Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As ne ta turiu omeny, sakydama, kad 7 ar 1 km pareiti namo...

Del prieziuros - kiekviena seima issirenka sau priimtiniausia varianta.
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 13:57)
beje kaip pagalvoji, kad vaikas vos ne 7 iš namų turėtų išeiti jei toliau važiuoti kažkur tai mane purto vien pagalvojus, šalta, tamsu, nu man kažkaip niekaip nesiriša prestižinė mokykla ir toks "komfortas" , dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gerai. išsiaiškinau jūsų pagalba apie prailgintas grupes. o jei apsižiūrėdama mokyklas man "guldys galvą" kad, taip, prailginta grupė bus, o paskui žiūrėk realiai nesurenka vaikų arba mokėk kaip už darželį mėnesinį mokestį - kas kaltas? g.gif ar aš, kad patikli, ar mokykla kad melavo g.gif ne mokykla, nemeluoja, ane, ji gali tiesos nesakyti smile.gif g.gif
Atsakyti
pas mus per pirmaji susirinkima, tai kur buvo berods birzelio pradzioj, iskart pasake, bus prailginta jei vaiku susirinks, ir ji bus mokama...gali but ir mazai vaiku jei tevai labai pageidaus, bet tada gausis apie 200lt menesiui...ir per susirinkima buvo kaip ir daug norinciu, bet paliko rugsejo menesi realiai nelabai daug, ir moka berods apie 150lt menesiu uz 3 valandas...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 13:57)
dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris  wub.gif

Per 15 min susisukat? bigsmile.gif Mums mažiausiai 45 reik, nuo atsikėlimo iki išėjimo pro duris doh.gif Ir iki mokyklos per 15-20 min nuvažiuojam. Šiltai, patogiai, nuo durų iki durų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:20)
Per 15 min susisukat? bigsmile.gif Mums mažiausiai 45 reik, nuo atsikėlimo iki išėjimo pro duris doh.gif Ir iki mokyklos per 15-20 min nuvažiuojam. Šiltai, patogiai, nuo durų iki durų ax.gif

aha , tiksliau aš net nesisuku vyras su dičkiu sukasi, jis atsikelia anksčiau padaro pusrytukus, tam belieka tik atsikelti į vonią ir prie stalo biggrin.gif , kartais girdžiu,kad paskubėtų, bet nieko čia blogiausiu atveju prieš 5 min galima išeiti hihihi.gif , šiaip kaip suprantu turi galimybę vežioti nuo durų iki durų, pasiimti kada reikia, tai tamsta visuomet kaip suprantu esi budėjimo padėtyje tai toks modelis yra idealus, bet ne visi turi tokias galimybes, mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir nesiūlau visiems vaikus vežiot, juolab, jei ta mokykla visai kieme. Bet ne kiekvieno namo kieme mokykla yra, ane. Su mūsų tempais ir iki artimiausios reikėtų 15-20 minučių pėsčiomis nueit. Taip kad laike nėr skirtumo smile.gif
Atsakyti
vyresnėse klasėse aš iš namų išeidavau, kai išgirsdavau skambutį į pamokas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:30)
Aš ir nesiūlau visiems vaikus vežiot, juolab, jei ta mokykla visai kieme. Bet ne kiekvieno namo kieme mokykla yra, ane. Su mūsų tempais ir iki artimiausios reikėtų 15-20 minučių pėsčiomis nueit. Taip kad laike nėr skirtumo smile.gif

teisybė, bet sakykim mano manymu taip, jei negalėsi vežioti visuomet ir pasiimti vaiko, tai tada reikia rinktis mokyklą artimiausią nuo namų, nes , net ir pati geriausia mokykla toli nuo namų gali apkarsti doh.gif , dažnai rytais pasidžiaugiu,kad nesudurniavau ir visgi leidau arti namų, o ar ilgai džiaugsiuosi tai pagyvensim pamatysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 14:33)
net ir pati geriausia mokykla toli nuo namų gali apkarsti 

Nu va, 3 metai ir dar neapkarto tongue.gif Ryte vistiek važiuojam į darbus ton pusėn, nesunku pavežt. O grįžinėt patys nuo 5 klasės galės. Jei man važinėt apkars... cool.gif

Aišku, jei mokykla būtų visai ne pakeliui ar kitam miesto gale, kaži, ar būčiau ją pasirinkus. Ieškočiau kitų sprendimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 19 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:42)
Nu va, 3 metai ir dar neapkarto tongue.gif Ryte vistiek važiuojam į darbus ton pusėn, nesunku pavežt. O grįžinėt patys nuo 5 klasės galės. Jei man važinėt apkars... cool.gif

Aišku, jei mokykla būtų visai ne pakeliui ar kitam miesto gale, kaži, ar būčiau ją pasirinkus. Ieškočiau kitų sprendimų.

na mes jau pasirinkome ir abi tą padarėme teisingai, labiau aktualu tiems kas dar renkasi mokyklas, todėl galbūt yra momentų apie kuriuos dabar nepagalvoja mamos biggrin.gif
Atsakyti
O man idealiausia, kai mokykla kuo arčiau mamytės darbo smile.gif

Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 01 19, 15:32)
O man idealiausia, kai mokykla kuo arčiau mamytės darbo smile.gif

Ryte: patogu važiuoti drauge automobiliu.
Po pamokų: palieki sunkią kuprinę pas mamą darbe ir, pačiupęs lengvą tašiuką, skuodi į būrelius (turbūt retas vaikas užauga be būrelių, muzikos mokyklos ar šokių repeticijų, kurie vyksta ne mokyklos teritorijoje...)
Vakare: grįždama iš darbo, mama parveža namo  smile.gif

Va, dar vienas receptas biggrin.gif deja, mano atveju neimanomas biggrin.gif
Atsakyti