Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Rugsėjį būsim pirmokės, tik nežinau dar kur... Arčiausiai namų I.Simonaitytės m-kla,bet ten nelabai norim. Netoli būtų Gilija, bet mano jautruolei ir sunkiai adapuojančiai psichologė rekomendavo nekeisti mokyklos iki gimnazijos. Smeltė netoli mano ir MB darbo, bet apie ją girdėjau ne pačių geriausių atsiliepimų. Dar yra variantas Versmė, tada reikės vaiką vežioti, pati nenueis ir nepareis ilgai ilgai...
Laukiu mamyčių nuomonių ax.gif

Ir dar klausimukas. Kada nešti praymą? Gargžduose pusseserė jau rytoj nuneš... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 01 16, 13:42)
Rugsėjį būsim pirmokės, tik nežinau dar kur... Arčiausiai namų I.Simonaitytės m-kla,bet ten nelabai norim. Netoli būtų Gilija, bet mano jautruolei ir sunkiai adapuojančiai psichologė rekomendavo nekeisti mokyklos iki gimnazijos. Smeltė netoli mano ir MB darbo, bet apie ją girdėjau ne pačių geriausių atsiliepimų. Dar yra variantas Versmė, tada reikės vaiką vežioti, pati nenueis ir nepareis ilgai ilgai...
Laukiu mamyčių nuomonių  ax.gif

Ir dar klausimukas. Kada nešti praymą? Gargžduose pusseserė jau rytoj nuneš... ax.gif

Rinkčiausi Versmę. Gal kaip tik savarankiškumą truputį išsisugdysite. Pradžioj vistiek reikės vežioti ar vedžioti į bet kokią mokyklą. Juk pirmokėliai.
Versmėj pati esu dirbusi ir visada sakiau, kad jeigu dar dirbsiu ten savo vaikus ten vesiu. Beveikis visos pradinukų mokytojos fainos, Jeigu kas nors nepasikeitė,juk jau 6 metai praėjo kaip nebedirbu ten.
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 14, 12:43)
Nei aš, nei manęs niekas nestumdė.....o mokiaus tikrai ne "teisingoj" tais laikais mokykloj....

Na, ir aš nieko nestumdžiau, ir manęs manęs nestumdė.
O vat klasiokams kliūdavo, ypač berniukams. Todėl žinau, kad tokie dalykai vyko ir vyksta. gal ne su mumis pačiais, bet tikrai aplinkoje tai yra, nors galėtų nebūt. doh.gif

Aš jau užpildžiau, nors dar labai anksti, bet ir tai jau ne pirmos buvom.
Atsakyti
Laukiu mamyčių nuomonių  ax.gif

kokie tie atsiliepimai?

galvojau ar per gatvę į Smeltę, ar vežioti į Versmę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 16, 23:37)

Aš jau užpildžiau, nors dar labai anksti, bet ir tai jau ne pirmos buvom.

Aš ir užpildžiau.....
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 17, 11:00)
Aš ir užpildžiau.....

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 09:42)
galvojau ar per gatvę į Smeltę, ar vežioti į Versmę? g.gif

Versmė gali nepriimti, jei pagal gyvenamąją vietą nepriklausot ir vietų nebebus.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 17, 11:18)
Versmė gali nepriimti, jei pagal gyvenamąją vietą nepriklausot ir vietų nebebus.

ten turim protekciją. va dėl to ir klausiu ar versmė, ar smeltė. o kuri jau priims kitas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 11:26)
ten turim protekciją. va dėl to ir klausiu ar versmė, ar smeltė. o kuri jau priims kitas klausimas biggrin.gif

Tai tada gali ramiai svrastyti. biggrin.gif
Atsakyti
bet tai ir svarstau, kuri geresnė? jei smeltė, tai kam man ta versmė? arba atvirškčiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 11:30)
bet tai ir svarstau, kuri geresnė? jei smeltė, tai kam man ta versmė? arba atvirškčiai g.gif

Na, paskaičius temas apie "Versmę" radau gerų atsiliepimų, kaip apie stiprią mokyklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 12:30)

Aš mokiausi ir ten ir ten.Ir niekur man nepatiko biggrin.gif bet čia problema aišku ne tik mokykloje,bet ir manyje kogero biggrin.gif
Na apie versmę atsiliepia kaip apie "stipresnę"mokyklą.Aš visgi nusprendžiau leisti versmėn,tikrai neblogų mokytojų yra kurios turės pirmokus.O pradinukai yra atskira respublika mokykloje,o ten tvarka atrodo nebloga smile.gif
beje prisimenu tave iš darželio temų kaip pasakojomės kaip lieja ašaras mažieji,o dabar ėh jau į mokyklą...... 4u.gif
Atsakyti
Aš prie mažesnių stumdymosi dar norėčiau grįžti... žinoma, kad tai bėda, kai tyčiojamasi iš silpnesnių už save, čia jau nuo auklėjimo šeimoje reikia pradėti, bet aš, va su tokia ką tik iškepta informacija apie vyresniukų patyčias vieni iš kitų, kaip jums tokie dalykai, kaip mergaičių ar berniukų kelnių numovimai prieš kūno kultūros pamokas, ar kaip skambučio laukimas ir starto griebimas į šalia esančią "Maximą" ne ledų nusipirkti, bet sveriamų saldainių "draugui" įdėti į kišenę ar į kapišoną blink.gif arba dar besirengiant kūno kultūros pamokai klasioko drabužį įmurkdyti į klozetą.... man paklausius apie tokius dalykus, vykstančius mokykloj (pilnai tikiu, kad daugumoj mokyklų tokie dalykai vyksta), plaukai pasišiaušė, žinoma, kad visais laikais buvo patyčių, bet čia jau viršūnė, "tobulėja" jaunoji karta , "tobulėja"... verysad.gif

Atsakyti