Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ezra 4u.gif PRAŠAU, pasitikiu tavo kompetentinga nuomone ax.gif Patark, jei savo vaiką vestum į "Versmę", pas kokią pradinukų mokytoją vestum? Labai reikia, kad kas padėtų apsispręsti... Mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, esu tos nuomonės, kad tai tikrai nebloga mokykla, bet va apie mokytojas nieko nežinau g.gif Labai ačiū (ir kitoms, jei ką patarsite 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 01 20, 09:00)
Ezra  4u.gif  PRAŠAU, pasitikiu tavo kompetentinga nuomone  ax.gif  Patark, jei savo vaiką vestum į "Versmę", pas kokią pradinukų mokytoją vestum? Labai reikia, kad kas padėtų apsispręsti... Mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, esu tos nuomonės, kad tai tikrai nebloga mokykla, bet va apie mokytojas nieko nežinau  g.gif  Labai ačiū (ir kitoms, jei ką patarsite  4u.gif )

Kodėl manai, kad Ezra pažįsta visų mokyklų pradinukų mokytojas g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 20 sausio 2010 - 10:15
QUOTE(Dilma @ 2010 01 20, 11:10)
Kodėl manai, kad Ezra pažįsta visų mokyklų pradinukų mokytojas g.gif  biggrin.gif ?

Na šiaip, pastikiu nuomone ir tiek blush2.gif Bet pastabas priimu iš visų biggrin.gif O gal tu turi kokių žinių apie Versmės pradinukes?
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 01 20, 10:17)
Na šiaip, pastikiu nuomone ir tiek  blush2.gif  Bet pastabas priimu iš visų  biggrin.gif  O gal tu turi kokių žinių apie Versmės pradinukes?

Deja, visiškai jokių verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 19, 18:15)
sveiki, mes i "Verdenes"mokykla  rolleyes.gif  eisim

gal žinote kokią mokytoją geriau pasirinkti verdenės mokykloje pirmokui? g.gif laaabai prašau patarimo blush2.gif
ir dar...kokių reikia dokumentų ?
Atsakyti
Sveikos, mane taip pat domina "Verdenės" pradinukų mokytojos. Taip pat gal kas turit info apie Tauralaukio mokyklą ir pradinukus turėsiančias mokytojas? Ezra gal tu ką esi girdėjus? Būsiu labai, labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2010 01 20, 12:18)
gal žinote kokią mokytoją geriau pasirinkti verdenės mokykloje pirmokui?  g.gif laaabai prašau patarimo  blush2.gif
ir dar...kokių reikia dokumentų ?

sveiki, info del mokytojos dar ne turiu,bet zadu kita men eiti i mokykla suzinoti ax.gif .
Butu visai ne blogai jegu kas nors cia padetum blush2.gif
A del dok-tu, ieskojau mokyklos psl, bet kaz kaip konkreciai ne radau. Zinau kad reikes is daktara pazyma, gim.liudijimo, foto. Kaz kur skaiciau kad reike gyve.vieta deklaracijos kopija-nezinau ar is tikruju reike ax.gif
Atsakyti
Reikia vaiko gimimo liudijimo, gyvenamosios vietos deklaracijos, gydytojo pažymos. Foto bent jau mes nešėm kiek vėliau, rugsėjo mėnesį, kai jau darė mokinio pažymėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 01 20, 14:35)
Reikia vaiko gimimo liudijimo, gyvenamosios vietos deklaracijos, gydytojo pažymos. Foto bent jau mes nešėm kiek vėliau, rugsėjo mėnesį, kai jau darė mokinio pažymėjimus.

o gyd. pazymos reikia iskart? Ir deklaracijos dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 20, 14:37)
o gyd. pazymos reikia iskart? Ir deklaracijos dar  doh.gif

Nepamenu, berods, labai iškart - per pirmą susirinkimą - birželio mėn. - mokytojai atidaviau g.gif ... Ir deklaracijos irgi reikia... Gi pagal gyvenamą vietą žiūri, ar tinkat g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 01 20, 09:00)
Ezra  4u.gif  PRAŠAU, pasitikiu tavo kompetentinga nuomone  ax.gif  Patark, jei savo vaiką vestum į "Versmę", pas kokią pradinukų mokytoją vestum? Labai reikia, kad kas padėtų apsispręsti... Mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, esu tos nuomonės, kad tai tikrai nebloga mokykla, bet va apie mokytojas nieko nežinau  g.gif  Labai ačiū (ir kitoms, jei ką patarsite  4u.gif )

Labai ačiū už tokį pasitikėjimą, bet apie VERSMĖS mokytojas visiškai nieko nežinau. blush2.gif 4u.gif

QUOTE(zibute0203 @ 2010 01 20, 13:47)
Sveikos, mane taip pat domina "Verdenės" pradinukų mokytojos. Taip pat gal kas turit info apie Tauralaukio mokyklą ir pradinukus turėsiančias mokytojas? Ezra gal tu ką esi girdėjus? Būsiu labai, labai dėkinga už bet kokią info  4u.gif

Apie Tauralaukio nežinau, o vat dėl VERDENĖS gal ir gausiu kokios info, bet negarantuoju. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 20, 16:45)
o vat dėl VERDENĖS gal ir gausiu kokios info, bet negarantuoju. unsure.gif

oi laukiam laukiam thumbup.gif
gausiu ir aš tai galėsim pasidalinti informacija . šendie su viena pažystama įsikalbėjom turi pažystamą iš tos mokyklos rolleyes.gif

o jei tarkim noriu dokumentus į kelias mokyklas priduoti tai ir pažymas nuo daktaro reikia gauti ne vieną g.gif
Atsakyti