Ezra PRAŠAU, pasitikiu tavo kompetentinga nuomone Patark, jei savo vaiką vestum į "Versmę", pas kokią pradinukų mokytoją vestum? Labai reikia, kad kas padėtų apsispręsti... Mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, esu tos nuomonės, kad tai tikrai nebloga mokykla, bet va apie mokytojas nieko nežinau Labai ačiū (ir kitoms, jei ką patarsite )
QUOTE(String @ 2010 01 20, 09:00)
Ezra PRAŠAU, pasitikiu tavo kompetentinga nuomone Patark, jei savo vaiką vestum į "Versmę", pas kokią pradinukų mokytoją vestum? Labai reikia, kad kas padėtų apsispręsti... Mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, esu tos nuomonės, kad tai tikrai nebloga mokykla, bet va apie mokytojas nieko nežinau Labai ačiū (ir kitoms, jei ką patarsite )
Kodėl manai, kad Ezra pažįsta visų mokyklų pradinukų mokytojas ?
QUOTE(Dilma @ 2010 01 20, 11:10)
Kodėl manai, kad Ezra pažįsta visų mokyklų pradinukų mokytojas ?
Na šiaip, pastikiu nuomone ir tiek Bet pastabas priimu iš visų O gal tu turi kokių žinių apie Versmės pradinukes?
QUOTE(String @ 2010 01 20, 10:17)
Na šiaip, pastikiu nuomone ir tiek Bet pastabas priimu iš visų O gal tu turi kokių žinių apie Versmės pradinukes?
Deja, visiškai jokių
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 19, 18:15)
sveiki, mes i "Verdenes"mokykla eisim
gal žinote kokią mokytoją geriau pasirinkti verdenės mokykloje pirmokui? laaabai prašau patarimo
ir dar...kokių reikia dokumentų ?
Sveikos, mane taip pat domina "Verdenės" pradinukų mokytojos. Taip pat gal kas turit info apie Tauralaukio mokyklą ir pradinukus turėsiančias mokytojas? Ezra gal tu ką esi girdėjus? Būsiu labai, labai dėkinga už bet kokią info
QUOTE(dreksis @ 2010 01 20, 12:18)
gal žinote kokią mokytoją geriau pasirinkti verdenės mokykloje pirmokui? laaabai prašau patarimo
sveiki, info del mokytojos dar ne turiu,bet zadu kita men eiti i mokykla suzinoti .
Butu visai ne blogai jegu kas nors cia padetum
A del dok-tu, ieskojau mokyklos psl, bet kaz kaip konkreciai ne radau. Zinau kad reikes is daktara pazyma, gim.liudijimo, foto. Kaz kur skaiciau kad reike gyve.vieta deklaracijos kopija-nezinau ar is tikruju reike
Reikia vaiko gimimo liudijimo, gyvenamosios vietos deklaracijos, gydytojo pažymos. Foto bent jau mes nešėm kiek vėliau, rugsėjo mėnesį, kai jau darė mokinio pažymėjimus.
QUOTE(Dilma @ 2010 01 20, 14:35)
Reikia vaiko gimimo liudijimo, gyvenamosios vietos deklaracijos, gydytojo pažymos. Foto bent jau mes nešėm kiek vėliau, rugsėjo mėnesį, kai jau darė mokinio pažymėjimus.
o gyd. pazymos reikia iskart? Ir deklaracijos dar
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 20, 14:37)
o gyd. pazymos reikia iskart? Ir deklaracijos dar
Nepamenu, berods, labai iškart - per pirmą susirinkimą - birželio mėn. - mokytojai atidaviau ... Ir deklaracijos irgi reikia... Gi pagal gyvenamą vietą žiūri, ar tinkat
QUOTE(String @ 2010 01 20, 09:00)
Labai ačiū už tokį pasitikėjimą, bet apie VERSMĖS mokytojas visiškai nieko nežinau.
QUOTE(zibute0203 @ 2010 01 20, 13:47)
Sveikos, mane taip pat domina "Verdenės" pradinukų mokytojos. Taip pat gal kas turit info apie Tauralaukio mokyklą ir pradinukus turėsiančias mokytojas? Ezra gal tu ką esi girdėjus? Būsiu labai, labai dėkinga už bet kokią info
Apie Tauralaukio nežinau, o vat dėl VERDENĖS gal ir gausiu kokios info, bet negarantuoju.
QUOTE(ezra @ 2010 01 20, 16:45)
o vat dėl VERDENĖS gal ir gausiu kokios info, bet negarantuoju.
oi laukiam laukiam
gausiu ir aš tai galėsim pasidalinti informacija . šendie su viena pažystama įsikalbėjom turi pažystamą iš tos mokyklos
o jei tarkim noriu dokumentus į kelias mokyklas priduoti tai ir pažymas nuo daktaro reikia gauti ne vieną