Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sara74 @ 2010 08 11, 17:55)
Iš tiesu tai jau taip pas mus "stafkės" didėja kiekvienais metais, dukrą į darželį vedžiau 2002 m, tai vedėja iš karto 100 lt paprašė, prie darželio gerbuvio prisidėti  smile.gif Pradinėje mokykloje ėjosi viskas skalndžiai, nes į vadinamą  mokamą  klasę einam, o toliau jau ?

Čia ne "stafkės", tie pinigai tikrai yra skirti darželio ir vaikų gerbūviui gerinti. o "stafkės" tai tos, kurios keliaja į kažkieno asmenines kišenes. cool.gif Ir tikrai nematau reikalo tokiais būdais stengtis pakliūt į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 12, 00:04)
Čia ne "stafkės", tie pinigai tikrai yra skirti darželio ir vaikų gerbūviui gerinti. o "stafkės" tai tos, kurios keliaja į kažkieno asmenines kišenes. cool.gif Ir tikrai nematau reikalo tokiais būdais stengtis pakliūt į mokyklą.

drinks_cheers.gif Aš taip pat vaiką vedžiau į darželį panašiais metais ir ta "stafkė" buvo įforminta oficialiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 08 12, 06:45)
drinks_cheers.gif Aš taip pat vaiką vedžiau į darželį panašiais metais ir ta "stafkė" buvo įforminta oficialiai wink.gif

Ne visur vienodai, čia jau nuo vedėjos priklauso smile.gif
Atsakyti
Ko gero darželiuose visur prašo paremti. Pamenu mūsų vedėja prašė nuo 100 iki 200lt, dar vieną kaip pavyzdį per susirinkimą padėkojo mamai, kuri parėmė 400 lt!!! Tačiau ji prašė bet kokios paramos: smėliuko, lentų tom smėlio dėžėm remontuoti, kilimų, muzikos grotuvų.... Tačiau pinigėliai buvo oficialiai pervesti per banką.

Pirmokėlių gi taip pat prašo padaryti klasės remontą, o dar po 2% kasmet. Taigi tik ir spėk kišti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite69: 12 rugpjūčio 2010 - 09:59
Ne į tą temą pataikiau. Atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 12 rugpjūčio 2010 - 10:15
QUOTE(Ciuple @ 2010 08 12, 10:58)
Nežinau kaip mokyklos, bet šiemet darželis "sukainavo" 1000 litukų. Va taip tai...

o čia kaip taip??? nelabai suprantu, gi ne kiekvienas tiek gali turėti, ne tik aukoti
Atsakyti
Ne į tą temą pataikiau. Atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 12 rugpjūčio 2010 - 10:15
QUOTE(Ciuple @ 2010 08 12, 10:58)
Nežinau kaip mokyklos, bet šiemet darželis "sukainavo" 1000 litukų.

blink.gif
kas gali tas moka

bet čia tema apie mokyklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 10:58)
o dar po 2% kasmet. Taigi tik ir spėk kišti

O kur jūs dėtumėt tuos 2 procentus?

QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 11:00)
o čia kaip taip??? nelabai suprantu, gi ne kiekvienas tiek gali turėti, ne tik aukoti

Na, jei neturi ir nežino, kur padėti pinigus, tai ir moka.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 10:58)
o dar po 2% kasmet. Taigi tik ir spėk kišti

Kadangi as ju "rankose" neturiu, tai man negaila valdziai parodyti krypti, kur juos reikia panaudoti...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 08 12, 13:14)
Kadangi as ju "rankose" neturiu, tai man negaila valdziai parodyti krypti, kur juos reikia panaudoti...

Vat ir man tas pats, todėl keista, kad kiti žmonės tuos procentus taip akcentuoja.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 12, 13:19)
Vat ir man tas pats, todėl keista, kad kiti žmonės tuos procentus taip akcentuoja.

Man irgi keista drinks_cheers.gif
Atsakyti