Vienos lauke nesu palikus....bijau, dar kai tokia vieta....visur didelis "judėjimas", nežinau kaip čia bus....
Prašymas priduotas, dabar lauksim stojimo ir tada rezultatų.....daba kolkas rami, bet va už poros men pradės kinkos drebėt.....
Tik neparodykit vaikams, kad bijot
Toks jausmas, kad as viena nieko nebijau Bijau ir as, bet manieji atsargus, o musu kiemas visada pilnas vaiku...
Toks jausmas, kad as viena nieko nebijau Bijau ir as, bet manieji atsargus, o musu kiemas visada pilnas vaiku...
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 08:35)
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...
Vienas dalykas, jei ta mokykla beveik kieme, kitas - jei kiek toliau ir reik judrią gatvę pereit.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 19, 09:09)
Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų
Būtent
Pasakojau pernykštę savo pirmoko situaciją. Savo vaiką į mokyklą vežu/parsivežu, bet vienąsyk užteko 5-10 min pavėluot atvažiuot ir vaiko neberadau... Klasiokus sutikau, klasės mokytoją, bet saviškio Po 4 val atrado svetimi žmonės prie Jakų žiedo... Gerai, kad viskas laimingai...
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 10:49)
Pasakojau pernykštę savo pirmoko situaciją. Savo vaiką į mokyklą vežu/parsivežu, bet vienąsyk užteko 5-10 min pavėluot atvažiuot ir vaiko neberadau... Klasiokus sutikau, klasės mokytoją, bet saviškio Po 4 val atrado svetimi žmonės prie Jakų žiedo... Gerai, kad viskas laimingai...
vakar šitą istoriją kaip tik prisiminiau
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 13, 19:33)
Beje, mamytes,kurios išleido į Verdenę 2010 rudenį - nieko neberašo. Kaži kaip vaikiukams sekasi ten?
QUOTE(banguze @ 2011 01 13, 21:01)
Mano pirmokas pradėjo eit į šią mokyklą, blogo negaliu nieko pasakyt, mokymosi rezultatai mane tenkina.
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 01 14, 19:03)
Sveiki, mes pirmokai, labai patinka dukrai lankyti sia mokykla, mokytoja
mes irgi einam i ta pacia mokykla...ir prisidedu pri mamu atsiliepimu, kad esu patenkinta viskuo toks jausmas kad is vienos klases butume...viskas tenkina ri viskas
dėl prailgintos grupės taip, šiaip ji soc remtiniems vaikams, o mūsų mokykloje rinko prailgintą dar ir kitiems vaikams, tai kaina būtų buvus pagal vaikų skaičių susirinko tiek, kad už tas kelias valandas būtų reikėję mokėti 250lt atrodo, na ir žinoma jau tokių piniguočių neatsirado Manau visos mokyklos renka ir tas mokamas prailgintas grupes, bet kaip susidaro nedaug vaikų, ir paskaičiuoja kainą tai daugeliui atšoka fantazija , pvz man tai yra per brangu už tas kelias valandas mokėti, aš geriau jau kokį būrelį dar apsiimčiau lankyti
na mūsų mokykla mums beveik kieme, pats nueina, pats pareina, ten taip pat ir treniruotės, kažkaip džiaugiuosi visgi šiai dienai ,kad nepasirinkome toli mokyklos dėl mūsiškės "ale blogumo" , kadangi mokytoja esam labai patenkinti tai nesiskundžiu, o paskui matysim kaip sakoma neforsuoju pagyvensim pamatysim
na mūsų mokykla mums beveik kieme, pats nueina, pats pareina, ten taip pat ir treniruotės, kažkaip džiaugiuosi visgi šiai dienai ,kad nepasirinkome toli mokyklos dėl mūsiškės "ale blogumo" , kadangi mokytoja esam labai patenkinti tai nesiskundžiu, o paskui matysim kaip sakoma neforsuoju pagyvensim pamatysim
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 14:46)
dėl prailgintos grupės taip, šiaip ji soc remtiniems vaikams, o mūsų mokykloje rinko prailgintą dar ir kitiems vaikams, tai kaina būtų buvus pagal vaikų skaičių susirinko tiek, kad už tas kelias valandas būtų reikėję mokėti 250lt atrodo, na ir žinoma jau tokių piniguočių neatsirado Manau visos mokyklos renka ir tas mokamas prailgintas grupes, bet kaip susidaro nedaug vaikų, ir paskaičiuoja kainą tai daugeliui atšoka fantazija , pvz man tai yra per brangu už tas kelias valandas mokėti, aš geriau jau kokį būrelį dar apsiimčiau lankyti
Ačiū, ir vėl nemiegosiu naktim
Jau buvau rami, kad ta prailginta bus, o čia va kokia politika Tai kur jis dėsis nuo pietų iki vėlyvo vakaro vienas
ir niekaip neapsisprendžiu ar rinktis Stulpino, kuris žymiai arčiau namų, ar Vyturio, kur tektų pakeliauti
Nieko nesuprantu del grupiu, nejaugi mokykla pati sprendzia... Pas mus taip - jei butu susirinke mazai vaiku kaina butu buvusi 120 lt, jei daugiau - 80 lt. Soc. remtiniems nemokamai, bet jei jie eina - prisiskaiciuoja, kaip lankantys... tokiu atveju gaunasi mazesnis mokestis tiems kitiems. Taigi, mes mokame 80 lt ir vaikas buna iki 16 val. Grupe lankome todel, kad nelabai nori viena buti namie, o be to, kad neprasedetu visa diena prie televizoriaus.
Papildyta:
tada rinkites Vyturi
Papildyta:
Prisimenu ir zinoma, gerai, kad viskas gerai... bet as darau isvada, kad nera gerai, kai vaikas nezino, kaip namo pareiti...
Papildyta:
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 12:58)
Jau buvau rami, kad ta prailginta bus, o čia va kokia politika Tai kur jis dėsis nuo pietų iki vėlyvo vakaro vienas
ir niekaip neapsisprendžiu ar rinktis Stulpino, kuris žymiai arčiau namų, ar Vyturio, kur tektų pakeliauti
tada rinkites Vyturi
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 10:49)
Prisimenu ir zinoma, gerai, kad viskas gerai... bet as darau isvada, kad nera gerai, kai vaikas nezino, kaip namo pareiti...
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 12:58)
mes lankom Stulpino kol kas esu patenkinta , nes mažiams nieko nėra geriau kaip mokykla ranka pasiekiama, na nebent turite galimybę vežioti ir jį prižiūrėti, šiaip nors maniškis pakankamai savarankiškas, bet mums saugiau, kuomet mokykla beveik kieme
pasikartosiu kol kas jokių blogumų toje "baisioje" mokykloje nematau
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 13:04)
Nieko nesuprantu del grupiu, nejaugi mokykla pati sprendzia... Pas mus taip - jei butu susirinke mazai vaiku kaina butu buvusi 120 lt, jei daugiau - 80 lt. Soc. remtiniems nemokamai, bet jei jie eina - prisiskaiciuoja, kaip lankantys... tokiu atveju gaunasi mazesnis mokestis tiems kitiems. Taigi, mes mokame 80 lt ir vaikas buna iki 16 val. Grupe lankome todel, kad nelabai nori viena buti namie, o be to, kad neprasedetu visa diena prie televizoriaus.
aš kaip supratau iš vis norėjo daryti atskiras tas grupes
manau kiekviena mokykla sprendžia kas kaip, mūsų mokykloje kaina išaugo nemaža, pagal norinčiųjų skaičių, todėl nebežinau ar tebėra ji ta mokam prailginta ar jos iš vis nesurinko
Naktibalda kur galėčiau ppasiskaityti daugiau nuomonių appie tą "blogąją" mokyklą
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 13:04)
Nu, septynmečiui pareiti 7 km namo, kaži, ar įmanoma Nors, būna turbūt ir tokių.
Žinau, dabar sakysit, o jei mokykla būtų kieme... Bet šiuo atveju ir tai ne išeitis. Jis lydėjo mergaitę, klasės draugę namo. Jos namai galėjo būti BET KUR.
Imkit bet kokią mokyklą, kad ir tą pačią "Versmę". Į ją taip pat susirenka vaikai iš beveik viso miesto. Ir nežinosi, kur, kokį draugą sugalvos palydėt tavo vaikas.
Nereikia tikėtis iš septynmečio atsakomybės, kaip iš suaugusio žmogaus.
Arba taip pat pernykštis atvejis, kai pirmoką kažkokie puspročiai uždarę laikė... Baisu nu. Ne mano nervams... Vaikai iki tam tikro amžiaus turi būt prižiūrimi suaugusiųjų.
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 13:42)
Naktibalda kur galėčiau ppasiskaityti daugiau nuomonių appie tą "blogąją" mokyklą
na aš tai skaitinėjau čia SM, bet ten tokia sena info ...prisipažinsiu labai bijojau, bet artumas mokyklos nulėmė visus svarsčius , šiaip va keletą postų atgal sakė jau dalykinėj sistemoj mokytojai lyg ne kokie, matysim visgi matysim, juk jei jau bus labai blogai nelauksim kažko, nedarau skubotų sprendimų, o gal visgi MITAS bus paneigtas paskui mūsų tikslas taip pat prie namų Varpo gimnazija , prestižinė mokykla pagal reitingus ir komentarus tai dar ne viskas, ten taip pat vaikas gali mokytis labai blogai arba nepritapti, geriausiai turbūt privačioje , kaip šiltnamyje turbūt jie ten gyvena
beje kaip pagalvoji, kad vaikas vos ne 7 iš namų turėtų išeiti jei toliau važiuoti kažkur tai mane purto vien pagalvojus, šalta, tamsu, nu man kažkaip niekaip nesiriša prestižinė mokykla ir toks "komfortas" , dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris