Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 12, 13:14)
Kadangi as ju "rankose" neturiu, tai man negaila valdziai parodyti krypti, kur juos reikia panaudoti...

Na tie 2%, klausiat, kur dėčiau - ne niekur nedėčiau, tačiau aš turiu 2 vaikus ir abiejose klasėsė nori tų 2%, abi lanko šokius - ten jų irgi nori, dar viena lanko ginmastiką, kita baseiną - ir ten nori tų pačių % aš dirbau organizacijoj - ten jau kaip ir negražu neduoti tų 2 %... tai va kaip gaunasi.
Prieš metus mažoji lankė šokius vienam tokiam žinomam klube, kur direktorė REIKALAVO duoti, buvo net labai pikta, aiškino, kad jiems labai sunku išlaikyti tą klubą, kad elektra brangi ir šildymas (užsiėmimai deja mokami), aš labai tokiu požiūriu pasibaisėjau, dar tais metais ta pati direktorė pretendavo į klaipėdietės metų moters titulą doh.gif , tai balsavimas už jos kandidatūrą irgi buvo priverstinis (biški ne į temą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite69: 12 rugpjūčio 2010 - 12:27
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 13:26)
Na tie 2%, klausiat, kur dėčiau - ne niekur nedėčiau, tačiau aš turiu 2 vaikus ir abiejose klasėsė nori tų 2%, abi lanko šokius - ten jų irgi nori, dar viena lanko ginmastiką, kita baseiną - ir ten nori tų pačių % aš dirbau organizacijoj - ten jau kaip ir negražu neduoti tų 2 %... tai va kaip gaunasi.
Prieš metus mažoji lankė šokius vienam tokiam žinomam klube, kur direktorė REIKALAVO duoti, buvo net labai pikta, aiškino, kad jiems labai sunku išlaikyti tą klubą, kad elektra brangi ir šildymas (užsiėmimai deja mokami), aš labai tokiu požiūriu pasibaisėjau, dar tais metais ta pati direktorė pretendavo į klaipėdietės metų moters titulą  doh.gif , tai balsavimas už jos kandidatūrą irgi buvo priverstinis (biški ne į temą)

Tokiu atveju galima padalint tuos procentus nors po truputį (nepamenu, kiek mažiausiai galima skirti).
O šiaip, situacija aišku panaši, tik kaip aš sakau: kas pirmesnis, tas gudresnis. Arba pati nusprendžiu, kam labiau reikia. Aš tai dar ir dėdes, teteas, senelius paraginu skirti, kad neprapultų tie pinigėliai.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 12, 13:31)
Tokiu atveju galima padalint tuos procentus nors po truputį (nepamenu, kiek mažiausiai galima skirti).
O šiaip, situacija aišku panaši, tik kaip aš sakau: kas pirmesnis, tas gudresnis. Arba pati nusprendžiu, kam labiau reikia. Aš tai dar ir dėdes, teteas, senelius paraginu skirti, kad neprapultų tie pinigėliai.

mažiausiai man regis po 1% nes mokesčių inspekcija nesiterlioja...

Kitas dalykėlis, kai mažoji ėjo į 1 kl., kaip ir visur darėm remontą, klijavom sienas, dėjom žalizes ir mokytoja papršė pakeisti spintas. Rudenį mokyklos direktorė per susirinkimą akcentavo, kad už tuos paskirtus % jie pakeitė mokykloj spintas...Kokias man labai įdomu, siutas ima
Atsakyti
na, is manes dar niekas neREIKALAVO, tik graziai paklausdavo (net nepaprasydavo). As pervedu mokyklai, vyras darzeliui (sis etapas jau baigesi), mociute - sporto bureliui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 12, 12:38)
na, is manes dar niekas neREIKALAVO, tik graziai paklausdavo (net nepaprasydavo). As pervedu mokyklai, vyras darzeliui (sis etapas jau baigesi), mociute - sporto bureliui...  biggrin.gif

Pas mus mokykloje irgi ne prievartauja, dukra parneša tik vienam iš tėvelių, o kitas jau savo nuožiura , bet kam palikti valstybei smile.gif , tai atiduodam šokių kolektyvui kuri dukra lanko 4u.gif
Atsakyti
Negi jum gaila tų 2 proc. doh.gif Absurdas blink.gif Jei niekam nedeklaruosi, nueins išvis neaisku kur, t.y. į valstybės kišenėlę... Suvalkietės tikros, geriau pati negausiu, bet neduokdie, kad ir kitas negautų lotuliukas.gif Mano vaikas lanko sporto būrelį, lankė darželį, visur padalinu ir pervedu, nepamirškit, kad visi mes čia varganai gyvenam, ar gaila, kad klasėje nauja spinta bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 08 12, 14:14)
Suvalkietės tikros,

irnesakyk.gif ne visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia problema dėl tų procentų, išdalinkit juos nors 200-ams organizacijų (tik paskaičiuokit ar nesigaus po 1 centą ir mažiau). Kad nekabinėtų akių ir nereikėtų nepatogiai jaustis nepildant deklaracijos, pasakykit, kad jau deklaravot elektroniniu būdu, o paskui pervedinėkit ten kur norit. Niekas juk nepatikrins, kas pravedė, o kas ne cool.gif Neieškokit problemų ten, kur jų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 12, 14:16)
irnesakyk.gif ne visos  mirksiukas.gif

Čia taikiau tik tom "suvalkietėm" biggrin.gif Neįsižeiskit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 08 12, 14:57)
Čia taikiau tik tom "suvalkietėm"  biggrin.gif  Neįsižeiskit  drinks_cheers.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 08 12, 14:14)
Negi jum gaila tų 2 proc.  doh.gif  Absurdas  blink.gif  Jei niekam nedeklaruosi, nueins išvis neaisku kur, t.y. į valstybės kišenėlę... Suvalkietės tikros, geriau pati negausiu, bet neduokdie, kad ir kitas negautų  lotuliukas.gif  Mano vaikas lanko sporto būrelį, lankė darželį, visur padalinu ir pervedu, nepamirškit, kad visi mes čia varganai gyvenam, ar gaila, kad klasėje nauja spinta bus  doh.gif

Dažnai, kas daug kalba, nieko nedaro išvis
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 15:09)
Dažnai, kas daug kalba, nieko nedaro išvis

būna ir taip doh.gif lotuliukas.gif viena mama susirinkime pradėjo taip reikalauti ataskaitos apie tai kur padėti tie du proc. (nors susirinkimas ne tam buvo skirtas), kad net visi pasimetė... O po to pareiškė, kad ji jų ir neskyrė doh.gif
Atsakyti