tai vaikščiojau žiemą aplink. Žiūriu gi, pasipylė būrelis vaikų pradinukų ir... ant to užšąlusio prūdo. Bet gal nešalta žiema buvo, ar tai pavasariop, kad jie ten sulipę ledą batais daužė. Nu ir įsmuko vienas iki pažastų... su visais drabužiais, su kuprine ant pečių Gerai, kad pro šalį ėjo didesni bernai, sukibę ir ištraukė...
Oi, negąsdinu, nea... Nu bet būna ir taip, o ką darysi. Vaikai yra vaikai
žinau, Jėga, žinau. aš ir dabar neleidžiu ant ledo lipti
sakau, gal mokytoją į namus kviesti?
sakau, gal mokytoją į namus kviesti?
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 19, 09:09)
kurią gatvę tektų pereit vaikui?tą didžiąją link bigo?tada bijočiau kaka ta gatvė.Dėl prailgintų nieko tiksliai nežinau dar,man tik pavaduotoja sakė,kad jei nieks nepasikeis(?) bus grupė nemokama iki 15val,sakė visiems
o mano nebeina,bandžiau leist(į lauką)bet po kai kurių įvykių nusprendžiau neberizikuot.Mano nervai silpni ir nors namai šalia ir gatvė nedidukė,bijau aš jį vieną paleist ir vsio.Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų Vienas pareis,vienas pusę dienos namie sėdės,man dar toks variantas nepriimtinas.Reiks parsivežt,ar tėtis į darbą nusiveš,nežinau arba aš dirbsiu pusę etato.
Papildyta:
normalus tavo nerimas čiunčia,bet reik žiūrėt pozityviai ir tikėtis,kad tu ir tavo vaikai nesusidurs su tokiais įvykiais,kas belieka
o mano nebeina,bandžiau leist(į lauką)bet po kai kurių įvykių nusprendžiau neberizikuot.Mano nervai silpni ir nors namai šalia ir gatvė nedidukė,bijau aš jį vieną paleist ir vsio.Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų Vienas pareis,vienas pusę dienos namie sėdės,man dar toks variantas nepriimtinas.Reiks parsivežt,ar tėtis į darbą nusiveš,nežinau arba aš dirbsiu pusę etato.
Papildyta:
normalus tavo nerimas čiunčia,bet reik žiūrėt pozityviai ir tikėtis,kad tu ir tavo vaikai nesusidurs su tokiais įvykiais,kas belieka
QUOTE(Dilma @ 2011 01 19, 18:36)
Kitiems mokslo metams, Linaivos žiniomis, labai ne kokie
Na nesakyk. Yra ir ,