QUOTE(krika @ 2011 01 18, 23:27)
girdėjau tokį dalyką, kad tik kelios mokyklos turės prailgintas klases. visos kitos tik socialiai remtiniems vaikams.
tai ką dabar daryti? norėjau kad būtų prailginta grupė. ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe
kurią gatvę tektų pereit vaikui?tą didžiąją link bigo?tada bijočiau
kaka ta gatvė.Dėl prailgintų nieko tiksliai nežinau dar,man tik pavaduotoja sakė,kad jei nieks nepasikeis(?) bus grupė nemokama iki 15val,sakė visiems
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 09:35)
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...
O kodėl nebebus praiilgintos grupės? Juk ji mokama....
o mano nebeina,bandžiau leist(į lauką)bet po kai kurių įvykių nusprendžiau neberizikuot.Mano nervai silpni ir nors namai šalia ir gatvė nedidukė,bijau aš jį vieną paleist ir vsio.Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų
Vienas pareis,vienas pusę dienos namie sėdės,man dar toks variantas nepriimtinas.Reiks parsivežt,ar tėtis į darbą nusiveš,nežinau
arba aš dirbsiu pusę etato.
Papildyta:
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 19:13)
Sutinku, kad visais laikais tie bajeriai būdavo, bet kažkaip šiuo metu žiauriau atrodyti pradėjo
Na, bet norit sutikit, norit ne, man tos mini "nekaltos" vagystės iš "Maximos" ir apsauginių sulaikymai, policijos kvietimai nelabai normaliais bajeriais atrodo
Atrodo ką čia paaugliai šposija, bet taip ir prišposint gali, kad ateitį susigadins per tuos menkaverčius bajerius... Kuo arčiau ta mokykla, tuo labiau gilintis imi, nors nereiktų dar taip toli žvelgt
normalus tavo nerimas čiunčia,bet reik žiūrėt pozityviai ir tikėtis,kad tu ir tavo vaikai nesusidurs su tokiais įvykiais,kas belieka