Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 15:25)
beje prisimenu tave iš darželio temų kaip pasakojomės kaip lieja ašaras mažieji,o dabar ėh  jau į mokyklą...... 4u.gif

ačiū už atsiliepimus. bandysim dar ir ten ir ten kaip sakoma, šiai dienai, nes ir ten ir ten, neteikia tikslios info doh.gif

oi, nesakyk ir neprimink unsure.gif aš tik sekmadienį atsitokėjau, kad jau šie metai, ne kiti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 16:31)
Aš prie mažesnių stumdymosi dar norėčiau grįžti... žinoma, kad tai bėda, kai tyčiojamasi iš silpnesnių už save, čia jau nuo auklėjimo šeimoje reikia pradėti, bet aš, va su tokia ką tik iškepta informacija apie vyresniukų patyčias vieni iš kitų, kaip jums tokie dalykai, kaip mergaičių ar berniukų kelnių numovimai prieš kūno kultūros pamokas, ar kaip skambučio laukimas ir starto griebimas į šalia esančią "Maximą" ne ledų nusipirkti, bet sveriamų saldainių "draugui" įdėti į kišenę ar į kapišoną  blink.gif arba dar besirengiant kūno kultūros pamokai klasioko drabužį įmurkdyti į klozetą.... man paklausius apie tokius dalykus, vykstančius mokykloj (pilnai tikiu, kad daugumoj mokyklų tokie dalykai vyksta), plaukai pasišiaušė, žinoma, kad visais laikais buvo patyčių, bet čia jau viršūnė, "tobulėja" jaunoji karta , "tobulėja"...  verysad.gif

bet tokie bajeriai visais laikais būdavo.O dėl to auklėjimo šeimoje...negaliu nesutikt,kad tai svarbu,bet aš va normalioj šeimoj augau ir šeip dabar atrodo normali,bet ėh bajerių darydavom vieni kitiems,ir kelnes nutraukdavom,ar dar kokių nesąmonių doh.gif Tiesa žiaurūs nebuvom,durniuodavom,kartais persistengdavom.
Aš va ketvirtokė būdama nuo dičkio į akį gavau,net mėlynę turėjau.Liūdna,bet vyksta tokie dalykai visur kur vaikai,paaugliai ir pan.Nežinau stengsiuos dalyvaut vaiko gyvenime,asmeniniam,mokykliniam kuo daugiau bendraut,tikiuos išvengsim bėdų,spręsim jas.Žodžiu įjungsiu trečią akį biggrin.gif ir stebėsiu kaip tam mano vaikui einasi,tikiuos nieko svarbaus nepražiopsosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man jau daba vidurius suka, dėl mokyklos wacko.gif , o dar mažoji pradės eit tais metais į daržą...panika bus......MAN doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 18, 17:11)
Man jau daba vidurius suka, dėl mokyklos  wacko.gif , o dar mažoji pradės eit tais metais į daržą...panika bus......MAN doh.gif

man ir sukteli kai pagalvoju biggrin.gif o labiausia suka vidurius,galvą kai galvoju kur tą pirmoką dėt kai pamokos baigiasi 12val doh.gif kaip jis pareis,kaip bus,eina sau unsure.gif Jaučiu jau rugpjūtį pradėsiu braukt ašarą cool.gif
viskas bus gerai pacanke 4u.gif naujas įdomus etapas bus mirksiukas.gif
man tai kyla noras bėgti jau šiandien ir pirkt sąsiuvinius..žinau kad nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 17:16)

viskas bus gerai pacanke 4u.gif naujas įdomus etapas bus mirksiukas.gif
man tai kyla noras bėgti jau šiandien ir pirkt sąsiuvinius..žinau kad nesąmonė biggrin.gif

Sprendžiant pagal tuos etapus, aš žiūriu į save ir galvoju, va motin, senyn eini...o per tuos vaikus ir žilt pradėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baisiausia yra, kai pirma vaika i mokykla leidi... bet nesukau as sau taip stipriai galvos - leidau i mokykla, kuri arciausiai namu (ir per gatve nereikia eiti) mokytojos nesirinkau (ir nesigailiu), po to i prailginta grupe. Pareidavo namo vienas ir dar apie valanda pabudavo. Su mazaja turejau daug problemu pirma menesi (net nenoriu prisiminti), dabar lyg tai viskas gerai (tfu, tfu, tfu biggrin.gif ) Siuo atveju mokytoja rinkausi, o dabar kartais galvoju, kad gal be reikalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 18 sausio 2011 - 16:26
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 15:52)
bet tokie bajeriai visais laikais būdavo.O dėl to auklėjimo šeimoje...negaliu nesutikt,kad tai svarbu,bet aš va normalioj šeimoj augau ir šeip dabar atrodo normali,bet ėh bajerių darydavom vieni kitiems,ir kelnes nutraukdavom,ar dar kokių nesąmonių doh.gif Tiesa žiaurūs nebuvom,durniuodavom,kartais persistengdavom.
Aš va ketvirtokė būdama nuo dičkio į akį gavau,net mėlynę turėjau.Liūdna,bet vyksta tokie dalykai visur kur vaikai,paaugliai ir pan.Nežinau stengsiuos dalyvaut vaiko gyvenime,asmeniniam,mokykliniam kuo daugiau bendraut,tikiuos išvengsim bėdų,spręsim jas.Žodžiu įjungsiu trečią akį  biggrin.gif ir stebėsiu kaip tam mano vaikui einasi,tikiuos nieko svarbaus nepražiopsosiu rolleyes.gif

Sutinku, kad visais laikais tie bajeriai būdavo, bet kažkaip šiuo metu žiauriau atrodyti pradėjo doh.gif Na, bet norit sutikit, norit ne, man tos mini "nekaltos" vagystės iš "Maximos" ir apsauginių sulaikymai, policijos kvietimai nelabai normaliais bajeriais atrodo schmoll.gif Atrodo ką čia paaugliai šposija, bet taip ir prišposint gali, kad ateitį susigadins per tuos menkaverčius bajerius... Kuo arčiau ta mokykla, tuo labiau gilintis imi, nors nereiktų dar taip toli žvelgt rolleyes.gif
Atsakyti
girdėjau tokį dalyką, kad tik kelios mokyklos turės prailgintas klases. visos kitos tik socialiai remtiniems vaikams.
tai ką dabar daryti? norėjau kad būtų prailginta grupė. ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 18, 22:27)
ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe  g.gif

Jei yra galimybių, tai vežiot, arba samdyt žmogų, kuris bent jau iki namų parvestų.
Ar tu būsi rami, žinodama, kad tavo pradinukė išėjo 12 valandą iš mokyklos į nežinia kur? Ypač, po paskutinių įvykių Lietuvoj. Aišku, yra ir tokių savarankiškų vaikų ir jais pasitikinčių tėvų. Turbūt labai stiprius nervus turi...
Atsakyti
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...

O kodėl nebebus praiilgintos grupės? Juk ji mokama....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 18, 23:27)
girdėjau tokį dalyką, kad tik kelios mokyklos turės prailgintas klases. visos kitos tik socialiai remtiniems vaikams.
tai ką dabar daryti? norėjau kad būtų prailginta grupė. ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe  g.gif

kurią gatvę tektų pereit vaikui?tą didžiąją link bigo?tada bijočiau schmoll.gif kaka ta gatvė.Dėl prailgintų nieko tiksliai nežinau dar,man tik pavaduotoja sakė,kad jei nieks nepasikeis(?) bus grupė nemokama iki 15val,sakė visiems g.gif
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 09:35)
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...

o mano nebeina,bandžiau leist(į lauką)bet po kai kurių įvykių nusprendžiau neberizikuot.Mano nervai silpni ir nors namai šalia ir gatvė nedidukė,bijau aš jį vieną paleist ir vsio.Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų g.gif Vienas pareis,vienas pusę dienos namie sėdės,man dar toks variantas nepriimtinas.Reiks parsivežt,ar tėtis į darbą nusiveš,nežinau g.gif arba aš dirbsiu pusę etato.
Papildyta:
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 19:13)
Sutinku, kad visais laikais tie bajeriai būdavo, bet kažkaip šiuo metu žiauriau atrodyti pradėjo  doh.gif Na, bet norit sutikit, norit ne, man tos mini "nekaltos" vagystės iš "Maximos" ir apsauginių sulaikymai, policijos kvietimai nelabai normaliais bajeriais atrodo  schmoll.gif Atrodo ką čia paaugliai šposija, bet taip ir prišposint gali, kad ateitį susigadins per tuos menkaverčius bajerius... Kuo arčiau ta mokykla, tuo labiau gilintis imi, nors nereiktų dar taip toli žvelgt  rolleyes.gif

normalus tavo nerimas čiunčia,bet reik žiūrėt pozityviai ir tikėtis,kad tu ir tavo vaikai nesusidurs su tokiais įvykiais,kas belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 08:35)

mano vaikas dar lauke vienas nebūna. bandžiau save nugalėti ir leidau vienai pabūti, kol mes su maže wc pareisim ir išeisim. tai kol pakilom į 5 aukštą, nespėjom apsisukti, kai dičkė parlekė - išsigando viena būti lauke....

nežinau apie prailgintas grupes. bijau kad bus sugedęs telefonas ir kol man į akis nepasakys (o ne sakė pasakė persakė - aš tam "telefone" trečia buvau) tol nesuprasiu. bet taip sakė, vienos mokyklos ar vedėja ar pavaduotoja. bet gal būt ji kalbėjo būtent apie nemokas prailgintas grupes, kurios bus remtiniems vaikams.

Paslaptingoji, reikėtų pereiti Smiltelės gatvę. bet ten juk sankryža su šviesoforu. truputį toliau nuo šviesoforo yra pėščiųjų perėja su sulėtintojais kalneliais.....

svarbiausia, kad vienas šeimoj ieško mokyklos TIK su prailginta grupe, o kitas - šalia namų unsure.gif
Atsakyti