QUOTE(banguze @ 2011 01 14, 11:43)
Mano irgi nesiskundžia, ir aš tėvams nesiskundžiau, kad pastūmė, kažkaip pavadino ir t.t., pati sprendžiau savo problemas.
O dėl savo vaikų pasidomėkit, ar tikrai niekas nepastumia ir pan., o gal jie patys stumdytojų vaidmenį užima?
Mama, nusiimkit rožinius akinius
Daugiau šia tema nediskutuoju, nes kiek teko skaityti, jėgos ir nuomonė, ir vaikai, ir aplinka kurioje jie auga - ypatingai teisingi. Bijau, kad šiuo požiūriu negalėsiu su ja konkuruot.
Manęs niekas nestumdė. Ir aš niekada nestumdžiau mažesnių už save. Man atrodė tai - žema. O jums kaip? Gal nuo to ir pradėkim?
Mano vaikai nėra iš tų,, kurie būtų stumdomi ir tylėtų. Per daug jautrūs ir atviri, kad sugebėtų slėpt emocijas. Visokias, beje, ne tik neigiamas. Jie taip pat niekada nepastumtų kito, svetimo vaiko. Net ir būdami patys pastumti. Kas kita yra šeimoj, namie. Čia jau visko pasitaiko, bet ir tai minėjau, taigi, kartojuos.
Ir aš kiekvieną dieną domiuosi, kaip jiems sekasi mokykloje. Dar daugiau, aš pati beveik kasdien toj mokykloj, ar bent šalia jos būnu ir matau situaciją. Mokykla - viena didelė šeima. Aš labai tuo patenkinta
Aš seniai nenešioju rožinių akinių. Amžius ne tas ir patirtis kita
O už nuomonę Ačiū
Kiek netikėta, bet pripažinsiu - miela