Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 12, 14:21)
būna ir taip  doh.gif  lotuliukas.gif  viena mama susirinkime pradėjo taip reikalauti ataskaitos apie tai kur padėti tie du proc. (nors susirinkimas ne tam buvo skirtas), kad net visi pasimetė... O po to pareiškė, kad ji jų ir neskyrė  doh.gif

Tai jau tikriausiai visur taip yra, kurie daugiausiai šneka ar reikalauja prie to neprisideda.Nieko svarbiausiai aš žinau, kad paremiu mokyklą, o kur tuos pinigėlius deda, tai jau vistiek teisybės nesužinosi.Kaip darom klasėse remontus taip ir darysime, ypač pirmus metus tai tėvelius iš visų pusių reketuoja lotuliukas.gif , o kitus metus jau normaliau leidžia gyventi.Bet mes vis ne į temą.Labiau mane domina ar teko mamytėms 'kyšiukus" nešti?, kad vaiką priimtu į mokyklą ne pagal gyvenamąją vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 13:36)
kad už tuos paskirtus % jie pakeitė mokykloj spintas...Kokias man labai įdomu, siutas ima

Na, kituose kabinetuose ko gero irgi reikėjo spintų, o juk dar yra ir dministracijos patalpos, biblioteka, med. kabinetas ir t.t.

QUOTE(sara74 @ 2010 08 12, 16:27)
Bet mes vis ne į temą.Labiau mane domina ar teko mamytėms 'kyšiukus" nešti?, kad vaiką priimtu į mokyklą ne pagal gyvenamąją  vietą  4u.gif

Viskas į temą, kas apie mokyklas. biggrin.gif

Daug pažįstamų jau atidavė vaikus į mokyklas, nė vieno nežinau, kuris būtų nešęs.
Gal jūs pirma nueikit ir susižinokit, kokia situacija, gal ir taip priims.

O tai kokia mokykla jums priklauso pagal rajoną, kad taip nenorit jos?
Ir ar jums bus aptogu vaiką vežiot, ar vaikui bus patogu grįžt pačiam?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 12, 16:12)
Na, kituose kabinetuose ko gero irgi reikėjo spintų, o juk dar yra ir dministracijos patalpos, biblioteka, med. kabinetas ir t.t.
Viskas į temą, kas apie mokyklas. biggrin.gif

Daug pažįstamų jau atidavė vaikus į mokyklas, nė vieno nežinau, kuris būtų nešęs.
Gal jūs pirma nueikit ir susižinokit, kokia situacija, gal ir taip priims.

O tai kokia mokykla jums priklauso pagal rajoną, kad taip nenorit jos?
Ir ar jums bus aptogu vaiką vežiot, ar vaikui bus patogu grįžt pačiam?

Mums tai Mažvydo priklauso, bet aš ten nenoriu leisti, o dabar mokosi Gilijos pradinėje mokykloje, o dėl susisiekimo jokių problemų, dukra nuo 7 m važinėja į centrą (lanko šokius) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 08 12, 14:17)
Kokia problema dėl tų procentų, išdalinkit juos nors 200-ams organizacijų (tik paskaičiuokit ar nesigaus po 1 centą ir mažiau). Kad nekabinėtų akių ir nereikėtų nepatogiai jaustis nepildant deklaracijos, pasakykit, kad jau deklaravot elektroniniu būdu, o paskui pervedinėkit ten kur norit. Niekas juk nepatikrins, kas pravedė, o kas ne cool.gif Neieškokit problemų ten, kur jų nėra  mirksiukas.gif

O pas mus reikėjo atnešti atspausdintą lapą į mokyklą, kad pervedei. hihihi.gif Mano vyras pervėdė 1% mokyklai, vieną darželiui. Bet nenešiau to lapo aš. Pasakiau, kad pervedėm ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 12 rugpjūčio 2010 - 19:30
QUOTE(sara74 @ 2010 08 12, 18:44)
Mums tai Mažvydo priklauso, bet aš ten nenoriu leisti, o dabar mokosi Gilijos pradinėje mokykloje, o dėl susisiekimo jokių problemų, dukra nuo 7 m važinėja į centrą (lanko šokius) 4u.gif

Aišku.
O kodėl taip norit Į Versmę, juk yra ir arčiau kitų mokyklų be Mažvydo?
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 08 12, 20:23)
O pas mus reikėjo atnešti atspausdintą lapą į mokyklą, kad pervedei. hihihi.gif Mano vyras pervėdė 1% mokyklai, vieną darželiui. Bet nenešiau to lapo aš. Pasakiau, kad pervedėm ir tiek. 4u.gif

Oij... Tų lapų aš galiu prispausdint visiems ir kokių nori irnesakyk.gif Vistiek galutinė ir neskundžiama deklaracija yra pateikta elektroniniu būdu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 08 12, 23:36)
Oij... Tų lapų aš galiu prispausdint visiems ir kokių nori  irnesakyk.gif Vistiek galutinė ir neskundžiama deklaracija yra pateikta elektroniniu būdu  cool.gif

galutinė yra ta, kuri pateikta paskutinė ir nebutinai el. būdu rolleyes.gif

dėl mokyklos jokių kyšiukų nenešiau ir negirdėjau, kad kas nešė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 13, 09:21)
galutinė yra ta, kuri pateikta paskutinė ir nebutinai el. būdu  rolleyes.gif

Taip taip taip biggrin.gif Tik, jei pateikta ne elektroniniu būdu, tai dėl jos vistiek VMI privalo atsiųsti užklausimą, ar tikrai pildei TU, o ne sukčiaujantys paramos gavėjai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 08 13, 14:03)
Taip taip taip  biggrin.gif Tik, jei pateikta ne elektroniniu būdu, tai dėl jos vistiek VMI privalo atsiųsti užklausimą, ar tikrai pildei TU, o ne sukčiaujantys paramos gavėjai tongue.gif

gali būti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 08 13, 14:03)
Taip taip taip  biggrin.gif Tik, jei pateikta ne elektroniniu būdu, tai dėl jos vistiek VMI privalo atsiųsti užklausimą, ar tikrai pildei TU, o ne sukčiaujantys paramos gavėjai tongue.gif

Niekada neatsiunčia.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 13, 18:50)
Niekada neatsiunčia.

gal, kai kelis kartus tais metais siunti-taisai, tik tada atsiuncia ax.gif
Atsakyti
Ka galit parasyti apie Varpo gimnazija? Norim keliauti i sia mokykla. g.gif
Atsakyti